Jump to content
Sign in to follow this  
msgeek17

Coolmenu not showing on category pages

Recommended Posts

I am having an issue with my coolmenu. It was working yesterday but I made some changes and I can't figure out where I messed it up. My coolmenu is showing on the main page and on shipping, contact, conditions, etc but when you click on a category or any subcategory it is a blank menu. Can someone let me know which file I would need to adjust to fix this? I'm pretty sure I know what code I need to add, just need to know what file controls this. If you need me to post a particular file, let me know. Thanks in advance!!! Here's my website so you can see what I mean:

My Webpage

Edited by msgeek17

Share this post


Link to post
Share on other sites
I am having an issue with my coolmenu. It was working yesterday but I made some changes and I can't figure out where I messed it up. My coolmenu is showing on the main page and on shipping, contact, conditions, etc but when you click on a category or any subcategory it is a blank menu. Can someone let me know which file I would need to adjust to fix this? I'm pretty sure I know what code I need to add, just need to know what file controls this. If you need me to post a particular file, let me know. Thanks in advance!!! Here's my website so you can see what I mean:

My Webpage

 

 

The link is password protected, can't get in.


My Contributions

 

Henry Smith

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×