Jump to content
Sign in to follow this  
eww

Sales Report 2

Recommended Posts

this contribution: http://www.oscommerce.com/community/contri...ts+sales+report

 

has anybody figured out a way to get the product's model?

 

I believe I have (at least for online reports - I haven't touched the CSV yet) and I added it to the download page for the contrib:

http://www.oscommerce.com/community/contributions,953


~Tracy
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there a way to get this report to be excel ready on download? I can save it as a .txt from the export CSV option. But all of the data is separated by "\n\r" which totally messes up excel.

Edited by woodpress

Share this post


Link to post
Share on other sites
Is there a way to get this report to be excel ready on download? I can save it as a .txt from the export CSV option. But all of the data is separated by "\n\r" which totally messes up excel.

 

I would really like to know this aswell.

 

This contrib is soooo close to doing what I want :) and it seems to be the best choice for breaking down sales by Day/Month etc and showing all the products that were purchased.

 

I can import the text file into excel ok, and the columns are separated by ',' however a break into a new row seems to be represented by an 'n' or an 'r'. Excel doesnt recognise this so I have one row containging all the information! :(

 

Does anyone know how to fix this?

 

Thankyou sooo much, I hope this eventually works :)

 

 

Ben

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

I just installed the sale report 2 module and I am not getting the option appearing in my admin report section. I used the files from 31jan 2008. Does anyone know if it is complete or if I need to go back to other contributions and add other files. I can't open the first guys files as they are not zip :(

 

also in step 3 there is

*admin*/includes/includes/languages/english.php

 

does anyone know if this a typo? I assumed it was and am wondering maybe my correcting to *admin*/includes/languages/english.php is not right

Edited by girl

Share this post


Link to post
Share on other sites

okay I seemed to have put step 2 insert in the wrong place. I got my table now :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
okay I seemed to have put step 2 insert in the wrong place. I got my table now :)

 

 

 

We did you place the code as i'm having the same dramas

Share this post


Link to post
Share on other sites
We did you place the code as i'm having the same dramas

This is what I did. and now that I am looking at the code I see I have inserted the code twice and but it seems to work. This is in the *admin*/includes/boxes/report.php

my code (which is in need of correction is )

<?php
/*
 $Id: reports.php,v 1.5 2003/07/09 01:18:53 hpdl Exp $

 osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions
 [url="http://www.oscommerce.com"]http://www.oscommerce.com[/url]

 Copyright © 2002 osCommerce

 Released under the GNU General Public License
*/
?>
<!-- reports //-->
         <tr>
           <td>
<?php
 $heading = array();
 $contents = array();

 $heading[] = array('text'  => BOX_HEADING_REPORTS,
                    'link'  => tep_href_link(FILENAME_STATS_PRODUCTS_VIEWED, 'selected_box=reports'));

 if ($selected_box == 'reports') {
   $contents[] = array('text'  => '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_PRODUCTS_VIEWED, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_PRODUCTS_VIEWED . '</a><br>' .
                                  '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_PRODUCTS_PURCHASED, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_PRODUCTS_PURCHASED . '</a><br>' .
							   '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_SALES_REPORT2, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_SALES_REPORT2 . '</a><br>' .
                                  '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_CUSTOMERS, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_ORDERS_TOTAL . '</a>');
 }                             
                                   '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_SALES_REPORT2, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_SALES_REPORT2 . '</a><br>' .

 $box = new box;
 echo $box->menuBox($heading, $contents);
?>
           </td>
         </tr>
<!-- reports_eof //-->

either way the report2 option comes up once and it seems to work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Great contrib,

 

Have it working fine, but I now have duplicated it under a different name in my catalog to use it to select items that have been marked as awaiting stock with the Individual_Item_Status_v_1b but I have a small problem and hope someone can help.

 

In the original Sales Report 2 it selects item by Order_status from within the ORDERS table but I need to have it search the result from Status_id within ORDERS_PRODUCTS

 

I.e I want it to do everything the same except when I select an status from the status drop down rather than list items where the order_status = X I want it to list the items where ORDERS_PRODUCTS . status_id = X

 

can anyone help me out with this?

 

Thanks in advance.

Edited by ShaGGy

Share this post


Link to post
Share on other sites

My Sales Report 2 Stopped working for some odd reason. It only will show the first 5 days of the current month with no details. The options tabs can be selected but it still only will show the first 5 days of the current month.

 

I have reinstalled the files but no changes.

 

I am running osCommerce 2.2-MS2 and PHP Version 5.1.6

 

 

Any suggestions?

Edited by woodpress

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×