Latest News: (loading..)
Nimmit

AJAX Attribute Manager support

1,410 posts in this topic

I do not understand then that you before get the error also in products_attributes.php? Or did I understand wrong.

The code in template_top should be:

<!-- AJAX Attribute Manager  -->
<?php 
	if ((basename($_SERVER["SCRIPT_NAME"]) == 'categories.php')) {
		require('attributeManager/includes/attributeManagerHeader.inc.php');
	}
?>
</head>
<?php
  if (basename($PHP_SELF) == 'categories.php' && isset($action) && $action == 'new_product') {
    echo '<body onload="goOnLoad();">';
  } else {
    echo '<body>';
  }
?>
<!-- AJAX Attribute Manager  end -->

It should only have an influence in categories.php not in product_attributes.php

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, bkiani said:

@raiwa

 

I did

""  remove also the code in template_top.php and   products_attributes.php ""

I did not see any errors

Sorry, I do not understand, there is no attributes manager code in products_attributes.php

Share this post


Link to post
Share on other sites

@raiwa

 

excuse me

products_attributes.php


That's right. I made a mistake

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry I'm lost now. The only advice I can give is to check again the permissions for your admin directory and ajax attributes manager directory and maybe to contact your hosting.

It seems permissions do not allow to load required content from the ajax attributes manager directory inside your admin directory.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In file  template_top
This code is written

 

<!-- AJAX Attribute Manager  -->
<?php
    if ((basename($_SERVER["SCRIPT_NAME"]) == FILENAME_CATEGORIES)) {
        require('attributeManager/includes/attributeManagerHeader.inc.php');
    }
?>
<!-- AJAX Attribute Manager  end -->

<!-- AJAX Attribute Manager  -->
<body onload="goOnLoad();">
<!-- AJAX Attribute Manager  end -->

Share this post


Link to post
Share on other sites

that's also ok, if it worked before there is no reason to have an influence,. In the newer version the code I posted is used.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I still do not understand what products_attributes.php page has to do with this. Can you explain details please.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, raiwa said:

I still do not understand what products_attributes.php page has to do with this. Can you explain details please.

this page

view this error

 

1136 - Column count doesn't match value count at row 1

insert into products_attributes values (null, '52', '6', '3', '0', '+')

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok, that's not related to the other error, neither to attribute manager if you didn't change settings like to use sort order in attribute manager config.

I really can't give more advice. Please try what I suggested before: check the permissions, please.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now