Jump to content
Sign in to follow this  
turner2000

Fixed Width with CSS

Recommended Posts

Hello,

 

Long time since I've asked anything on here, I'm just trying to get back into using OSCommerce and have a fresh install that I am trying to put the fixed width contribution onto.

 

I have changed the stylesheet, the header and the footer and it doesn't work. I'm checked and double checked that I have put in all that is in the contribution.

 

In the stylesheet I have added: .

 

BODY {
 text-align: center;
 background: #ffffff;
 color: #000000;
 margin: 0px;
}

.fixcenter {
 width: 758px;
 border: solid; border-width: 1px;
 background: #ffffff;
 color: #000000;
 margin: auto;
 margin-top: 20px;
 text-align: left;
}

 

I've added <div class="fixcenter"> to the header and </div> to the footer. Why won't it work?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello,

 

Long time since I've asked anything on here, I'm just trying to get back into using OSCommerce and have a fresh install that I am trying to put the fixed width contribution onto.

 

I have changed the stylesheet, the header and the footer and it doesn't work. I'm checked and double checked that I have put in all that is in the contribution.

 

In the stylesheet I have added: .

 

BODY {
 text-align: center;
 background: #ffffff;
 color: #000000;
 margin: 0px;
}

.fixcenter {
 width: 758px;
 border: solid; border-width: 1px;
 background: #ffffff;
 color: #000000;
 margin: auto;
 margin-top: 20px;
 text-align: left;
}

 

I've added <div class="fixcenter"> to the header and </div> to the footer. Why won't it work?

 

Thanks

 

Make sure that the </div> is the very last thing in your footer.php (in the includes folder) and not before the last ?>. I hope that helps (although it's been a while since you posted the question).


Never underestimate the power of stupid people, especially in groups.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This thing works great.. BUT in firefox. In ie 7 it moves like 7 pixels to the left on all pages except for index.php ? odd as heck huh! any clues?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×