Jump to content
surfalot

[Contribution] More_pics_6 v1.1 For osC 2.2 MS2

Recommended Posts

Oh and I didnt tell you that the first image is uploading just fine. Its all the other uploads that doesnt. Is there anywhere I can find someone to pay to try to fix my code if I cant figure it out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, I really do need to know which version you are talking about. I'm not a mind reader.

 

Look at the code that you posted. The first 8 lines are the stock osCommerce image upload. You stated that this is working. The next 8 lines are the first of the additional images. Can you see any difference, other than the image name? I can't. Yet this code doesn't work, and the code it is identical to does work.

 

I can only guess that some server setting is preventing more than one upload at a time. If that's not it, I'm stumped.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is it possible to replace the text that reads 'Click here to enlarge' with the name of the product? A case of replacing the aforementioned text with the $product_name tag?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, that would be all you need to do.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I have a big problem with MOPICS 6 :(

I can correctly see the first pic in FireFox but not in Internet explorer :s

try this example using FireFox and then using Internet Explorer:

http://www.rapid-web.org/babymarque/product_info.php?products_id=37

 

Can anyone help me to resolve this problem please?

 

Thanks in advance

Edited by el_fantome

no spam please Forum Rules (section User Profiles)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I have a big problem with MOPICS 6 :(

I can correctly see the first pic in FireFox but not in Internet explorer :s

try this example using FireFox and then using Internet Explorer:

http://www.rapid-web.org/babymarque/product_info.php?products_id=37

 

Can anyone help me to resolve this problem please?

 

Thanks in advance

Look at the HTML source for the image (part of it):

 

width="250" height="IMAGE_HEIGHT" 

Firefox is "smart" enough to do the right thing.

 

"Stupid" IE chokes...

:huh:

 

Maybe an undefined variable somewhere?

:unsure:


If I suggest you edit any file(s) make a backup first - I'm not perfect and neither are you.

 

"Given enough impetus a parallelogramatically shaped projectile can egress a circular orifice."

- Me -

 

"Headers already sent" - The definitive help

 

"Cannot redeclare ..." - How to find/fix it

 

SSL Implementation Help

 

Like this post? "Like" it again over there >

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has someone tried More_pics6 and ULTIMATE Seo Urls 5 by FWR Media and STS 4.5.8 together? I can not see any products under categories in admin. admin/categories.php

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has someone tried More_pics6 and ULTIMATE Seo Urls 5 by FWR Media and STS 4.5.8 together? I can not see any products under categories in admin. admin/categories.php

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has someone tried More_pics6 and ULTIMATE Seo Urls 5 by FWR Media and STS 4.5.8 together? I can not see any products under categories in admin. admin/categories.php

Share this post


Link to post
Share on other sites

Look at the HTML source for the image (part of it):

 

width="250" height="IMAGE_HEIGHT" 

Firefox is "smart" enough to do the right thing.

 

"Stupid" IE chokes...

:huh:

 

Maybe an undefined variable somewhere?

:unsure:

 

Yes you are right :)

I changed this part of code in order to change the size of the first pic :)

<script language="javascript"><!--
document.write('<?php echo '<div class="tgh" style="background: none;"><a href="javascript:popupWindow(\\\'' . tep_href_link(FILENAME_POPUP_IMAGE, 'pID=' . $product_info['products_id']) . '\\\')">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image'], addslashes($product_info['products_name']), (MOPICS_RESTRICT_PARENT=='false'?'':250), (MOPICS_RESTRICT_PARENT=='false'?'':IMAGE_HEIGHT), 'hspace="5" vspace="5"') . '<br><img style="border: none;" border=0 src=images/zoom.gif></a></div>'; ?>');
//--></script>

But i forget to change the second restriction height :(

i changer the next IMAGE_HEIGHT to 250 too and it woeks good now :)

Thank you very much for the help :)


no spam please Forum Rules (section User Profiles)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I have installed the latest More Pics 2.0.7 Combined and I wanted to know if there is an option to keep pitures their originl size. When I list a few pictures of different sizes they all resize to the first pictures size and it causes problems if the original picture is square and all the others are tall for example.

 

Any help would be greatly appreciated!

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's not an option because your browser is doing that. I'd be quite happy to implement a way around that if someone tells me how that might be done. Until then, size your images accordingly.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi!

i put this contribution in my code but i don't see how to upload images there also didn't find any information how to do that?

i checked through admin panel using adding new product but it allows me only to add only one image. how can i add up to 4?

 

+ how can make that when i point my mouse over the thumbnail - the image is shown in the center of the page not on the right side..tried changing CSS, nothing much happens. i think it should be done in javascript, but i can't find where exactly.

 

 

tnx in advance.

 

AG

Share this post


Link to post
Share on other sites

You could start by telling us which version of More Pics you are using, and whether you are using Classic or Advanced.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You could start by telling us which version of More Pics you are using, and whether you are using Classic or Advanced.

 

Regards

Jim

 

OK. i got rid of the problem about uploading more images. i didn't put the whole needed code into my files. so this was solved.

 

now i have only one unsolved problem with displaying the images on mouse-over the thumbnail.

 

I'm using the classing one.

 

how can i make the appeared window to appear somewhere more in the center not in the right side? is this done in the thumbnailviewer2.css or i need to edit the javascript code that i integrated into the product_info.php?

// Script Source: CodeLifter.com
// Copyright 2003
// Do not remove this notice.

// SETUPS:
// ===============================

// Set the horizontal and vertical position for the popup

PositionX = 100;
PositionY = 100;

// Set these value approximately 20 pixels greater than the
// size of the largest image to be used (needed for Netscape)

defaultWidth  = 750;
defaultHeight = 750;

// Set autoclose true to have the window close automatically
// Set autoclose false to allow multiple popup windows

var AutoClose = true;

// Do not edit below this line...
// ================================
if (parseInt(navigator.appVersion.charAt(0))>=4){
var isNN=(navigator.appName=="Netscape")?1:0;
var isIE=(navigator.appName.indexOf("Microsoft")!=-1)?1:0;}
var optNN='scrollbars=no,width='+defaultWidth+',height='+defaultHeight+',left='+PositionX+',top='+PositionY;
var optIE='scrollbars=no,width=150,height=100,left='+PositionX+',top='+PositionY;
function popImage(imageURL,imageTitle){
if (isNN){imgWin=window.open('about:blank','',optNN);}
if (isIE){imgWin=window.open('about:blank','',optIE);}
with (imgWin.document){
writeln('<html><head><title>Loading...</title><style>body{margin:0px;}</style>');writeln('<sc'+'ript>');
writeln('var isNN,isIE;');writeln('if (parseInt(navigator.appVersion.charAt(0))>=4){');
writeln('isNN=(navigator.appName=="Netscape")?1:0;');writeln('isIE=(navigator.appName.indexOf("Microsoft")!=-1)?1:0;}');
writeln('function reSizeToImage(){');writeln('if (isIE){');writeln('window.resizeTo(300,300);');
writeln('width=300-(document.body.clientWidth-document.images[0].width);');
writeln('height=300-(document.body.clientHeight-document.images[0].height);');
writeln('window.resizeTo(width,height);}');writeln('if (isNN){');       
writeln('window.innerWidth=document.images["George"].width;');writeln('window.innerHeight=document.images["George"].height;}}');
writeln('function doTitle(){document.title="'+imageTitle+'";}');writeln('</sc'+'ript>');
if (!AutoClose) writeln('</head><body bgcolor=000000 scroll="no" onload="reSizeToImage();doTitle();self.focus()">')
else writeln('</head><body bgcolor=000000 scroll="no" onload="reSizeToImage();doTitle();self.focus()" onblur="self.close()">');
writeln('<img name="George" src='+imageURL+' style="display:block"></body></html>');
close();		
}}

</script>

 

+ instead of having the thumbnails displayed in a row i would like to have them in a column, do i chage these <div> tags to <tr><td></td></tr> so it makes a column or what?

 

if ($product_info['product_image_3'] != "") {
        echo '<td>';
        echo '<div style="text-align:center;">';
        echo '<a class="thumbnail3" href=" '. tep_href_link(DIR_WS_IMAGES . $product_info['product_image_3']) .' ">'.'<span><img src="' . tep_href_link(DIR_WS_IMAGES . $product_info['product_image_3']) . '" /><br>' . TEXT_IMAGE_MOUSOVER .'</span>' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $product_info['product_image_3'], $product_info['products_name'], SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT, 'hspace="5" vspace="5"') . '</a>';
        echo '<br>';
?>
        <a href="javascript:popImage('<?php echo tep_href_link(DIR_WS_IMAGES . $product_info['product_image_3']) ;?>','<?php echo TEXT_IMAGE_POPUP ?>')"><?php echo TEXT_CLICK_TO_ENLARGE ?></a>

 

would be very appreciated if you would point me the direction where to look at. i've tried different things but can't really find my way to get it done.

Edited by aigarsa

Share this post


Link to post
Share on other sites

The first block of code that you posted is not anywhere in More Pics or stock osCommerce. It appears to be a Javascript popup generator. I have no idea why you would even want that. If you are talking about moving the image on the Product Info page, that code has nothing to do with that anyway. You'll need to alter the HTML in product_info.php to move the image(s) around.

 

For the second question, the images are already in table cells. You just need to add the table row tags around each image to make them vertical.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The first block of code that you posted is not anywhere in More Pics or stock osCommerce. It appears to be a Javascript popup generator. I have no idea why you would even want that. If you are talking about moving the image on the Product Info page, that code has nothing to do with that anyway. You'll need to alter the HTML in product_info.php to move the image(s) around.

 

For the second question, the images are already in table cells. You just need to add the table row tags around each image to make them vertical.

 

Regards

Jim

 

interesting, this contribution was the first i found when i searched through them. but it works for me.

ok, if that javascript i posted is for pop up image, then i really even don't need it, because i only need the image that appear when i move mouse over the thumbnail which is way better than the pop up image. but where can i find the place where i change how it appear on the screen when i move my mouse over the thumbnail.

+ i uploaded the full contribution as i found it. here it is, check it out: http://www.failiem.lv/down.php?i=ttupva&n=oscommerce_multi_images.rar

ok, i will check out about the table row tags, only interesting thing was i put 4 images, i added row tags and it showed me like there were 3 fields in 2 rows not like 2x2 what i need.

 

+++

is there a chance to somehow make the thumbnail picture to get behind the mouse_over_image because if i have the images in column then the image that is displayed on mouse over is partly going behind the thumbnail image...which is bad.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The mouseover is what your Javascript popup does. Yes, that is a popup. If you don't understand how it works, I suggest you get help from the person who wrote it.

 

If your images did not come out the way you want them to, you probably put the table row tags in the wrong place. I can't tell exactly what you did without seeing it.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello This is Raphael Muscarelle. I'm about to use this contribute. I haven't seen how it works yet. I'm glad my work progressed in other peoples hands. I'm kinda wondering who are these people that have attached a clam to it Copyright © 1989, 1991 Free Software Foundation, Inc. I never worked for them If they want to employ me maybe they should contact me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello This is Raphael Muscarelle. I'm about to use this contribute. I haven't seen how it works yet. I'm glad my work progressed in other peoples hands. I'm kinda wondering who are these people that have attached a clam to it Copyright © 1989, 1991 Free Software Foundation, Inc. I never worked for them If they want to employ me maybe they should contact me.

Ant the first time someone has laid clame to my work and didn't even give me any credit

Share this post


Link to post
Share on other sites

The only material in More Pics that is copyright by the FSF is the text of the Gnu General Public License. That copyright notice does not extend to the code. All of the copyrights in the code have been assigned to the osCommerce project, as is standard practice for addons to osCommerce.

 

You are still listed as the original author of More Pics. Thank you very much for your work on that code. It has been of tremendous use to a lot of people, myself included. I have never removed the copyright notice from any part of the code, although something may have been removed before I got my hands on the code. Please feel free to restore the copyright notice to any of your work that it has been removed from.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok sorry about the craby session. thnakyou everyone who has debugged and improved this contrib. I did have 2 small problems with the classic images werent showing up with

if (tep_not_null($product_info['products_image']) && MOPICS_GROUP_WITH_PARENT == 'false')

 

I took out && MOPICS_GROUP_WITH_PARENT == 'false'. I guess turning it into true would have worked too.

 

also I have a modified store and had a problem with the placement of some code after a } somewhere I can't remember where it was it was very late.

 

seems like this contrip has gotten pretty complex. kinda was shooting for simple and easy when I first sat down to make it.

 

again thanks to all who worked on it it looks great.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have a message when i try to run the install script

 

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /home/content/d/w/a/name****/html/store/mp_autoinstaller/autoinstaller.php on line 9

 

 

 

does anybody know what i am missing?

 

 

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×