Jump to content
surfalot

[Contribution] More_pics_6 v1.1 For osC 2.2 MS2

Recommended Posts

Get-wireless-2..

 

Yes all you have to do is add the lightscript output to the main image that is displayed. If you don't want more images all you have to do is disable the rows and extra columns that it can display.. or just leave it out of your code..

 

I have no idea what happens if no image is present. I make sure I use what I have set to display..

 

Just make sure that in your css file that you have the next and prev buttons commented out, because there will be no next or previous picture..

 

If you need more help with this let me know.. I have a reply on another post that I can link you..


-Shawn Priebe

Prodigy Cellular

www.prodigycellular.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
Now I feel dumb. All I had to do was break down and ask for help, and then go read another thread and I find a link to 'Edit Plus'. It tracked down my missing bracket with about a 30 second learning curve!

So, now I can get into my administration catalog, looks great. *Until* I try to add a product. What a mess!! I don't know how to take a screenshot, but I have three seperate instances of 'product image1/remove image/product image2/remove' etc. And no picture files are being uploaded when I hit preview!

I am way out of my league here. If some PHP guru could find it in their heart...

Mmmm, sounds like a mess. you might consider restoring the /admin/categories.php with your backup and trying the merge again.

 

the problem with using a tool to correct code problems is that when you encounter a problem, you did something wrong with the install. letting the tool auto-correct never solves the install problem, it just corrects the code it sees regardless of how it's suppose to work.

 

did you use a file compare program to merge the changes?

 

sometimes it helps to compare the contrib file with the original file from osCommerce first to see what exactly was changed. Then merge with your modified file.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, thank you pRiebe.

 

I have issues too with the live site so I let first picture lightbox and others open in pop up.

I hope the futur owner of the shop won't notice the details of the opening!!

Maybe he'll like it!

 

However, I still will be looking for the right code so if you finally find it, please send me an alert! I enabled email notif for this particulary message (hmm... I think).

Share this post


Link to post
Share on other sites
If you need more help with this let me know.. I have a reply on another post that I can link you..

 

I would love some extra help in getting this to work the way I would like as I think it will look really good, If you could pm or repl with the link I will have a bash at it. I wont have much free time until 2morro nite as I have a lot of products to start adding.

Share this post


Link to post
Share on other sites
tep_show_category() is in your shop code twice, or possibly the file it is in is included twice.

in the basic osC shop it is defined in:

\catalog\includes\boxes\categories.php

you can add this around the function in that file and it will only allow the shop to load the function once. this will not actually fix the original problem, but merely fix the symptom.

 

if (!function_exists(tep_show_category)) {

 function tep_show_category($counter) {
... etc
 }

}

 

Surfalot, Could you please tell me what is the correct code to fix the redelare error. I am assuming "...etc" is not a vaild code. My site has heavy modifications and tep_show_category is already declared in the header.php file. How can I make it not redelare in categories.php file

 

Thank you in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did demonstrate the correct code and offered a solution despite it's irrelevance to this contribution. Since tep_show_category() is not used by this contrib and I don't know what is in your tep_show_category() function, or why it was setup that way, I can't assume anything on your part.

 

You need to find one of your tep_show_category() functions and wrap it in the condition statement, as I demonstrated. Hopefully the two definitions are the same in your installation or something you have installed may not work correctly, depending on which of the two declarations you decide to condition.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have tried to merge the admin/categories.php from STS 4 with HTC and More Pics (using WinMerge) 3 times now. I am pulling my hair out. I even did a fresh install of Osc, just to see if that made a difference. Please, please, pleeeeese, does anyone have a copy of this merged file? I am so lost and confused and frustrated. I had more pics installed at one point, and absolutely loved it, but getting these two files together is going to drive me to distraction.

Thankyou for any help.


learn...love...laugh...live

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi! respect to autors for this contribution!

I have a little problem. Befor install them i modificated priduct_info.php for new java popup image.

 

Now i need to make new popup for other pictures of more picture. But if i insert <?php echo, in code, page is stop loading!

 

Look this

more pictures 6 -
			<div id="showimage"></div>
<script language="javascript"><!--
			document.write(\'<a href="' . tep_href_link(DIR_WS_IMAGES . $mopics_images[$mo_item]) . '" target="_blank" onMouseOver="return enlarge(\\\''. DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image'].'\\\',event,\\\'center\\\','.$size[0].','.$size[1].')" onMouseOut="closepreview()">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $mopics_images[$mo_item], $product_info['products_name'], $mopics_image_width, $mopics_image_height, 'hspace="5" vspace="5"') . '<br>' . TEXT_CLICK_TO_ENLARGE . '</a>\');
			//--></script>


old mod pictures - (place after 230 line)
			<div id="showimage"></div>
<script language="javascript"><!--
document.write('<?php echo '<a href="'. tep_href_link(DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image']) . '" target="_blank" onMouseOver="return enlarge(\\\''. DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image'].'\\\',event,\\\'center\\\','.$size[0].','.$size[1].')" onMouseOut="closepreview()" ><img src="'. DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image'].'" border="0" height="'. SMALL_IMAGE_HEIGHT .'"><br><br>Для увеличения картинки<br> наведите на неё курсор,<br> или кликните по ней </a>'; ?>');
//--></script>

 

what wrong i do?

thx!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

I've just installed this great contribution (it was just what I was looking for! :thumbsup:) and everything is working, but I have one little thing that need to be fixed.... so I hope that you can help me out! *please*

 

Installed version: v1.2c (dated 29 Nov 2006)

 

- I have STS 4.3 installed and the "Product info" - "Use template for product info page" in Admin - STS is set to "true".

- I have followed the instructions in "\other contrib integration\STS v4.2\changes to integrate STS 4.2.txt".

- I'm using thumb nails namned "_s" (and they seems to be displayed in the product listing page).

- The settings in Admin - More Pics are:

Show All MorePics on Product Info page true

Group parent image with sub-images false

Use SMALL_IMAGE_ Restrictions true

Restrict parent image size false

Table Alignment center

Table Location below

Number of Columns 3

Number of Rows 2

 

My little problem is:

When clicking on a product in the product listing page the product info page is displayed nicely, but the product pictures are displayed in large size. I'm using both $product_popup and $mopics_output in my product_info.php.html template and they are both displaying the large image.

How do I get it to display the thumbs instead??

 

Thank in advise!

Share this post


Link to post
Share on other sites
I'm using both $product_popup and $mopics_output in my product_info.php.html template and they are both displaying the large image.

How do I get it to display the thumbs instead??

 

I figured it out! :)

I had to do the quickfix described in "more_pics_6_thumbnail_option_quickfix.txt" on the product_info.php file in catalog\includes\modules\sts-inc.

 

Thank you anyway!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Now i need to make new popup for other pictures of more picture. But if i insert <?php echo, in code, page is stop loading!

I think I see the issue, but you will need to expand the code snippets you posted. I need to see more on both sides of the code.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Is there a way to load into product_info.php instead of using the popup image

why yes, I do remember one *

 

* providing this link in no way obligates me in helping with any integration :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

I uploaded this contribution.. and now the first picture I upload won't upload.

when I add it directly to the image folder it will show up.

please what can I do to fix this what info do you need to help me.

I couldn't anything on this forum to help me.

Noppie


Peace is possible.. Please don't give up.

 

"War is --the old betraying the young"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has anyone ever figured out how to get the lightbox to work with this contrib.

 

I love this contrib, I really want the lightbox contrib to work with it. I have been trying to tweak the code to no avail.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

I've found out it can support Subdirectories - great!

I also have "Image Magic - On-the-fly thumbnails, watermarks and image processing" installed, which also should work with this - also great!

 

 

I'm using "Maxi DVD HTML Editor" which has an easy "point and pick" an image from whatever folder function. Can Maxi DVD HTML Editor be working with Mo Pict?

 

And can I remove some of the pictures from the SQL. I'll max ever need 3 images pr. product?

 

 

Helle :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay - it's up and running..... working fine with Image magic.

 

This only thing I cannot get to work is when you click on a thumbnail - there's no small images for "next and previous"

 

I have tried the solution in the 29/11/06 version and the 10/04/06 solution - none of them work!

I have dobble chekked that the two image files ARE in fact uploaded to my server, and is in the folder images/ - and they are....

 

What am I doing wrong?

 

Helle :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Okay - it's up and running..... working fine with Image magic.

 

This only thing I cannot get to work is when you click on a thumbnail - there's no small images for "next and previous"

 

I have tried the solution in the 29/11/06 version and the 10/04/06 solution - none of them work!

I have dobble chekked that the two image files ARE in fact uploaded to my server, and is in the folder images/ - and they are....

 

What am I doing wrong?

 

Helle :-)

 

 

I believe the issue is that they are gif images, I had the exact same problem. This solution was suggested to me in this post and to sum it up:

 

Add this line to catalog/includes/functions/html_output.php (I have it around line 112)

 

//Prevent image magic processing this file
if (strstr($src, '.gif')) $calculate = false;

 

I'm still looking to a solution to use lightbox with more_pics..has anyone figured it out???

Edited by theantiquestore

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the fast reply....

I'll save your solution - because last night I changed the GIF arrows to text.

Later though i will try and use your advice

 

Helle :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is it possible to make the thumbnails on the product_info page a little bigger, when the setup is like this:

 

Show All MorePics on Product Info page - true

Group parent image with sub-images - false

Use SMALL_IMAGE_ Restrictions - true

Restrict parent image size - true

Table Alignment - right

Table Location - below

Number of Columns - 1

Number of Rows - 6

 

I use Images Magic too, and if I change the "Product Information Image Width", it also changes the image size in the reviews box and more "unwanted" places

 

Alex gave me this advise - and it works:

 

#3: In html_output.php,

- Find the following code:
if (strstr($_SERVER['PHP_SELF'],"product_info.php")) {
- Change it for
if (strstr($_SERVER['PHP_SELF'],"product_info.php") && isset($in_product_info_block) & $in_product_info_block) {

 

This did the trick - to get my pictures bigger on the product_info.php page - and no where else!

 

I also put this in the product_info.php page

 

SMALL_IMAGE_WIDTH*1.5, SMALL_IMAGE_HEIGHT*1.5

 

But when the More Picts is set up my way - all the exstra images are small. I would so like them to be *1.5 too.

 

Anybody knows where to look and change images code??

 

Helle :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello,

I uploaded this contribution.. and now the first picture I upload won't upload.

when I add it directly to the image folder it will show up.

please what can I do to fix this what info do you need to help me.

I couldn't anything on this forum to help me.

Noppie

are you getting an error message? I'm not sure what other info that would help besides having your host watch the apache error log when you try an upload, then act on that. Maybe the server has an upload limit for the HTTPd.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Has anyone ever figured out how to get the lightbox to work with this contrib.

 

I love this contrib, I really want the lightbox contrib to work with it. I have been trying to tweak the code to no avail.

I haven't seen a complete solution posted.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,

 

i have a Problem with MorePics and Internet Explorer...

 

my normal picture will not open in popup...

 

what can i do ?

This problem can occur when you have the More Pics block separated from the original or default image, and you do not have much description with the item. Add enough description so that the extra images are displayed below or above the original. Or try any of the other options to combine all the images in one place.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Is it possible to make the thumbnails on the product_info page a little bigger, when the setup is like this:

Helle :-)

sorry helleM, looks like you have modified this way beyond my scope to provide help. The auto-thumbnail contribs do things to code that makes the specific changes you want a nightmare. Anything I would suggest would most likely be futile and not produce the result you are looking for.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×