Jump to content
Sign in to follow this  
timon

Categorie Description admin categories.php and languages.php

Recommended Posts

Hi Everyone,

I am getting an error with Categorie descriptions 1.9,

I have installed everthing and everything seemed to be all right until i went into admin,

and in Categories / Products the page doesn't display properly.

In Languages as well the page doesn't display properly as well.

 

It seems to add the description but with the pages displaying like this i am sure it will cause problems.

I really want it fixed before i start adding descriptions to the error pages.

 

Here are details of errors -

 

categories.php

 

Line: 177

Char: 1

Error: Object expected

Code: 0

URL: http://hosting.buyers-web.com/admin/categories.php

 

languages.php

 

Line: 155

Char: 1

Error: Object expected

Code: 0

URL: http://hosting.buyers-web.com/admin/languages.php

 

My Webpage With Errors

 

I have a feeling these non displaying properly will effect other parts of the script. I have tried reinstalling three times and still same deal.

Also read all forums and no help, does this contrib work. Also It is on a clean OSC2.2.

 

Looking forward to any reply,

Timon Weller

http://www.naturalbodyskincare.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi. I had a real hard time getting mine to work as well... but it does work. It sounds like a typo error. But be sure you added in the new php page, and put everything in the right place, and update your database, and it will work. Especially since you haven't added in any other contributes yet.

Edited by ratmarie

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi. I had a real hard time getting mine to work as well... but it does work. It sounds like a typo error. But be sure you added in the new php page, and put everything in the right place, and update your database, and it will work. Especially since you haven't added in any other contributes yet.

 

Hey,

Thanks for the reply, i does add description - its just in admin it diplays the two pages i talked about like they are hyperlinks rather than buttons like the other admin pages.

It displays an error symbol down at the bottom left where normally a internet explorer symbol is.

Can you tell me exactly where you had problems and if it was the same in admin, do you think its something on the admin / categories page i am doing wrong. Which in turn effects the languages and categories page in admin.

Any more help would be appreciated....from anyone.

Kind Regards,

Timon

 

http://www.naturalbodyskincare.com

 

Hey,

Thanks for the reply, i does add description - its just in admin it diplays the two pages i talked about like they are hyperlinks rather than buttons like the other admin pages.

It displays an error symbol down at the bottom left where normally a internet explorer symbol is.

Can you tell me exactly where you had problems and if it was the same in admin, do you think its something on the admin / categories page i am doing wrong. Which in turn effects the languages and categories page in admin.

Any more help would be appreciated....from anyone.

Kind Regards,

Timon

 

http://www.naturalbodyskincare.com

 

Categorie descriptions

Also if there is a typo in the contrib for the admin categories.php does anyone know where the solutions are for this? I can't seem to find them...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry, My errors were different and I'm not sure what is causing yours.

 

I don't know if this will help, but in admin/categories.php this is my code from lines 173 to line 183 (yours says it's line 177):::

 

 for ($i=0, $n=sizeof($product_categories); $i<$n; $i++) {
		tep_db_query("delete from " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " where products_id = '" . (int)$product_id . "' and categories_id = '" . (int)$product_categories[$i] . "'");
	  }

	 $product_categories_query = tep_db_query("select count(*) as total from " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " where products_id = '" . (int)$product_id . "'");
	  $product_categories = tep_db_fetch_array($product_categories_query);

	  if ($product_categories['total'] == '0') {
		tep_remove_product($product_id);
	  }
	}

 

But for languages, I'm not sure because I did not edit admin/languages. And that's the url you've got on here.

 

Sorry I can't be of any more help.

 

Tracy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×