Jump to content
Sign in to follow this  
mmier

Unable to determine the page link??

Recommended Posts

Just installed the 1.3 version of the contribution and im getting the Error!

 

Unable to determine the page link!

 

I went through this forum and read all the posts and altered the code on my information.php page ridding it of extra commented out lines, spacing issues etc, but im still getting the error. I even tried excluding certain boxes from in the dynamic_modules.php in the modules directory. Still it?s a no go.

 

See it here

 

 

Partial Code from information.php

 

'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_ABOUT_RSP_BATS, '', 'NONSSL') . '">' . BOX_INFORMATION_ABOUT_RSP_BATS . '</a><br>' .

'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_THE_PROBATS_ADVANTAGE, '', 'NONSSL') . '">' . BOX_INFORMATION_THE_PROBATS_ADVANTAGE . '</a><br>' .

'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_CUSTOMER_SERVICE, '', 'NONSSL') . '">' . BOX_INFORMATION_CUSTOMER_SERVICE . '</a><br>' .

'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_COLOR_CHART, '', 'NONSSL') . '">' . BOX_INFORMATION_COLOR_CHART . '</a><br>' .

'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_SITE_LINKS, '', 'NONSSL') . '">' . BOX_INFORMATION_SITE_LINKS . '</a><br>' .

'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_WHY_MAPLE, '', 'NONSSL') . '">' . BOX_INFORMATION_WHY_MAPLE . '</a><br>' .

'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_CONTACT_US, '', 'NONSSL') . '">' . BOX_INFORMATION_CONTACT . '</a><br>' .

'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DYNAMIC_SITEMAP, '', 'NONSSL') . '">' . BOX_INFORMATION_DYNAMIC_SITEMAP . '</a>');

 

Anyone have any ideas what the problem is here???


Miz

---------------------

Contributions

New Fields with Easy Populate

Remove Category Images

Share this post


Link to post
Share on other sites

In your admin under mystore change use search engine friendly urls (under development) to false


No longer giving free advice. Please place deposit in meter slot provided.  Individual: [=] SME: [==] Corporation: [===]
If deposit does not fit one of the slots provided then you are asking too much! :P

Is your Osc dated try Phoenix  raising oscommerce from the ashes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

See the support thread for Dynamic Sitemap as this is a common problem. You have an infobox that the contribution cannot understand. You need to either fix the code in that box, if possible, or add it to the exclude list.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×