Jump to content
Sign in to follow this  
JonathanH

xml files put in wrong spot

Recommended Posts

The process runs fine. However it puts the files in my top level directory. Parallel with my htdocs folder, so a browser can't get to them.

My store is installed in the root. I'm guessing its a simple config change somewhere.

 

Also, I noticed that the urls are using category numbers instead of category names. I'm using the cname_1.5 contrib. Does this matter? When my site gets crawled it should get the names. correct? (or am i better off removing that and going to "ultimate SEO"? I'm also using header controllers)

 

Thanks for the great work.


Just learning OSC, but loving it so far.

Share this post


Link to post
Share on other sites
The process runs fine.  However it puts the files in my top level directory.  Parallel with my htdocs folder, so a browser can't get to them.

My store is installed in the root.  I'm guessing its a simple config change somewhere.

 

Also, I noticed that the urls are using category numbers instead of category names.  I'm using the cname_1.5 contrib.  Does this matter?  When my site gets crawled it should get the names. correct? (or am i better off removing that and going to "ultimate SEO"? I'm also using header controllers)

 

Thanks for the great work.

Can anyone haelp with this?


Just learning OSC, but loving it so far.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×