Jump to content
Sign in to follow this  
kwiznowz

MoPics installation question instructions kwerky

Recommended Posts

I followed the installation of mopics on a fresh install to the t and have had to undo it three times. The last part of the instructions for product_info.php seem to be the culprit:

 

It says (but it seems to have combined 2-3 instructions, anyone know the true instructions for mopics 3.0?:

 

Now find the following around lines 196-200:

 

<tr>

<td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td>

</tr>

<?php

$reviews_query = tep_db_query("select count(*) as count from " . TABLE_REVIEWS . " where products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['products_id'] . "'");

$reviews = tep_db_fetch_array($reviews_query);

</textarea>

 

<br />Replace with the following:

<textarea cols="90" rows="25" wrap="soft">

<?php

//// BEGIN: Added for Dynamic MoPics v3.000

?>

<tr>

<td>

<div class="screenshotsHeader">

<div class="screenshotsHeaderText"><?php echo TEXT_OTHER_PRODUCT_IMAGES; ?></div>

</div>

<div class="screenshotsBlock">

<?php include(DIR_WS_MODULES . 'dynamic_mopics.php'); ?>

</div>

</td>

</tr>

<?php

//// END: Added for Dynamic MoPics v3.000

?>

<tr>

<td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td>

</tr>

<?php

$reviews_query = tep_db_query("select count(*) as count from " . TABLE_REVIEWS . " where products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['products_id'] . "'");

$reviews = tep_db_fetch_array($reviews_query);

</textarea>

</li>

 

<li>Save & Close the file `product_info.php`.</li>

<li>Open the file `includes/languages/english/product_info.php` in your osCommerce catalog installation.</li>

<li>Add the following code to the file, before the closing "?>":

<textarea cols="90" rows="5" wrap="soft">

//// BEGIN: Added for Dynamic MoPics v3.000

define('TEXT_OTHER_PRODUCT_IMAGES', 'Other images for this product:');

define('TEXT_NO_MOPICS', 'No other images currently available');

//// END: Added for Dynamic MoPics v3.000

Share this post


Link to post
Share on other sites

the doc files are in HTML. Open the install.html in a web browser to correctly view it.


The only thing necessary for evil to flourish is for good men to do nothing

- Edmund Burke

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was reading this from html.... But it seems to have an error in the install info unless I am downloading the wrong dynamic mo pics???

 

Does anyone know the specifics about this, this is really frustrating. I ahve installed many mods including affiliate, order editor, etc, but I cannot figure this one section out of dmp...

 

 

AHHHH, MAYBE someone should let the editor know that the html programming is flawed and WILL NOT work with Firefox...only IE (something we avoid).

Edited by kwiznowz

Share this post


Link to post
Share on other sites
AHHHH, MAYBE someone should let the editor know that the html programming is flawed and WILL NOT work with Firefox...only IE (something we avoid).

 

They show up fine in Firefox 1.0


The only thing necessary for evil to flourish is for good men to do nothing

- Edmund Burke

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks I will re-download that last posted version and take a closer look. If something is wrong with one of my contributions, I like to work to a solution. I don't consider this belaboring ;)


The only thing necessary for evil to flourish is for good men to do nothing

- Edmund Burke

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×