Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Sign in to follow this  
dino705

Authorize.net: suddenly can't connect

Recommended Posts

Hi-

My store has been working great until today but suddenly today, when customers try to confirm and submit their order, they get this error: "The server cannot connect to Authorize.net. Please check your cURL and server settings."

We have made no code or any other changes to the store or server settings. Any ideas as to what may have happened?

I called Authorize.net and they asked me for an error code. How do I get the error code?

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hi, its me same problem.. please help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem also for the last 2 days. I don't know where to look to figure it out. Anybody?

 

Cyndi


Is it reality or just a dream, for some there is no difference.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi-

My store has been working great until today but suddenly today, when customers try to confirm and submit their order, they get this error: "The server cannot connect to Authorize.net. Please check your cURL and server settings."

We have made no code or any other changes to the store or server settings. Any ideas as to what may have happened?

I called Authorize.net and they asked me for an error code. How do I get the error code?

Thanks.

Weird. Did you ever get resolution for this? All of a sudden I have the same problem...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having a problem with Authorize.Net as well. Everything was working fine until this morning... :(

 

The server cannot connect to Authorize.net. Please check your cURL and server settings.

 

anyone got this fixed?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also seem to have the same problem and I am using Authorize.net to process credit cards, and i cannot get it to function any longer. It was working for a short while, but no longer works. I get the error, "The server cannot connect to Authorize.net. Please check your cURL and server settings." I am trying to use the AIM method to connect. NEED ASSISTANCE ASAP.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
I also seem to have the same problem and I am using Authorize.net to process credit cards, and i cannot get it to function any longer. It was working for a short while, but no longer works. I get the error, "The server cannot connect to Authorize.net. Please check your cURL and server settings." I am trying to use the AIM method to connect. NEED ASSISTANCE ASAP.

 

Thanks

 

I hate to make posts like these but I'm having this same issue... Anyone?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I hate to make posts like these but I'm having this same issue... Anyone?
If you are using GoDaddy, there are cURL issues with them you need to be aware of.

Share this post


Link to post
Share on other sites
If you are using GoDaddy, there are cURL issues with them you need to be aware of.

 

I actually operate my own webserver. I have tested cURL in other php scripts and it is loading fine. I'm getting the "The server cannot connect to Authorize.net. Please check your cURL and server settings." error message. I have also set up another oscommerce store in another directory of the sime site using identical authorize.net settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you sure Authorize.net isn't just having connection issues? When I used them they seemed to go up and down randomly.


Please use the forums for support! I am happy to help you here, but I am unable to offer free technical support over instant messenger or e-mail.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has anyone figured this issue out? This has recently happened to a site that I work on. Nothing changed, but all of a sudden I started getting the error:

 

"The server cannot connect to Authorize.net. Please check your cURL and server settings."

 

My site has been working fine for almost a year now. Please help if you can.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

did your host changed something recently?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having this exact same error message, does anyone have the fix for this? It worked before, but after server restore, it stopped working. Curl is installed as phpinfo() stated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×