Jump to content
Sign in to follow this  
ikhan42

STS problem

Recommended Posts

Hello everyone,

 

I have downloaded the STS software version 3 and have installed it when I use the default sts.html file I dont see any thing more than the category names IE $categorybox, $searchbox etc etc ut when I load up the pahe it doesnt come up with the boxes any ideas ?

 

ikhan42

Share this post


Link to post
Share on other sites

where do you have your sts_template.html file? the download had it all under the sts_ folder

 

Downloaded and installed sts 3.0 yesterday - so far so good :thumbsup:

 

From the list of new features I thought that my sts_template.html had to be inside the sts directory, but it works great outside the folder - loving the fact that it parses php code!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello everyone,

 

I have downloaded the STS software version 3 and have installed it when I use the default sts.html file I dont see any thing more than the category names IE $categorybox, $searchbox etc etc ut when I load up the pahe it doesnt come up with the boxes any ideas ?

 

ikhan42

 

 

It is in the catalog directory the problem isnt that the page doesnt work its just that the links for the PHP scripts dont work all I see is the $name for example $categories, $myaccount etc etc.

 

Ikhan42

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×