Jump to content
spidometrs

[CONTRIBUTION] Ultimate SEO URLs v2.1 - by Chemo

Recommended Posts

I have been reading the posts and i did not see this and hence not sure if this has been brought up but i am having a very peculiar problem.

 

In the product listing page if an item does not have an attribute it gets added to the cart. Well what is happening with me is that i go into the dvd listing category and add a dvd. Whats happening is anything in the cart is being reset (deleted to empty)

 

This is only happening when i go into product listing to add an item without attributes

 

Anything with attributes is taken to the product info page and then add to cart it works fine.

 

Anyone got a solution for this please?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have been reading the posts and i did not see this and hence not sure if this has been brought up but i am having a very peculiar problem.

 

In the product listing page if an item does not have an attribute it gets added to the cart. Well what is happening with me is that i go into the dvd listing category and add a dvd. Whats happening is anything in the cart is being reset (deleted to empty)

 

This is only happening when i go into product listing to add an item without attributes

 

Anything with attributes is taken to the product info page and then add to cart it works fine.

 

Anyone got a solution for this please?

 

 

Which version do you have installed?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looking for some direction. I installed SEO v2.0b and all seemed well until I tried selecting any product or category.....I am directed to blank page after blank page with no error message or anything. I am a newbie so forgive me if this question has been answered in a different forum. Trust me I have been looking. The installation went smoothly and the only hiccups were 1.) while following the additional installation instructions I did a second sql update and the fields where already in the table and 2.) the htaccess edit that i needed add requested i add my catalog folder location and i used : public_html

 

here is the code:

 

 

 

Options +FollowSymLinks
RewriteEngine On 
RewriteBase /public_html/

 

 

I am turning off the SEO for know but I would really like to have it working, so any help would be appreciated.

 

The site is:

 

Gany Direct

 

Thanks

 

Jada


Jada

 

The codes of the many, outweigh the codes of the few. Live long and Prosper.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Looking for some direction. I installed SEO v2.0b and all seemed well until I tried selecting any product or category.....I am directed to blank page after blank page with no error message or anything. I am a newbie so forgive me if this question has been answered in a different forum. Trust me I have been looking. The installation went smoothly and the only hiccups were 1.) while following the additional installation instructions I did a second sql update and the fields where already in the table and 2.) the htaccess edit that i needed add requested i add my catalog folder location and i used : public_html

 

here is the code:

Options +FollowSymLinks
RewriteEngine On 
RewriteBase /public_html/

I am turning off the SEO for know but I would really like to have it working, so any help would be appreciated.

 

The site is:

 

Gany Direct

 

Thanks

 

Jada

 

Duplicate posting is a no no here. I answered in the other post you placed about 30 seconds ago.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Show a full link or ideally one to the website please.

 

the link is: ww w.decoracasa.ch/-i-1.html

 

the store is under construction.

Edited by luckyno

I love oscommerce and OS software! I'm not a programmer, I'm only a learning boy and a translator :) I love full contribution packages!

Share this post


Link to post
Share on other sites
the link is: ww w.decoracasa.ch/-i-1.html

 

the store is under construction.

 

there is something wrong with your SEO URLs class

 

Your link

 

ww w.decoracasa.ch/-i-1.html

 

Should look like ..

 

ww w.decoracasa.ch/about-us-i-21.html

 

PHP5/MySQL5?

Edited by Babygurgles

Share this post


Link to post
Share on other sites
Duplicate posting is a no no here. I answered in the other post you placed about 30 seconds ago.

 

 

After posting on the other forum, I realized it was closed so I didn't expect a response there. That's why I posted here. Sorry for the confusion. My pages are still coming up blank. I can view all pages that are not product related, any idea what it may be.

 

Jada

 

www.ganydirect.com


Jada

 

The codes of the many, outweigh the codes of the few. Live long and Prosper.

Share this post


Link to post
Share on other sites
After posting on the other forum, I realized it was closed so I didn't expect a response there. That's why I posted here. Sorry for the confusion. My pages are still coming up blank. I can view all pages that are not product related, any idea what it may be.

 

Jada

 

www.ganydirect.com

 

As I said .. I answered in the other post and I can't test as your site is now SEO URLs off.

Share this post


Link to post
Share on other sites
As I said .. I answered in the other post and I can't test as your site is now SEO URLs off.

 

Your response was primarily related to the htaccess issue that i suspected might contribute to the problem, but I am a newbie (hence, all the confusion), so i may be offbase in my assumption. I have turned SEO back on so you may see what is happening. I appreciate your help babygurgles!

 

Thanks,

 

Jada

 

www.ganydirect.com


Jada

 

The codes of the many, outweigh the codes of the few. Live long and Prosper.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Your response was primarily related to the htaccess issue that i suspected might contribute to the problem, but I am a newbie (hence, all the confusion), so i may be offbase in my assumption. I have turned SEO back on so you may see what is happening. I appreciate your help babygurgles!

 

Thanks,

 

Jada

 

www.ganydirect.com

 

 

I got the htaccess file correct. The pages are now dispaying properly. I am really sorry for wasting your time.

 

jada

 

www.ganydirect.com


Jada

 

The codes of the many, outweigh the codes of the few. Live long and Prosper.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I got the htaccess file correct. The pages are now dispaying properly. I am really sorry for wasting your time.

 

jada

 

www.ganydirect.com

 

Not at all .. we all started somewhere.

 

Glad we got it sorted for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Which version do you have installed?

 

I originally had Ultimate SEO 2.2.2e w/ pre-edited files dated 27/01/2008 installed until tonight when i saw this update Ultimate SEO URLs 2.2.2e FIXED Full Package 9-02-2008.

 

I still have the same problem. If i turn SEO URL off it works fine .. turn it back on and try it doesn't add or removes everything from cart.

 

I have also reseted the cache but that doesn't seem to do anything

Share this post


Link to post
Share on other sites
I originally had Ultimate SEO 2.2.2e w/ pre-edited files dated 27/01/2008 installed until tonight when i saw this update Ultimate SEO URLs 2.2.2e FIXED Full Package 9-02-2008.

 

I still have the same problem. If i turn SEO URL off it works fine .. turn it back on and try it doesn't add or removes everything from cart.

 

I have also reseted the cache but that doesn't seem to do anything

 

Try this ..

 

http://forums.oscommerce.com/index.php?s=&...t&p=1208753

Share this post


Link to post
Share on other sites
there is something wrong with your SEO URLs class

 

Your link

 

ww w.decoracasa.ch/-i-1.html

 

Should look like ..

 

ww w.decoracasa.ch/about-us-i-21.html

 

PHP5/MySQL5?

 

PHP4 and MySQL5... any idea? :)


I love oscommerce and OS software! I'm not a programmer, I'm only a learning boy and a translator :) I love full contribution packages!

Share this post


Link to post
Share on other sites
PHP4 and MySQL5... any idea? :)

 

 

In admin>SEO URL

 

Is Enable information cache? set to true?

Share this post


Link to post
Share on other sites
In admin>SEO URL

 

Is Enable information cache? set to true?

 

It was... now I deactivated it, but it doesn't change nothing.


I love oscommerce and OS software! I'm not a programmer, I'm only a learning boy and a translator :) I love full contribution packages!

Share this post


Link to post
Share on other sites
It was... now I deactivated it, but it doesn't change nothing.

 

No leave it true

 

1) What is your setup PHP/MySQL?

 

2) Which version of ULTIMATE SEO URLs?

Share this post


Link to post
Share on other sites
No leave it true

 

1) What is your setup PHP/MySQL?

 

2) Which version of ULTIMATE SEO URLs?

 

MySQL 5.0.45

PHP: 4.4.7

 

Ultimate SEO URLS: 2.2.2E


I love oscommerce and OS software! I'm not a programmer, I'm only a learning boy and a translator :) I love full contribution packages!

Share this post


Link to post
Share on other sites
MySQL 5.0.45

PHP: 4.4.7

 

Ultimate SEO URLS: 2.2.2E

 

Try using 2.1d (just the seo.class.php) the first version uploaded by Yesudo

 

Clear the cache and see if it helps.

Edited by Babygurgles

Share this post


Link to post
Share on other sites
Try using 2.1d (just the seo.class.php) the first version uploaded by Yesudo

 

Clear the cache and see if it helps.

 

Fix found: http://www.yoja.nl/kb/index.php/Oscommerce...-c-1.html_fixes

 

seo.class.php file was not updated for the last version of Information Pages unlimited.

 

I uploaded a new full package for version 2.2.2E.


I love oscommerce and OS software! I'm not a programmer, I'm only a learning boy and a translator :) I love full contribution packages!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fix found: http://www.yoja.nl/kb/index.php/Oscommerce...-c-1.html_fixes

 

seo.class.php file was not updated for the last version of Information Pages unlimited.

 

I uploaded a new full package for version 2.2.2E.

 

Glad you got it sorted, although personally I'd have modified 2.1d. 2-2.2e is buggy. 2.1d is the last version (that I know of) worked by Chemo (Bobby Easland)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tried it. Didn't do anything. Same result still.

 

I forgot to mention i am using the latest oscommerce 2.2a if that helps.

 

Same as I'm testing on. restate your problem here with ..

 

PHP/MySQL version

 

seo.class.php version

 

Whether you are running Independent seo urls (and whether problem persists off/on)

 

Specific error messages.

Edited by Babygurgles

Share this post


Link to post
Share on other sites
Same as I'm testing on. restate your problem here with ..

 

PHP/MySQL version

 

seo.class.php version

 

Whether you are running Independent seo urls (and whether problem persists off/on)

 

Specific error messages.

 

PHP Version 5.2.5

 

MySQL client version: 5.0.51

 

Ultimate SEO URLs 2.2.2e FIXED - 09-02-2008

 

seo.class.php - not sure which this is as there are 2 versions in there .. contribution v2.1 and SEO_DataBase Class v1.1

 

When i turn of seo urls everything works fine. Things get added to cart from dvd listing but when on if anything in the cart it all gets removed and nothing gets added. There is no error that comes up. But everytime i try to add a dvd from the listing it refreshes the page and nothing added to cart but everything in it removed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also i have the following contributions installed:

 

Country State Selector v1.3.3

Dynamic SiteMap v3.1

Easy Populate 2.76f-MS2 (with attributes) r1

Fancier Invoice 6.2 Fixed 2007

GST

Seperate Pricing Per Customer v4.20

STSv4.5.8 23-01-2008

Ultimate SEO URLs 2.2.2e FIXED - 09-02-20

World Zones v2.5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×