Jump to content
spidometrs

[CONTRIBUTION] Ultimate SEO URLs v2.1 - by Chemo

Recommended Posts

Hi,

 

I have been trying to get this contribution working properly for a while now - Everything works fine, except the "Add to Cart" button doesn't work on the product_info.php page. It should load the shopping cart and show the added product in the cart, but instead it just seems to refresh the product_info page and doesn't add the product to the cart.

 

Here's an example of a URL after the "Add to Cart" button is pressed on the product_info.php page:

 

http://www.mywebsite.co.uk/101-tropical-freshwater-fish-dvd-p-44933.html?action=add_product

 

I get the feeling that the "?action=add_product" part of the URL should have a product ID included, as it does when SEO URLs is switched off.

 

The "buy_now" button in the product listing module works fine however.

 

I have searched the forums and there are plenty of people with problems with the "add to cart" button, but not on the product_info page, or their problem has been with the buy now button (which is the opposite of my problem), so I can't find an answer.

 

Can anyone help with this?

 

Thanks in advance.

 

The version I am using is 2-2.2d-12

Edited by adrianconchie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I have been trying to get this contribution working properly for a while now - Everything works fine, except the "Add to Cart" button doesn't work on the product_info.php page. It should load the shopping cart and show the added product in the cart, but instead it just seems to refresh the product_info page and doesn't add the product to the cart.

 

Here's an example of a URL after the "Add to Cart" button is pressed on the product_info.php page:

 

http://www.mywebsite.co.uk/101-tropical-freshwater-fish-dvd-p-44933.html?action=add_product

 

I get the feeling that the "?action=add_product" part of the URL should have a product ID included, as it does when SEO URLs is switched off.

The product ID is in that url. If you are using a template, then it is almost certainly because the button is coded incorrectly. Links formatted incorrectly are common with purchased templates. Even if it isn't a template, the link could still be coded incorrectly if it is not part of the original shop. Try uploading an original product_info.php file and see if that works. If it does, the your code is at fault. If it doesn't, then it could still be in the includes/application_top.php file. If your shop doesn't have changes in that file, then you can replace it as a test too. This is a very common contribution so it is unlikely the problem you are having is due to it, though that is always a possibility.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The product ID is in that url. If you are using a template, then it is almost certainly because the button is coded incorrectly. Links formatted incorrectly are common with purchased templates. Even if it isn't a template, the link could still be coded incorrectly if it is not part of the original shop. Try uploading an original product_info.php file and see if that works. If it does, the your code is at fault. If it doesn't, then it could still be in the includes/application_top.php file. If your shop doesn't have changes in that file, then you can replace it as a test too. This is a very common contribution so it is unlikely the problem you are having is due to it, though that is always a possibility.

 

Hi Jack - Thanks for the suggestion. I have uploaded a fresh unmodified version of the product_info.php file as a test, but the same problem happens. I have compared the application_top.php file with a clean version also - but I can't see anything there which is that different than the original.

 

The other thing that I thought of which may or may not affect it, is that I'm running the shop on a Zeus server (rather than Apache), so instead of an .htaccess file, I have a rewrite.script file (the script was converted to zeus). This is the rewrite.script file:

 

RULE_0_START:
   # get the document root
   map path into SCRATCH:DOCROOT from /
   # initialize our variables
   set SCRATCH:ORIG_URL = %{URL}
   set SCRATCH:REQUEST_URI = %{URL}
   # prepare to search for file, rewrite if its not found
   set SCRATCH:REQUEST_FILENAME = %{SCRATCH:DOCROOT}
   set SCRATCH:REQUEST_FILENAME . %{SCRATCH:REQUEST_URI}
   look for file at %{SCRATCH:REQUEST_FILENAME}
   if not exists then
   look for dir at %{SCRATCH:REQUEST_FILENAME}
   endif
RULE_0_END:

RULE_1_START:
match URL into $ with ^(.*)-p-(.*).html
if matched then
set URL=/product_info.php?products_id=$2&%
goto QSA_RULE_START
endif

match URL into $ with ^(.*)-c-(.*).html
if matched then
set URL=/index.php?cPath=$2&%
goto QSA_RULE_START
endif
match URL into $ with ^(.*)-m-(.*).html
if matched then
set URL=/index.php?manufacturers_id=$2&%
goto QSA_RULE_START
endif
match URL into $ with ^(.*)-pi-(.*).html
if matched then
set URL=/popup_image.php?pID=$2&%
goto QSA_RULE_START
endif
match URL into $ with ^(.*)-by-(.*).html
if matched then
set URL=/all-products.php?fl=$2&%
goto QSA_RULE_START
endif
match URL into $ with ^(.*)-t-(.*).html
if matched then
set URL=/articles.php?tPath=$2&%
goto QSA_RULE_START
endif
match URL into $ with ^(.*)-a-(.*).html
if matched then
set URL=/article_info.php?articles_id=$2&%
goto QSA_RULE_START
endif
match URL into $ with ^(.*)-au-(.*).html
if matched then
set URL=/articles.php?authors_id=$2&%
goto QSA_RULE_START
endif
match URL into $ with ^(.*)-pr-(.*).html
if matched then
set URL=/product_reviews.php?products_id=$2&%
goto QSA_RULE_START
endif
match URL into $ with ^(.*)-pri-(.*).html
if matched then
set URL=/product_reviews_info.php?products_id=$2&%
goto QSA_RULE_START
endif
match URL into $ with ^(.*)-f-(.*).html
if matched then
set URL=/faqdesk_info.php?faqdesk_id=$2&%
goto QSA_RULE_START
endif
match URL into $ with ^(.*)-fc-(.*).html
if matched then
set URL=/faqdesk_index.php?faqPath=$2&%
goto QSA_RULE_START
endif
match URL into $ with ^(.*)-fri-(.*).html
if matched then
set URL=/faqdesk_reviews_info.php?faqdesk_id=$2&%
goto QSA_RULE_START
endif
match URL into $ with ^(.*)-fra-(.*).html
if matched then
set URL=/faqdesk_reviews_article.php?faqdesk_id=$2&%
goto QSA_RULE_START
endif
match URL into $ with ^(.*)-i-(.*).html
if matched then
set URL=/information.php?info_id=$2&%
goto QSA_RULE_START
endif
match URL into $ with ^(.*)-links-(.*).html
if matched then
set URL=/links.php?lPath=$2&%
goto QSA_RULE_START
endif
match URL into $ with ^(.*)-pm-([0-9]+).html
if matched then
set URL=/info_pages.php?pages_id=$2&%
goto QSA_RULE_START
endif
match URL into $ with ^(.*)-n-(.*).html
if matched then
set URL=/newsdesk_info.php?newsdesk_id=$2&%
goto QSA_RULE_START
endif
match URL into $ with ^(.*)-nc-(.*).html
if matched then
set URL=/newsdesk_index.php?newsPath=$2&%
goto QSA_RULE_START
endif
match URL into $ with ^(.*)-nri-(.*).html
if matched then
set URL=/newsdesk_reviews_info.php?newsdesk_id=$2&%
goto QSA_RULE_START
endif
match URL into $ with ^(.*)-nra-(.*).html
if matched then
set URL=/newsdesk_reviews_article.php?newsdesk_id=$2&%
goto QSA_RULE_START
endif
match URL into $ with ^(.*)-po-([0-9]+).html
if matched then
set URL=/pollbooth.php?pollid=$2&%
goto QSA_RULE_START
endif
RULE_1_END:

QSA_RULE_START:
# append the query string if there was one originally
# the same as [QSA,L] for apache
match SCRATCH:ORIG_URL into % with \?(.*)$
if matched then
set URL = %{URL}&%{SCRATCH:QUERY_STRING}
endif
goto END
QSA_RULE_END:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jack - Thanks for the suggestion. I have uploaded a fresh unmodified version of the product_info.php file as a test, but the same problem happens. I have compared the application_top.php file with a clean version also - but I can't see anything there which is that different than the original.

 

The other thing that I thought of which may or may not affect it, is that I'm running the shop on a Zeus server (rather than Apache), so instead of an .htaccess file, I have a rewrite.script file (the script was converted to zeus). This is the rewrite.script file:

I don't have any experience with Zeus so i can't help with it. I would suspect that as being the problem though. You could try SEO 5, which has an option to not use an .htaccess file, though you would lose some compatibility with some contribuitons.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, i have installed "Header Tags SEO" along with "Ultimate SEO V 2.2d" on OSC 2.3.1 and everything seems fine except for what is included on the

Extra pages-info box ADDON (extra_info_pages.php) that is giving me an:

 

Not Found

The requested URL /info_pages.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

 

Did anyone got the Ultimate SEO V 2.2d to work when accessing a page that is in the Extra pages-info box ADDON?

 

 

* I not sure what to add to the .htaccess file to have "Ultimate SEO V 2.2d" modify the URL for the "extra_info_pages.php" (not in the list).

 

 

Anyway, here is what I have in my .htaccess file:

 

 

 

# $Id$
#
# This is used with Apache WebServers
#
# For this to work, you must include the parameter 'Options' to
# the AllowOverride configuration
#
# Example:
#
# <Directory "/usr/local/apache/htdocs">
#   AllowOverride Options
# </Directory>
#
# 'All' with also work. (This configuration is in the
# apache/conf/httpd.conf file)
# The following makes adjustments to the SSL protocol for Internet
# Explorer browsers
#<IfModule mod_setenvif.c>
#  <IfDefine SSL>
#	SetEnvIf User-Agent ".*MSIE.*" \
#			 nokeepalive ssl-unclean-shutdown \
#			 downgrade-1.0 force-response-1.0
#  </IfDefine>
#</IfModule>
# If Search Engine Friendly URLs do not work, try enabling the
# following Apache configuration parameter
# AcceptPathInfo On
# Fix certain PHP values
# (commented out by default to prevent errors occuring on certain
# servers)
# php_value session.use_trans_sid 0
# php_value register_globals 1
# Begin Ultimate SEO V2.2d
# For security reasons, Option followsymlinks cannot be overridden.
#Options +FollowSymLinks
Options +SymLinksIfOwnerMatch
RewriteEngine On
 # RewriteBase instructions
 # Change RewriteBase dependent on how your shop is accessed as below.
 # http://www.mysite.com = RewriteBase /
 # http://www.mysite.com/catalog/ = RewriteBase /catalog/
 # http://www.mysite.com/catalog/shop/ = RewriteBase /catalog/shop/
 # Change the following line using the instructions above

RewriteBase /
RewriteRule ^(.*)-p-(.*).html$ product_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-c-(.*).html$ index.php?cPath=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-m-(.*).html$ index.php?manufacturers_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-pi-(.*).html$ popup_image.php?pID=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-by-(.*).html$ all-products.php?fl=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-t-(.*).html$ articles.php?tPath=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-a-(.*).html$ article_info.php?articles_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-au-(.*).html$ articles.php?authors_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-pr-(.*).html$ product_reviews.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-pri-(.*).html$ product_reviews_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-f-(.*).html$ faqdesk_info.php?faqdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-fc-(.*).html$ faqdesk_index.php?faqPath=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-fri-(.*).html$ faqdesk_reviews_info.php?faqdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-fra-(.*).html$ faqdesk_reviews_article.php?faqdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-i-(.*).html$ information.php?info_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-links-(.*).html$ links.php?lPath=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-pm-([0-9]+).html$ info_pages.php?pages_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-n-(.*).html$ newsdesk_info.php?newsdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-nc-(.*).html$ newsdesk_index.php?newsPath=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-nri-(.*).html$ newsdesk_reviews_info.php?newsdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-nra-(.*).html$ newsdesk_reviews_article.php?newsdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-po-([0-9]+).html$ pollbooth.php?pollid=$2&%{QUERY_STRING}
# End Ultimate SEO V2.2d

 

 

 

Also, I have noticed that when adding a special character in the "Enter special character conversions" option, it is not being accomplished for links in the "Categories" box but is working fine in the product_info.php section. Is this a bug?

 

Any help would be appreciate...

 

Cheers

Dan

Share this post


Link to post
Share on other sites

The code is only setup to work with Information Pages and Page Manager so it won't work with that contribution, without code changes, of course. But it shouldn't cause a failure. If you turn this contribution off and the page link works, then there must be some similarity in the url for those pages that is confusing the code.

 

I've not had in problems with the conversion so I don't have an answer for that problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for your reply Jack, when accessing pages on my website from the "Extra pages-info box" contribution, the URLs that appear on the browser are as follow:

 

 

mywebsite/extra_info_pages.php?pages_id=4

mywebsite/extra_info_pages.php?pages_id=6

mywebsite/extra_info_pages.php?pages_id=5

...

 

Would there be a way for "Ultimate SEO V 2.2d" to parse data from the title used in the "Extra pages-info box" contribution?

(The extra_info_pages.php file is also located in the same directory as the index.php file...)

 

Something like adding a line to the .htaccess file for example:

 

RewriteRule ^(.*)-p-(.*).html$ extra_info_pages.php?pages_id=4=$2&%{QUERY_TITLE}

 

or whatever.

 

Any ideas on I could accomplish this?

 

Cheers

 

Dan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here is the code for the extra_info_pages.php file:

 

<?php
/*
 $infopageid: extra_info_pages.php, v4.50 2003/06/05 23:26:22 hpdl Exp $
 contribution is : Extra pages-info box w- admin
 http://www.oscommerce.com/community/contributions,2021

 osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions
 http://www.oscommerce.com
 Copyright (c) 2003 osCommerce
 Released under the GNU General Public License
*/
require('includes/application_top.php');

$infopageid = (int)$HTTP_GET_VARS['pages_id'];

$page_query = tep_db_query("select
						  p.pages_id,
						  p.status,
						  s.pages_title,
						  s.pages_html_text							  
						from
						  " . TABLE_PAGES . " p LEFT JOIN " .TABLE_PAGES_DESCRIPTION . " s on p.pages_id = s.pages_id
						where
						  s.language_id = '" . (int)$languages_id . "'
						and
						  p.pages_id = $infopageid");

$page_check = tep_db_fetch_array($page_query);
$breadcrumb->add($page_check[pages_title], tep_href_link('info_pages.php?pages_id=' . $infopageid));
require(DIR_WS_INCLUDES . 'template_top.php');
?>
<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">
  <tr>
	<td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">
	  <tr>
		<td class="pageHeading"><?php echo $page_check[pages_title]; ?></td>
	  </tr>
	</table></td>
  </tr>
  <tr>
	<td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td>
  </tr>
  <tr>
	<td class="main"><?php echo stripslashes("$page_check[pages_html_text]"); ?></td>
  </tr>
  <tr>
	<td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td>
  </tr>
  <tr>
	<td><table border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2">
	  <tr>
		<td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">
		  <tr>
			<td width="10"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td>
			<td align="right"><div class="buttonSet">
  <span class="buttonAction"><?php echo tep_draw_button(IMAGE_BUTTON_CONTINUE, 'triangle-1-e', tep_href_link(FILENAME_DEFAULT)); ?></span>
   </div>
  </td>
			<td width="10"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td>
		  </tr>
		</table></td>
	  </tr>
	</table></td>
  </tr>
</table>
<?php
 require(DIR_WS_INCLUDES . 'template_bottom.php');
 require(DIR_WS_INCLUDES . 'application_bottom.php');
?>

 

 

 

Just in case that may help...

 

Dan

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for your reply Jack, when accessing pages on my website from the "Extra pages-info box" contribution, the URLs that appear on the browser are as follow:

 

 

mywebsite/extra_info_pages.php?pages_id=4

mywebsite/extra_info_pages.php?pages_id=6

mywebsite/extra_info_pages.php?pages_id=5

...

 

Would there be a way for "Ultimate SEO V 2.2d" to parse data from the title used in the "Extra pages-info box" contribution?

(The extra_info_pages.php file is also located in the same directory as the index.php file...)

 

Something like adding a line to the .htaccess file for example:

 

RewriteRule ^(.*)-p-(.*).html$ extra_info_pages.php?pages_id=4=$2&%{QUERY_TITLE}

You could try changing this line
RewriteRule ^(.*)-pm-([0-9]+).html$ info_pages.php?pages_id=$2&%{QUERY_STRING}

to

RewriteRule ^(.*)-pm-([0-9]+).html$ extra_info_pages.php?pages_id=$2&%{QUERY_STRING}

It's been a while since I looked at the code for that rewrite but as long as the database tables are the same, it should work. If not, then more extensive code changes would be needed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Whoohoooo... That did it.. ;o)

 

Thank you Jack,

 

changing

 

RewriteRule ^(.*)-pm-([0-9]+).html$ info_pages.php?pages_id=$2&%{QUERY_STRING}

 

To

 

RewriteRule ^(.*)-pm-([0-9]+).html$ extra_info_pages.php?pages_id=$2&%{QUERY_STRING}

 

in the htaccess file got "Extra pages-info box" contribution work with "Ultimate SEO V 2.2d".

 

 

I still have problem with the special character " ï " to be replaced with " i " when loading a page from the French site "Catégories" box though...

 

Here is a link to the problem page for you to see:

 

http://www.miraxsupplements.com/argent-collodal-10ppm-c-24.html

 

Will try to figure it out..

 

Cheers

Dan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Whoohoooo... That did it.. ;o)

 

Thank you Jack,

 

I still have problem with the special character " ï " to be replaced with " i " when loading a page from the French site "Catégories" box though...

 

Here is a link to the problem page for you to see:

 

http://www.miraxsupplements.com/argent-collodal-10ppm-c-24.html

Great. I'm glad it was an easy fix.

 

I test the conversion here and it worked fine. Are you sure you have this entry in the conversion option: ï=>i

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep it is there and it is working for everything other than the links included in the "Catégories" box on the French site.

 

Here are some working links:

http://www.miraxsupplements.com/quest-ce-quest-largent-colloidal-pm-4.html

or

http://www.miraxsupplements.com/argent-colloidal-15ppm-100ml-avec-vaporisateur-p-35.html

 

and here the two problem links inside the Categories" box:

 

http://www.miraxsupplements.com/argent-collodal-10ppm-c-24.html

and

http://www.miraxsupplements.com/argent-collodal-15ppm-c-25.html

 

Notice how the " ï " in the word "colloïdal was not replaced by colloidal but by collodal.

 

If you go on the website http://www.miraxsupplements.com and click to get the French site on the right hand side Languages options, then click on one of the "Categories" links on the left, you we see the problem.

 

 

Weird!

 

Any ideas what is causing this?

 

Cheers

 

Dan

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just notice then when you do a mouseover on the problem links, it is showing ok on the status bar toolbar but it isn't showing the "i" on the address bar?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any ideas what is causing this?

No, sorry. It works fine here. I don't have French installed but it is failing in English too on your site so that doesn't appear to an issue. It would seem to be something installed in your shop or maybe some version-related issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Jack, everything seems fine on the english language side of my site over here and that is what is important.

I will look into it furher and let you know if I find something.

 

Keep up the good work.

 

cheers

Dan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

I performed the installation of this contribution, and I don´t open the main page correctly because show me 500 Internal Error.

Can you help me?

Zhanks!

The URL of the page is http://www.luxurydesign.es/tienda and. Htaccess file is revised as follows:

 

# Begin Ultimate SEO V2.2d
Options +FollowSymLinks
RewriteEngine On
 # RewriteBase instructions
 # Change RewriteBase dependent on how your shop is accessed as below.
 # http://www.mysite.com = RewriteBase /
 # http://www.mysite.com/catalog/ = RewriteBase /catalog/ 
 # http://www.mysite.com/catalog/shop/ = RewriteBase /catalog/shop/
 # Change the following line using the instructions above 

RewriteBase /tienda/
RewriteRule ^(.*)-p-(.*).html$ product_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-c-(.*).html$ index.php?cPath=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-m-(.*).html$ index.php?manufacturers_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-pi-(.*).html$ popup_image.php?pID=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-by-(.*).html$ all-products.php?fl=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-t-(.*).html$ articles.php?tPath=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-a-(.*).html$ article_info.php?articles_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-au-(.*).html$ articles.php?authors_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-pr-(.*).html$ product_reviews.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-pri-(.*).html$ product_reviews_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-f-(.*).html$ faqdesk_info.php?faqdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-fc-(.*).html$ faqdesk_index.php?faqPath=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-fri-(.*).html$ faqdesk_reviews_info.php?faqdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-fra-(.*).html$ faqdesk_reviews_article.php?faqdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-i-(.*).html$ information.php?info_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-links-(.*).html$ links.php?lPath=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-pm-([0-9]+).html$ info_pages.php?pages_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-n-(.*).html$ newsdesk_info.php?newsdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-nc-(.*).html$ newsdesk_index.php?newsPath=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-nri-(.*).html$ newsdesk_reviews_info.php?newsdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-nra-(.*).html$ newsdesk_reviews_article.php?newsdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-po-([0-9]+).html$ pollbooth.php?pollid=$2&%{QUERY_STRING}
# End Ultimate SEO V2.2d
# $Id$
#
# This is used with Apache WebServers
#
# For this to work, you must include the parameter 'Options' to
# the AllowOverride configuration
#
# Example:
#
# <Directory "/usr/local/apache/htdocs">
#   AllowOverride Options
# </Directory>
#
# 'All' with also work. (This configuration is in the
# apache/conf/httpd.conf file)
# The following makes adjustments to the SSL protocol for Internet
# Explorer browsers
#<IfModule mod_setenvif.c>
#  <IfDefine SSL>
#    SetEnvIf User-Agent ".*MSIE.*" \
#			 nokeepalive ssl-unclean-shutdown \
#			 downgrade-1.0 force-response-1.0
#  </IfDefine>
#</IfModule>
# If Search Engine Friendly URLs do not work, try enabling the
# following Apache configuration parameter
# AcceptPathInfo On
# Fix certain PHP values
# (commented out by default to prevent errors occuring on certain
# servers)
# php_value session.use_trans_sid 0
# php_value register_globals 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

I performed the installation of this contribution, and I don´t open the main page correctly because show me 500 Internal Error.

Can you help me?

 

# Begin Ultimate SEO V2.2d

Options +FollowSymLinks

You have it setup correctly. Pleae try removing the above line, Options +FollowSymLinks, since it won't work on all servers. Also, verify with your host that mod_rewrite is enabled since that is required for this contribution to work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You have it setup correctly. Pleae try removing the above line, Options +FollowSymLinks, since it won't work on all servers. Also, verify with your host that mod_rewrite is enabled since that is required for this contribution to work.

 

Very zhanks, i activated mod_rewrite in my apache server, and run Ok.

 

Million of Zhanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi how can I make it to work with hebrew characters

right now it changes them to something like this:

------ ------

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi how can I make it to work with hebrew characters

right now it changes them to something like this:

------ ------

There is a character conversion option in the settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is a character conversion option in the settings.

I tried it but it didnt help

can you give me example ?

I tried it like this:

א=>א,ב=>ב

 

I put comma between א and

ב

 

in the database itself it shows the hebrew like this if it matters:

îåöøéí îéåçãéí

Edited by Genom

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried it but it didnt help

can you give me example ?

I tried it like this:

א=>א,ב=>ב

 

I put comma between א and

ב

 

in the database itself it shows the hebrew like this if it matters:

îåöøéí îéåçãéí

The code is looking for "original character"=>"new character" not "new character"<="original character". I don't know if that will apply to characters normally reversed but it is worth a try.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The code is looking for "original character"=>"new character" not "new character"<="original character". I don't know if that will apply to characters normally reversed but it is worth a try.

the problem is that all hebrew characters transform into => - <=

so how can I do it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

the problem is that all hebrew characters transform into => - <=

so how can I do it?

I'm sorry but I've no idea. i would have to set it up and test it. You may want to try posting in the gneral forum since there must be others than use the language.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×