Jump to content
Latest News: (loading..)
spidometrs

[CONTRIBUTION] Ultimate SEO URLs v2.1 - by Chemo

Recommended Posts

Hi, I need a bit of advice please. Would you guys recommend adding the category parent to beginning of URL or not? How is more search engine friendly? My links are currently index without the category in front if I do enable the "Add category parent to beginning of URLs?" would i loose all my indexed links?

 

Thanks

 

I don't think that this can be answered in general, it depends on a number of factors

1) If, for example I have a caterory "birthdaypostcards" and products inside are called "blue", "yellow", "green", then I would use it

2) If I'm selling a unique item and I know that people use this item name for their searches, I would not

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi i need you help

 

it installed 2.1 and now nothing works anymores

=> Holzuhren.com

 

No product can be shown and no category has found - is deinstalled all changes but it doesnt work anymore

 

PLEASE Help!!! :(

 

OR ICQ 85156003

Edited by CU-Viper

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Bobby,

 

Could my issue be SEO URL related? It started happening after the contrib install. I've run it past several people and we can't figure it out.

 

Running oscommerce v2.2 rc2. My cart and everything seems to work fine in general, but I believe after seo install I have lost my capabillity on the admin side to upload images in "add product" in one step. Now I must upload as usual, (I see the name and small image thumbnail before preview), but image does not show in preview or on site. I then have the new step to do of manually dropping the image into my server's image folder. Can live with the additional step but it's a pain.

 

The great news is there is definitely more traffic to my site since!

 

My bigger problem is I cannot move, delete, duplicate products in my catalog. I get no errors when doing so, it appears like it's working but no change happens.

 

I've tried various permissions including 777 with no change.

I repaired the database which had a bunch of table related errors, no change.

 

Any thoughts? My seo settings are as follows:

 

Enable SEO URLs? true

Add cPath to product URLs? false

Add category parent to begining of URLs? true

Filter Short Words 3

Output W3C valid URLs (parameter string)? true

Enable SEO cache to save queries? true

Enable product cache? true

Enable categories cache? true

Enable manufacturers cache? true

Enable articles cache? true

Enable topics cache? true

Enable information cache? true

Enable link directory cache? true

Enable automatic redirects? true

Choose URL Rewrite Type Rewrite

Enter special character conversions

Remove all non-alphanumeric characters? false

Reset SEO URLs Cache false

 

Any advice appreciated. Especially if anyone can point me in the right place to troubleshoot.

 

Cynthia

 

<span style='font-size:17pt;line-height:100%'>Ultimate SEO URLs v2.1 is available for download.</span>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi! I have noticed that after installing Ultimate SEO and especially after adding the following as .htaccess not even the googlebot robot is able to index my site! My website www.ellinas.org is a new site of mine selling Greek athens 2004 olympic DVDs Uefa Euro 2004 and i intend to add many more Greek products and model kits but this site will not be useful to me if google can not index it! Has anyone noticed similar problem with robots after installing Ultimate SEO? Maybe i can change my .htaccess and the problem will be solved! Should i remove code for bad bots? Any ideas?

 

Here is my .htaccess

 

# $Id: .htaccess 1739 2007-12-20 00:52:16Z hpdl $
#
# This is used with Apache WebServers
#
# For this to work, you must include the parameter 'Options' to
# the AllowOverride configuration
#
# Example:
#
# <Directory "/usr/local/apache/htdocs">
#   AllowOverride Options
# </Directory>
#
# 'All' with also work. (This configuration is in the
# apache/conf/httpd.conf file)

# The following makes adjustments to the SSL protocol for Internet
# Explorer browsers

#<IfModule mod_setenvif.c>
#  <IfDefine SSL>
#    SetEnvIf User-Agent ".*MSIE.*" \
#             nokeepalive ssl-unclean-shutdown \
#             downgrade-1.0 force-response-1.0
#  </IfDefine>
#</IfModule>

# If Search Engine Friendly URLs do not work, try enabling the
# following Apache configuration parameter

# AcceptPathInfo On

# Fix certain PHP values
# (commented out by default to prevent errors occuring on certain
# servers)

# php_value session.use_trans_sid 0
# php_value register_globals 1

# Ultimate SEO URLs BEGIN
Options +FollowSymLinks
RewriteEngine On
RewriteBase /

RewriteCond %{QUERY_STRING} ^options\=(.*)$
RewriteRule ^(.*)-p-(.*).html$ product_info.php?products_id=$2%1
RewriteRule ^(.*)-p-(.*).html$ product_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-c-(.*).html$ index.php?cPath=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-m-(.*).html$ index.php?manufacturers_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-pi-(.*).html$ popup_image.php?pID=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-t-(.*).html$ articles.php?tPath=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-au-(.*).html$ articles.php?authors_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-a-(.*).html$ article_info.php?articles_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-pr-(.*).html$ product_reviews.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-pri-(.*).html$ product_reviews_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-i-(.*).html$ information.php?info_id=$2&%{QUERY_STRING}
# BOF: "Extra pages-info box w/ admin" support added by faaliyet
RewriteRule ^(.*)-pm-([0-9]+).html$ info_pages.php?pages_id=$2&%{QUERY_STRING}
# EOF: "Extra pages-info box w/ admin" support added by faaliyet
RewriteRule ^(.*)-links-(.*).html$ links.php?lPath=$2&%{QUERY_STRING}
# Added polls and newsdesk
RewriteRule ^(.*)-po-([0-9]+).html$ pollbooth.php?pollid=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-n-(.*).html$ newsdesk_info.php?newsdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-nc-(.*).html$ newsdesk_index.php?newsPath=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-nri-(.*).html$ newsdesk_reviews_info.php?newsdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-nra-(.*).html$ newsdesk_reviews_article.php?newsdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}
# BOF: Faqdesk support added by faaliyet
RewriteRule ^(.*)-f-(.*).html$ faqdesk_info.php?faqdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-fc-(.*).html$ faqdesk_index.php?faqPath=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-fri-(.*).html$ faqdesk_reviews_info.php?faqdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-fra-(.*).html$ faqdesk_reviews_article.php?faqdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}
# EOF: Faqdesk support added by faaliyet
# Ultimate SEO URLs END
# Block Bad Bots
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^BlackWidow [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Bot\ mailto:craftbot@yahoo.com [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^ChinaClaw [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Custo [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^DISCo [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Download\ Demon [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^eCatch [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^EirGrabber [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^EmailSiphon [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^EmailWolf [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Express\ WebPictures [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^ExtractorPro [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^EyeNetIE [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^FlashGet [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^GetRight [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^GetWeb! [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Go!Zilla [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Go-Ahead-Got-It [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^GrabNet [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Grafula [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^HMView [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} HTTrack [NC,OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Image\ Stripper [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Image\ Sucker [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} Indy\ Library [NC,OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^InterGET [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Internet\ Ninja [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^JetCar [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^JOC\ Web\ Spider [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^larbin [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^LeechFTP [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Mass\ Downloader [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^MIDown\ tool [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Mister\ PiX [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Navroad [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^NearSite [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^NetAnts [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^NetSpider [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Net\ Vampire [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^NetZIP [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Octopus [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Offline\ Explorer [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Offline\ Navigator [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^PageGrabber [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Papa\ Foto [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^pavuk [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^pcBrowser [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^RealDownload [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^ReGet [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^SiteSnagger [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^SmartDownload [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^SuperBot [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^SuperHTTP [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Surfbot [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^tAkeOut [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Teleport\ Pro [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^VoidEYE [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Web\ Image\ Collector [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Web\ Sucker [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebAuto [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebCopier [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebFetch [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebGo\ IS [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebLeacher [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebReaper [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebSauger [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Website\ eXtractor [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Website\ Quester [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebStripper [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebWhacker [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebZIP [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Wget [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Widow [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WWWOFFLE [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Xaldon\ WebSpider [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Zeus
RewriteRule .* - [F]

 

Does anyone has an idea if i can remove the category or product ids by changing something in the .htaccess rewrite rules?

Edited by teochris

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems like I am running into an issue when I enable Ultimate SEO Urls and try to use information pages unlimited in conjunction with it.

 

I have made sure that

define('FILENAME_INFORMATION', 'information.php');

is placed in filenames.php and

define('TABLE_INFORMATION', 'information');

is placed in database_tables.php. I don't know what else to try but to just disable SEO Urls for now.

 

Can someone maybe help with this issue?


I am currently just learning osCommerce and PHP, but am always willing to help out.

 

Have successfully installed the following: Discount Coupons, UPS shipping module, Ultimate SEO URL's, Easy Meta Tags for SEO 1.0, Google XML Sitemap SEO v1.3, HTML Editor for Email and Newsletters.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Never mind, I fixed my problem.

 

Had to add

RewriteRule ^(.*)-i-(.*).html$ information.php?info_id=$2&%{QUERY_STRING}

to .htaccess


I am currently just learning osCommerce and PHP, but am always willing to help out.

 

Have successfully installed the following: Discount Coupons, UPS shipping module, Ultimate SEO URL's, Easy Meta Tags for SEO 1.0, Google XML Sitemap SEO v1.3, HTML Editor for Email and Newsletters.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was searching the topic but didn't find any useful info.

 

I changed some info pages' title on my site and now the links to the pages have been changed, but also the old link is working.

 

For better understanding:

I had info pages like:

 

Info-page1

Info-page2

etc.

 

I changed them to

 

info page 1

info page 2

 

The old url was something like .../mywebshop/info-811-page1-c-1.html

 

and the new one is like .../mywebshop/info-page-1-c-1.html

 

My problem is that even I changed the name and the url, the old url is still working. As far as I know, Google doesn't like if the same content is showing on two different pages. How do I remove the old url, so it is not working anymore?

 

or is this intended? Is it a redirect so Google finds the page even by the old link?

 

Any help would be appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for this great contribution! I have a small problem, though. After upgrading from "Ultimate_SEO_URLsv21da" to "Ultimate_SEO_URLSv21d-2" I'm not able to change to false my "Add Category Parent to Beginning of URLs?"

 

Therefore, my url's currently look like this: www.website.com/parent category/product.html.

 

I would like it to look like this: www.website.com/product.html.

 

Can anyone help me with this? Thanks so much! I am not too good at php so please explain well.

 

Thanks,

 

Jason

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just installed Ultimate SEO URLs,

and everything works properly, but I find that the links in the pages of the products no longer work.

 

Are the links in the pages of products which says:

 

"For more information, visit the product page. "

 

http://www.mysite/redirect.php/action/url/goto/www.aqua-soft.com.mx%2Fprofi_datasheet_spanish.htm?osCsid=6b9ce66521f16bb23ca473719a2d7848

 

when it should be this way:

 

http://www.mysite/redirect.php/action/url/goto/www.aqua-soft.com.mx/profi_datasheet_spanish.htm?osCsid=6b9ce66521f16bb23ca473719a2d7848

 

 

as you can see, instead of appearing "/" appears "%2F" in the path.

 

I have reviewed all of the forum and I would not have been possible to find a solution available.

 

I found another problem, when a purchase is completed checkout_success working correctly "the purchase is completed successfully" but when I press the Continue button ends the "customers session" (sent customers to log off)

 

Do you could help me? I would be very grateful to your attention.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for this amazing contribution! However, I have one small problem I was hoping some giving person could help me with. After upgrading from "Ultimate_SEO_URLsv21da" to "Ultimate_SEO_URLSv21d-2", When I go to change the setting, "Add category parent to begining of URLs?" to false, nothing happens. Therefore my URL's look like this:

 

www.website.com/parent category/product.html,

 

instead of:

 

www.website.com/product.html.

 

Can anyone help me with this? Thanks so much!

 

Peace,

 

Jason

Edited by Trentide

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thanks for this amazing contribution! However, I have one small problem I was hoping some giving person could help me with. After upgrading from "Ultimate_SEO_URLsv21da" to "Ultimate_SEO_URLSv21d-2", When I go to change the setting, "Add category parent to begining of URLs?" to false, nothing happens. Therefore my URL's look like this:

 

www.website.com/parent category/product.html,

 

instead of:

 

www.website.com/product.html.

 

Can anyone help me with this? Thanks so much!

 

Peace,

 

Jason

I haven't had time to take a look but I think the code may not be removing all of the database entries when they get updated, resulting in duplicate entries. If possible, go into the database and searh the configuration table and remove any duplicates for this contribution. That should fix the problem and it shouldn't happen again. I will try to upload a fix for this, if there is such a problem, soon.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I have just installed Ultimate_SEO_URLSv21d-2, the latest release,

 

I done the final step and went onto my home page which worked, i then clicked on one of my categories and now i am getting the following error message on all of my pages:

 

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 31457280 bytes)in /home/kuauptfk/public_html/includes/classes/seo.class.php(1813) : eval()'d code on line 21846

 

I have 90,000 products... could that have something to do with it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi again,

 

I installed latest Jack mcs Ultimate SEO 2-2.2d-2 and when I use it with english characters everything works perfect, but when I use it with other (serbian, bulgarian, russian) characters (utf-8) there is problem.

 

Namely, if i turn off "Add category parent to begining of urls" products and categories in ursl are converted all well with special character conversion, but when I turn on "Add category parent to begining of urls", sole category urls are converted well (mysite.com/some_category-c-23.html)

 

but when i go to any product under some_category products urls is displayed well, but category is not displayed well (mysite.com/ÑезеÑвни-делови/some_product-p-29.html). What could be a problem, how ti fix it, if someone has experienced the same problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,

 

I have just installed Ultimate_SEO_URLSv21d-2, the latest release,

 

I done the final step and went onto my home page which worked, i then clicked on one of my categories and now i am getting the following error message on all of my pages:

 

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 31457280 bytes)in /home/kuauptfk/public_html/includes/classes/seo.class.php(1813) : eval()'d code on line 21846

 

I have 90,000 products... could that have something to do with it?

If this is a new installation, then it is probably due to the path seting in the .htaccess file.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi again,

 

I installed latest Jack mcs Ultimate SEO 2-2.2d-2 and when I use it with english characters everything works perfect, but when I use it with other (serbian, bulgarian, russian) characters (utf-8) there is problem.

 

Namely, if i turn off "Add category parent to begining of urls" products and categories in ursl are converted all well with special character conversion, but when I turn on "Add category parent to begining of urls", sole category urls are converted well (mysite.com/some_category-c-23.html)

 

but when i go to any product under some_category products urls is displayed well, but category is not displayed well (mysite.com/ÑезеÑвни-делови/some_product-p-29.html). What could be a problem, how ti fix it, if someone has experienced the same problem?

Someone just had a similar problem with a different language. Perhaps reading back a page or two would help.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
I haven't had time to take a look but I think the code may not be removing all of the database entries when they get updated, resulting in duplicate entries. If possible, go into the database and searh the configuration table and remove any duplicates for this contribution. That should fix the problem and it shouldn't happen again. I will try to upload a fix for this, if there is such a problem, soon.

 

Jack

 

 

Thanks Jack! One last thing, during the update, I only uploaded the "seo.class.php" file as per the upgrade instructions. Why would this change my database info?

 

Sorry, I'm not too familiar with database stuff. How do I find out which tables are for this configuration? Or should I just look for duplicates?

 

Thanks so much, Jack! You're a huge help!

 

Jason

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks so much, Jack. I went into my phpmyadmin. I noticed two sets of entries related to SEO in the configuration table. One is the older one, date added, 2007 with 17 entries. One is newer with 18 entires added yesterday.

 

I imagine I need to delete the older entries, but wanted to verify it with you first.

 

Thanks for all your help, Jack!

 

Jason

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thanks so much, Jack. I went into my phpmyadmin. I noticed two sets of entries related to SEO in the configuration table. One is the older one, date added, 2007 with 17 entries. One is newer with 18 entires added yesterday.

 

I imagine I need to delete the older entries, but wanted to verify it with you first.

 

Thanks for all your help, Jack!

 

Jason

Nothing was changed with the database entries so if they are duplicates it doesn't matter which is deleted. Sort or the Configuration Key column and look for entries starting wth SEO_ and USE_. Duplicates should be easy to spot.

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nothing was changed with the database entries so if they are duplicates it doesn't matter which is deleted. Sort or the Configuration Key column and look for entries starting wth SEO_ and USE_. Duplicates should be easy to spot.

 

Jack

 

 

It totally worked!! So, for anyone who updates this contribution and has problems configuring it in admin. Check your database for duplicate entries.

 

Thanks for help once again, Jack! You Rock!

 

Jason

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi!

 

I hope someone can help me.

 

How can I change the separator between the category name and the productname in the url from "-" to "/" ?

Now the url is

www.domain.com/category-productname-c-1.html and I want it to be

www.domain.com/category/productname-c-1.html

 

Is it possible to strip out the category_id or the product_id and leave only the category_name or the product_name as the url?

Now the url is

www.domain.com/category-productname-c-1.html and I want it to be

www.domain.com/category/productname.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

When I upload the auto installer script and point my browser to the directory it just shows a blank white page. What am I doing wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Did anyone ever installed this contribution on osc shop using "AJAX Addto shopping_cart" contribution?

 

 

When installing Ultimate SEO URLs they ask to replace this in html_output.php:

////
// The HTML href link wrapper function
 function tep_href_link($page = '', $parameters = '', $connection = 'NONSSL', $add_session_id = true, $search_engine_safe = true) {
global $request_type, $session_started, $SID;

if (!tep_not_null($page)) {
  die('<br><br><font color="#ff0000"><b>Error!</b></font><br><br><b>Unable to determine the page link!<br><br>');
}

if ($connection == 'NONSSL') {
  $link = HTTP_SERVER . DIR_WS_HTTP_CATALOG;
} elseif ($connection == 'SSL') {
  if (ENABLE_SSL == true) {
	$link = HTTPS_SERVER . DIR_WS_HTTPS_CATALOG;
  } else {
	$link = HTTP_SERVER . DIR_WS_HTTP_CATALOG;
  }
} else {
  die('<br><br><font color="#ff0000"><b>Error!</b></font><br><br><b>Unable to determine connection method on a link!<br><br>Known methods: NONSSL SSL</b><br><br>');
}

if (tep_not_null($parameters)) {
  $link .= $page . '?' . tep_output_string($parameters);
  $separator = '&';
} else {
  $link .= $page;
  $separator = '?';
}

while ( (substr($link, -1) == '&') || (substr($link, -1) == '?') ) $link = substr($link, 0, -1);

// Add the session ID when moving from different HTTP and HTTPS servers, or when SID is defined
if ( ($add_session_id == true) && ($session_started == true) && (SESSION_FORCE_COOKIE_USE == 'False') ) {
  if (tep_not_null($SID)) {
	$_sid = $SID;
  } elseif ( ( ($request_type == 'NONSSL') && ($connection == 'SSL') && (ENABLE_SSL == true) ) || ( ($request_type == 'SSL') && ($connection == 'NONSSL') ) ) {
	if (HTTP_COOKIE_DOMAIN != HTTPS_COOKIE_DOMAIN) {
	  $_sid = tep_session_name() . '=' . tep_session_id();
	}
  }
}

if ( (SEARCH_ENGINE_FRIENDLY_URLS == 'true') && ($search_engine_safe == true) ) {
  while (strstr($link, '&&')) $link = str_replace('&&', '&', $link);

  $link = str_replace('?', '/', $link);
  $link = str_replace('&', '/', $link);
  $link = str_replace('=', '/', $link);

  $separator = '?';
}

if (isset($_sid)) {
  $link .= $separator . $_sid;
}

return $link;
 }</b>

 

by this:

// The HTML href link wrapper function
function tep_href_link($page = '', $parameters = '', $connection = 'NONSSL', $add_session_id = true, $search_engine_safe = true) {
  global $seo_urls;				
  if ( !is_object($seo_urls) ){
if ( !class_exists('SEO_URL') ){
 include_once(DIR_WS_CLASSES . 'seo.class.php');
}
global $languages_id;
$seo_urls = new SEO_URL($languages_id);
  }
  return $seo_urls->href_link($page, $parameters, $connection, $add_session_id);
}

 

But my code is already modified by AJAX add to shopping cart, here's what I have...

////
// The HTML href link wrapper function
 function tep_href_link($page = '', $parameters = '', $connection = 'NONSSL', $add_session_id = true, $search_engine_safe = true) {
global $request_type, $session_started, $SID;

if (!tep_not_null($page)) {
  die('</td></tr></table></td></tr></table><br><br><font color="#ff0000"><b>Error!</b></font><br><br><b>Unable to determine the page link!<br><br>');
}

if ($connection == 'NONSSL') {
  $link = HTTP_SERVER . DIR_WS_HTTP_CATALOG;
} elseif ($connection == 'SSL') {
  if (ENABLE_SSL == true) {
	$link = HTTPS_SERVER . DIR_WS_HTTPS_CATALOG;
  } else {
	$link = HTTP_SERVER . DIR_WS_HTTP_CATALOG;
  }
} else {
  die('</td></tr></table></td></tr></table><br><br><font color="#ff0000"><b>Error!</b></font><br><br><b>Unable to determine connection method on a link!<br><br>Known methods: NONSSL SSL</b><br><br>');
}

if (tep_not_null($parameters)) {
  $link .= $page . '?' . tep_output_string($parameters);
  $separator = '&';
} else {
  $link .= $page;
  $separator = '?';
}

while ( (substr($link, -1) == '&') || (substr($link, -1) == '?') ) $link = substr($link, 0, -1);

// Add the session ID when moving from different HTTP and HTTPS servers, or when SID is defined
if ( ($add_session_id == true) && ($session_started == true) && (SESSION_FORCE_COOKIE_USE == 'False') ) {
  if (tep_not_null($SID)) {
	$_sid = $SID;
  } elseif ( ( ($request_type == 'NONSSL') && ($connection == 'SSL') && (ENABLE_SSL == true) ) || ( ($request_type == 'SSL') && ($connection == 'NONSSL') ) ) {
	if (HTTP_COOKIE_DOMAIN != HTTPS_COOKIE_DOMAIN) {
	  $_sid = tep_session_name() . '=' . tep_session_id();
	}
  }
}

if ( (SEARCH_ENGINE_FRIENDLY_URLS == 'true') && ($search_engine_safe == true) ) {
  while (strstr($link, '&&')) $link = str_replace('&&', '&', $link);

  $link = str_replace('?', '/', $link);
  $link = str_replace('&', '/', $link);
  $link = str_replace('=', '/', $link);

  $separator = '?';
}

if (isset($_sid)) {
  $link .= $separator . tep_output_string($_sid);
}

// AJAX Addto shopping_cart - Begin
$link_ajax = '';
if( tep_not_null($parameters) && preg_match("/buy_now/i", $parameters) && $page != 'ajax_shopping_cart.php'){
  $link_ajax = '" onclick="doBuyNowGet(\'' . tep_href_link( 'ajax_shopping_cart.php', $parameters, $connection, $add_session_id, $search_engine_safe) . '\'); return false;';
}

return $link . $link_ajax;
// AJAX Addto shopping_cart - End
 }

 

What should I do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone getting a redirect error on Google webmaster tools all of the sudden? They changed some things cause I never got this error before. It is complaining about a redirect and I think it is from this contribution. This contribution had me make these redirects in htaccess:

 

RewriteRule ^(.*)-pr-([0-9]+).html$ product_reviews.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-pri-([0-9]+).html$ product_reviews_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING}

 

Here is what Google webmaster tools gives me an error for now:

 

www.shedsforlessdirect.com/products/product_reviews.php

Redirect error

www.shedsforlessdirect.com/products/product_reviews_write.php

Redirect error

 

 

I've taken Reviews out of my sitemap and Google still hits this, I guess cause the links to Review are on all of the products pages. Anyone know how to fix this without taking the Reviews module off my site all together?

Thanks!

Edited by djdeuce

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Can anyone let me know which version to use if on a windows server. Installed latest version of Jack_mcs and i get an error with the .htaccess file without the file my page is blank, read thru all the pages and someone mentions this version does not work for windows servers..

 

Please let me know. Cheers

 

Gio

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×