Jump to content
spidometrs

[CONTRIBUTION] Ultimate SEO URLs v2.1 - by Chemo

Recommended Posts

hello, i have the ultimate seo package installed on my RC2 site.. (I was refered back to this thread after posting in the 'general support' threads)

 

here is the problem, i have several items in one category. and my customers need to click at the bottom of the page to get to page 2, 3 ....... 10. The problem is that when anyone actually clicks on the links to get to page 2, or 3 or whatever, you are returned to page one again.

 

grrrrr....!

 

here is a link to the page i'm working on: http://ronzsmokinwood.com/myshop/smoking-chips-c-39.html

 

after going to this page (at the bottom) will be the numbered links i'm talking about.. if you click on them, you just return to page one.

 

ANY help would be appreciated.

 

regards,

 

george

Share this post


Link to post
Share on other sites
Well that is very odd . .which version are you using?

 

 

Version 2.6 by faaliyet

The problem is with product categories/subcategories only . I'm using Articles Manager with topics/subtopics - all OK here.

I cannot find where is the problem. I find out about it from Google index page.

Share this post


Link to post
Share on other sites
hello, i have the ultimate seo package installed on my RC2 site.. (I was refered back to this thread after posting in the 'general support' threads)

 

here is the problem, i have several items in one category. and my customers need to click at the bottom of the page to get to page 2, 3 ....... 10. The problem is that when anyone actually clicks on the links to get to page 2, or 3 or whatever, you are returned to page one again.

 

grrrrr....!

 

here is a link to the page i'm working on: http://ronzsmokinwood.com/myshop/smoking-chips-c-39.html

 

after going to this page (at the bottom) will be the numbered links i'm talking about.. if you click on them, you just return to page one.

 

ANY help would be appreciated.

 

regards,

 

george

 

The paging bug is well documented in this thread .. no need for a new post.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I am a newbie to PHP but I have managed to get the site up from original osc installation. Now when I tried to install this contribution I get blank pages - no error messages, no redirects. It's a third time I try to do so and each single time it is the same issue. I tried to rollback a couple steps but it only get fixed when I completely go back to the original backup of the catalog directory.

 

Here is the info from my host server:

Platform Type: Debian

MySQL Version: 5.0.45

Perl Version: 5.8.8

PHP Version: 4.4.7

 

I have no idea why it is not working for me... Please please help me!!!

 

Thanks.

Irina

 

P.S. I have installed the "Ultimate Seo Urls Version 2.6 by faaliyet"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Most of the recent posts are for version 2.6 which I don't support.

 

I recommend you change to version 2.1d ORIGINAL updated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Most of the recent posts are for version 2.6 which I don't support.

 

I recommend you change to version 2.1d ORIGINAL updated.

 

I have installed 2.1d Original (Nov 23), but still having the same issue. This time I actually found the error message on the server that is logged when I try to go to my store and get the blank page:

 

T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ')' in /hermes/bosweb/web066/b661/sl.x-pressc/public_html/store/includes/functions/html_output.php on line 308

 

I looked at line 308 and it's in the code of function tep_draw_pull_down_menu()

 

$field .= '>' . tep_output_string($values[$i]['text'], array('"' => '"', '\'' => ''', '<' => '<', '>' => '>')) . '</option>';

 

It happens right after I substitute the function tep_href_link() with one from contribution. I am posting the final version of my html_output.php file so you can see if I am missing anything.

 

<?php
/*
 $Id: html_output.php,v 1.56 2003/07/09 01:15:48 hpdl Exp $

 osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions
 [url="http://www.oscommerce.com"]http://www.oscommerce.com[/url]

 Copyright © 2007 osCommerce

 Released under the GNU General Public License
*/

////
// The HTML href link wrapper function
 function tep_href_link($page = '', $parameters = '', $connection = 'NONSSL', $add_session_id = true, $search_engine_safe = true)
{
   	global $request_type, $session_started, $SID;

   	if (!tep_not_null($page)) {
     		die('<br><br><font color="#ff0000"><b>Error!</b></font><br><br><b>Unable to determine the page link!<br><br>');
  	 }

   	if ($connection == 'NONSSL') {
     		$link = HTTP_SERVER . DIR_WS_HTTP_CATALOG;
  	 } elseif ($connection == 'SSL') {
     		if (ENABLE_SSL == true) {
       			$link = HTTPS_SERVER . DIR_WS_HTTPS_CATALOG;
     		} else {
       		$link = HTTP_SERVER . DIR_WS_HTTP_CATALOG;
     	}
  	 } else {
    		 die('<br><br><font color="#ff0000"><b>Error!</b></font><br><br><b>Unable to determine connection method on a link!<br><br>Known methods: NONSSL SSL</b><br><br>');
  	 }

   	if (tep_not_null($parameters)) {
    		$link .= $page . '?' . tep_output_string($parameters);
     		$separator = '&';
   	} else {
     		$link .= $page;
     		$separator = '?';
   	}	

   	while ( (substr($link, -1) == '&') || (substr($link, -1) == '?') ) $link = substr($link, 0, -1);

// Add the session ID when moving from different HTTP and HTTPS servers, or when SID is defined
   	if ( ($add_session_id == true) && ($session_started == true) && (SESSION_FORCE_COOKIE_USE == 'False') ) {
    		if (tep_not_null($SID)) {
       			$_sid = $SID;
     		} elseif ( ( ($request_type == 'NONSSL') && ($connection == 'SSL') && (ENABLE_SSL == true) ) || ( ($request_type == 'SSL') && ($connection == 'NONSSL') ) ) {
       			if (HTTP_COOKIE_DOMAIN != HTTPS_COOKIE_DOMAIN) {
         				$_sid = tep_session_name() . '=' . tep_session_id();
      			 }
     		}
   	}

   	if ( (SEARCH_ENGINE_FRIENDLY_URLS == 'true') && ($search_engine_safe == true) ) {
     		while (strstr($link, '&&')) $link = str_replace('&&', '&', $link);

     		$link = str_replace('?', '/', $link);
     		$link = str_replace('&', '/', $link);
     		$link = str_replace('=', '/', $link);

     		$separator = '?';
   	}

   	if (isset($_sid)) {
     		$link .= $separator . $_sid;
   	}

   	return $link;
 }

////
// The HTML image wrapper function
 function tep_image($src, $alt = '', $width = '', $height = '', $parameters = '') {
   if ( (empty($src) || ($src == DIR_WS_IMAGES)) && (IMAGE_REQUIRED == 'false') ) {
     return false;
   }

// alt is added to the img tag even if it is null to prevent browsers from outputting
// the image filename as default
   $image = '<img src="' . tep_output_string($src) . '" border="0" alt="' . tep_output_string($alt) . '"';

   if (tep_not_null($alt)) {
     $image .= ' title=" ' . tep_output_string($alt) . ' "';
   }

   if ( (CONFIG_CALCULATE_IMAGE_SIZE == 'true') && (empty($width) || empty($height)) ) {
     if ($image_size = @getimagesize($src)) {
       if (empty($width) && tep_not_null($height)) {
         $ratio = $height / $image_size[1];
         $width = intval($image_size[0] * $ratio);
       } elseif (tep_not_null($width) && empty($height)) {
         $ratio = $width / $image_size[0];
         $height = intval($image_size[1] * $ratio);
       } elseif (empty($width) && empty($height)) {
         $width = $image_size[0];
         $height = $image_size[1];
       }
     } elseif (IMAGE_REQUIRED == 'false') {
       return false;
     }
   }

   if (tep_not_null($width) && tep_not_null($height)) {
     $image .= ' width="' . tep_output_string($width) . '" height="' . tep_output_string($height) . '"';
   }

   if (tep_not_null($parameters)) $image .= ' ' . $parameters;

   $image .= '>';

   return $image;
 }

////
// The HTML form submit button wrapper function
// Outputs a button in the selected language
 function tep_image_submit($image, $alt = '', $parameters = '') {
   global $language;

   $image_submit = '<input type="image" src="' . tep_output_string(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/images/buttons/' . $image) . '" border="0" alt="' . tep_output_string($alt) . '"';

   if (tep_not_null($alt)) $image_submit .= ' title=" ' . tep_output_string($alt) . ' "';

   if (tep_not_null($parameters)) $image_submit .= ' ' . $parameters;

   $image_submit .= '>';

   return $image_submit;
 }

////
// Output a function button in the selected language
 function tep_image_button($image, $alt = '', $parameters = '') {
   global $language;

   return tep_image(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/images/buttons/' . $image, $alt, '', '', $parameters);
 }

////
// Output a separator either through whitespace, or with an image
 function tep_draw_separator($image = 'pixel_black.gif', $width = '100%', $height = '1') {
   return tep_image(DIR_WS_IMAGES . $image, '', $width, $height);
 }

////
// Output a form
 function tep_draw_form($name, $action, $method = 'post', $parameters = '') {
   $form = '<form name="' . tep_output_string($name) . '" action="' . tep_output_string($action) . '" method="' . tep_output_string($method) . '"';

   if (tep_not_null($parameters)) $form .= ' ' . $parameters;

   $form .= '>';

   return $form;
 }

////
// Output a form input field
 function tep_draw_input_field($name, $value = '', $parameters = '', $type = 'text', $reinsert_value = true) {
   global $HTTP_GET_VARS, $HTTP_POST_VARS;

   $field = '<input type="' . tep_output_string($type) . '" name="' . tep_output_string($name) . '"';

   if ( ($reinsert_value == true) && ( (isset($HTTP_GET_VARS[$name]) && is_string($HTTP_GET_VARS[$name])) || (isset($HTTP_POST_VARS[$name]) && is_string($HTTP_POST_VARS[$name])) ) ) {
     if (isset($HTTP_GET_VARS[$name]) && is_string($HTTP_GET_VARS[$name])) {
       $value = stripslashes($HTTP_GET_VARS[$name]);
     } elseif (isset($HTTP_POST_VARS[$name]) && is_string($HTTP_POST_VARS[$name])) {
       $value = stripslashes($HTTP_POST_VARS[$name]);
     }
   }

   if (tep_not_null($value)) {
     $field .= ' value="' . tep_output_string($value) . '"';
   }

   if (tep_not_null($parameters)) $field .= ' ' . $parameters;

   $field .= '>';

   return $field;
 }

////
// Output a form password field
 function tep_draw_password_field($name, $value = '', $parameters = 'maxlength="40"') {
   return tep_draw_input_field($name, $value, $parameters, 'password', false);
 }

////
// Output a selection field - alias function for tep_draw_checkbox_field() and tep_draw_radio_field()
 function tep_draw_selection_field($name, $type, $value = '', $checked = false, $parameters = '') {
   global $HTTP_GET_VARS, $HTTP_POST_VARS;

   $selection = '<input type="' . tep_output_string($type) . '" name="' . tep_output_string($name) . '"';

   if (tep_not_null($value)) $selection .= ' value="' . tep_output_string($value) . '"';

   if ( ($checked == true) || (isset($HTTP_GET_VARS[$name]) && is_string($HTTP_GET_VARS[$name]) && (($HTTP_GET_VARS[$name] == 'on') || (stripslashes($HTTP_GET_VARS[$name]) == $value))) || (isset($HTTP_POST_VARS[$name]) && is_string($HTTP_POST_VARS[$name]) && (($HTTP_POST_VARS[$name] == 'on') || (stripslashes($HTTP_POST_VARS[$name]) == $value))) ) {
     $selection .= ' CHECKED';
   }

   if (tep_not_null($parameters)) $selection .= ' ' . $parameters;

   $selection .= '>';

   return $selection;
 }

////
// Output a form checkbox field
 function tep_draw_checkbox_field($name, $value = '', $checked = false, $parameters = ' style="background:none;"') {
   return tep_draw_selection_field($name, 'checkbox', $value, $checked, $parameters);
 }

////
// Output a form radio field
 function tep_draw_radio_field($name, $value = '', $checked = false, $parameters = ' style="background:none;"') {
   return tep_draw_selection_field($name, 'radio', $value, $checked, $parameters);
 }

////
// Output a form textarea field
 function tep_draw_textarea_field($name, $wrap, $width, $height, $text = '', $parameters = '', $reinsert_value = true) {
   global $HTTP_GET_VARS, $HTTP_POST_VARS;

   $field = '<textarea name="' . tep_output_string($name) . '" wrap="' . tep_output_string($wrap) . '" cols="' . tep_output_string($width) . '" rows="' . tep_output_string($height) . '"';

   if (tep_not_null($parameters)) $field .= ' ' . $parameters;

   $field .= '>';

   if ( ($reinsert_value == true) && ( (isset($HTTP_GET_VARS[$name]) && is_string($HTTP_GET_VARS[$name])) || (isset($HTTP_POST_VARS[$name]) && is_string($HTTP_POST_VARS[$name])) ) ) {
     if (isset($HTTP_GET_VARS[$name]) && is_string($HTTP_GET_VARS[$name])) {
       $field .= tep_output_string_protected(stripslashes($HTTP_GET_VARS[$name]));
     } elseif (isset($HTTP_POST_VARS[$name]) && is_string($HTTP_POST_VARS[$name])) {
       $field .= tep_output_string_protected(stripslashes($HTTP_POST_VARS[$name]));
     }
   } elseif (tep_not_null($text)) {
     $field .= tep_output_string_protected($text);
   }

   $field .= '</textarea>';

   return $field;
 }

////
// Output a form hidden field
 function tep_draw_hidden_field($name, $value = '', $parameters = '') {
   global $HTTP_GET_VARS, $HTTP_POST_VARS;

   $field = '<input type="hidden" name="' . tep_output_string($name) . '"';

   if (tep_not_null($value)) {
     $field .= ' value="' . tep_output_string($value) . '"';
   } elseif ( (isset($HTTP_GET_VARS[$name]) && is_string($HTTP_GET_VARS[$name])) || (isset($HTTP_POST_VARS[$name]) && is_string($HTTP_POST_VARS[$name])) ) {
     if ( (isset($HTTP_GET_VARS[$name]) && is_string($HTTP_GET_VARS[$name])) ) {
       $field .= ' value="' . tep_output_string(stripslashes($HTTP_GET_VARS[$name])) . '"';
     } elseif ( (isset($HTTP_POST_VARS[$name]) && is_string($HTTP_POST_VARS[$name])) ) {
       $field .= ' value="' . tep_output_string(stripslashes($HTTP_POST_VARS[$name])) . '"';
     }
   }

   if (tep_not_null($parameters)) $field .= ' ' . $parameters;

   $field .= '>';

   return $field;
 }

////
// Hide form elements
 function tep_hide_session_id() {
   global $session_started, $SID;

   if (($session_started == true) && tep_not_null($SID)) {
     return tep_draw_hidden_field(tep_session_name(), tep_session_id());
   }
 }

////
// Output a form pull down menu
 function tep_draw_pull_down_menu($name, $values, $default = '', $parameters = '', $required = false) {
   global $HTTP_GET_VARS, $HTTP_POST_VARS;

   $field = '<select name="' . tep_output_string($name) . '"';

   if (tep_not_null($parameters)) $field .= ' ' . $parameters;

   $field .= '>';

   if (empty($default) && ( (isset($HTTP_GET_VARS[$name]) && is_string($HTTP_GET_VARS[$name])) || (isset($HTTP_POST_VARS[$name]) && is_string($HTTP_POST_VARS[$name])) ) ) {
     if (isset($HTTP_GET_VARS[$name]) && is_string($HTTP_GET_VARS[$name])) {
       $default = stripslashes($HTTP_GET_VARS[$name]);
     } elseif (isset($HTTP_POST_VARS[$name]) && is_string($HTTP_POST_VARS[$name])) {
       $default = stripslashes($HTTP_POST_VARS[$name]);
     }
   }

   for ($i=0, $n=sizeof($values); $i<$n; $i++) {
     $field .= '<option value="' . tep_output_string($values[$i]['id']) . '"';
     if ($default == $values[$i]['id']) {
       $field .= ' SELECTED';
     }

     $field .= '>' . tep_output_string($values[$i]['text'], array('"' => '"', '\'' => ''', '<' => '<', '>' => '>')) . '</option>';
   }
   $field .= '</select>';

   if ($required == true) $field .= TEXT_FIELD_REQUIRED;

   return $field;
 }

////
// Creates a pull-down list of countries
 function tep_get_country_list($name, $selected = '', $parameters = '') {
   $countries_array = array(array('id' => '', 'text' => PULL_DOWN_DEFAULT));
   $countries = tep_get_countries();

   for ($i=0, $n=sizeof($countries); $i<$n; $i++) {
     $countries_array[] = array('id' => $countries[$i]['countries_id'], 'text' => $countries[$i]['countries_name']);
   }

   return tep_draw_pull_down_menu($name, $countries_array, $selected, $parameters);
 }
?>

 

 

Please help... Thank you in advance!

- Irina

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is no issue with the contribition .. make sure you are copying the whole find/replace also make sure you are using a decent PHP editor e.g. not dreamweaver

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello!

 

From time to time I have the following problem with Firefox browser.

 

Fatal error: Call to a member function add_current_page() on a non-object in /home/content/my_directory/includes/application_top.php on line 323

 

This happens only with Firefox browser. after closing browser and opening everything works again. But at the same time all other browser including Explorer don't show any problem.

 

Any idea?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello!

 

From time to time I have the following problem with Firefox browser.

 

Fatal error: Call to a member function add_current_page() on a non-object in /home/content/my_directory/includes/application_top.php on line 323

 

This happens only with Firefox browser. after closing browser and opening everything works again. But at the same time all other browser including Explorer don't show any problem.

 

Any idea?

 

This is a known issue with osCommerce related to the navigation class when fatal errors kill the script before the session has a chance to close.

 

This is not an issue related to SEO URLs

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have installed this contribute on my online shop.

 

But for testing I want a local version of my website. So I installed wampserver on my XP machine make a copy of my site and database.

 

But I can open the webiste, the admin works fine.

 

I get the following error:

 

host = $host; $this->user = $user; $this->db = $db; $this->pass = $pass; $this->ConnectDB(); $this->SelectDB(); } # end function /** * Function to connect to MySQL * @author Bobby Easland * @version 1.1 */ function ConnectDB(){ $this->link_id = mysql_connect($this->host, $this->user, $this

 

In the PHP error Log I see the following error

 

[05-jan-2009 20:55:11] PHP Fatal error: in D:\wamp\www\catalog\includes\functions\html_output.php on line 22

 

On the dutch forum someone said this was because the Ultimate seo url contribute.

 

Does anyone now how I can get work my site on wampserver on windows?

Edited by sjnelle

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have installed this contribute on my online shop.

 

But for testing I want a local version of my website. So I installed wampserver on my XP machine make a copy of my site and database.

 

But I can open the webiste, the admin works fine.

 

I get the following error:

 

host = $host; $this->user = $user; $this->db = $db; $this->pass = $pass; $this->ConnectDB(); $this->SelectDB(); } # end function /** * Function to connect to MySQL * @author Bobby Easland * @version 1.1 */ function ConnectDB(){ $this->link_id = mysql_connect($this->host, $this->user, $this

 

In the PHP error Log I see the following error

 

[05-jan-2009 20:55:11] PHP Fatal error: in D:\wamp\www\catalog\includes\functions\html_output.php on line 22

 

On the dutch forum someone said this was because the Ultimate seo url contribute.

 

Does anyone now how I can get work my site on wampserver on windows?

 

Looks to me like you are using a very old version which is using short tags.

 

Try installing 2.1d ORIGINAL updated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanx fwr media

 

I have updated to 2.1d ORIGINAL updated. And now it works fine.

Update is easy, thanx for your support

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi!

 

I have the following problem, after putting the SEO ULTIMATE my sales do not enter the site and also this error in the request email: / store / account_history_info.php? Order_id = 0

 

help..please

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have an odd error that is driving me insane. I have two highly modified OSC stores running on the same server. These two stores should be EXACTLY the same expect for the URL and the fact that one does not have an SSL cert yet.

 

One store (which is live) is working perfectly.

 

The other store (which is a test store) will only generate URLs like this: http://www.storename.com/-p-232.html

 

Everything else in that store works. All the products information is displayed correctly and caching has been disabled on both stores. I have been trying to trouble shoot this problem all day and cannot find any answers in the forums or online. I see that the URL seems to fill the $string part of the url in the make_url function by using the get_product_name function located in the parse_parameters function, but I cannot for the life of me figure out why only -p-xxx.html is being displayed when the database contains a valid product name.

 

I know all the data in the database is correct because the second store is using the first stores database.

 

 

Any nudge in the right direction will be greatly appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What was the thinking behind not using tep_db_functions in seo.class.php? Why was is necessary to create a new class and group of functions when all the functions already existed in OSC?

 

 

 

After more digging into the seo.class.php code I finally solved this and one other problem that has been bugging me. I have no clue why it was programmed this way, but the seo.class.php file makes a new connection the the database every time the tep_href_url function is called. It uses its own line to connect instead of what's in application_top.php. This means that if you change the db connection line in the application_top.php file your SEO URLs will break. The reason that the first store was still working was because seo.class.php was connecting to an old database that was the same as the shared database. The second stores old database had 0 products which is why all the URLs were being displayed without the name.

 

I simply commented out the lines in se.class.php that called for the SEO_Database class and changed every instance of $this->db->Function to tep_db_function. This has the great benefit of displaying the seo url queries into the query debug array and not creating new connections to the database every time the tep_href_url function is called. This will make our website more secure by allowing us to re enable mod_evasive because all pages will only call the database once (or twice) instead of 10 - 100 times.

Edited by rs2k

Share this post


Link to post
Share on other sites
What was the thinking behind not using tep_db_functions in seo.class.php? Why was is necessary to create a new class and group of functions when all the functions already existed in OSC?

 

 

 

After more digging into the seo.class.php code I finally solved this and one other problem that has been bugging me. I have no clue why it was programmed this way, but the seo.class.php file makes a new connection the the database every time the tep_href_url function is called. It uses its own line to connect instead of what's in application_top.php. This means that if you change the db connection line in the application_top.php file your SEO URLs will break. The reason that the first store was still working was because seo.class.php was connecting to an old database that was the same as the shared database. The second stores old database had 0 products which is why all the URLs were being displayed without the name.

 

I simply commented out the lines in se.class.php that called for the SEO_Database class and changed every instance of $this->db->Function to tep_db_function. This has the great benefit of displaying the seo url queries into the query debug array and not creating new connections to the database every time the tep_href_url function is called. This will make our website more secure by allowing us to re enable mod_evasive because all pages will only call the database once (or twice) instead of 10 - 100 times.

 

You are quite right there never was a need for a seperate db class but usually it has no adverse effects.

Share this post


Link to post
Share on other sites

May be a good idea to put some additional code into products_info.php.

 

In Case of f.e. google have an old product id listed and the direct the customer to the old url product info php comes up with

 

product not found and header sent was 200. Make mor sense to return an 410 instead of 200 for the header.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i've troubles with this script.

 

i use in my articles following characters: °, /,ß,"

eg. 1/8" mounting thread 90°

 

need help, please be so kind...

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Most of the recent posts are for version 2.6 which I don't support.

 

I recommend you change to version 2.1d ORIGINAL updated.

 

 

Hi,

 

I installed Ultimate SOO URLs v2.6 and my problem was that when I go to Administration/Catalog/Categories/Edit

 

I DON"T SEE 'Category SEO URL:' field.

 

Tha same was with Edit/Add Product. There was no 'Products SEO URL:' field.

I changed to ver.2.1 as you recommend but still don't see these fields.

 

Please advice what to do! Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,

 

I installed Ultimate SOO URLs v2.6 and my problem was that when I go to Administration/Catalog/Categories/Edit

 

I DON"T SEE 'Category SEO URL:' field.

 

Tha same was with Edit/Add Product. There was no 'Products SEO URL:' field.

I changed to ver.2.1 as you recommend but still don't see these fields.

 

Please advice what to do! Thank you.

 

2.1d does not have these fields .. must be from a different version.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2.1d does not have these fields .. must be from a different version.

 

yes. you are right - it doesn't have them

 

I found that I have to use Ultimate SEO URLs - 2.1d with optional Admin settable Product and Category URLs

So I have just installed it.

Now I am able to set my one Product and Category URLs in the Administration but in the shop they don't look like expected.

For instance I set "noj-za-hliab" for Product URL but my url now looks like "http://xxxxx.com/xxxxxx/108510861078-p-28.html"

I suppose that it has something to do with the fact that I use utf-8 as charset (my default language is bulgarian).

 

Please help me once again!

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys,

 

I have a problem. Our site has to be hosted on a PCI Compliant Server - which I'm sure many of you (at least in the U.S.) are also experiencing this requirement from your credit card merchant.

 

The problem is, when the hosting company changes the "User Directory Protection" to "off" - our SEO URL's don't work. The host is saying this shouldn't change anything with our site - but this is the second time this has happened now, and both times were the same change on the server.

 

I tried a google search in the forums for "User Directory Protection" +SEO URL and found nothing - so I am hoping somebody here has come across this or knows how to fix it as I am at a loss and our site is down until it gets fixed! :(

 

I tried simply turning SEO URL's off in the Admin, but I still can't get to a category page or a product page even with them turned off :blink: I get the error that the server is redirecting the request in a way that will never complete :(

 

Great Thanks in Advance to anyone who can help me resolve this issue! :blush:


~Tracy
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Argh- turned out the hosting company made PCI changes and didn't tell me that they had. By commenting out

php_value register_globals 1

in the .htaccess file and the site worked again!

 

Hey guys,

 

I have a problem. Our site has to be hosted on a PCI Compliant Server - which I'm sure many of you (at least in the U.S.) are also experiencing this requirement from your credit card merchant.

 

The problem is, when the hosting company changes the "User Directory Protection" to "off" - our SEO URL's don't work. The host is saying this shouldn't change anything with our site - but this is the second time this has happened now, and both times were the same change on the server.

 

I tried a google search in the forums for "User Directory Protection" +SEO URL and found nothing - so I am hoping somebody here has come across this or knows how to fix it as I am at a loss and our site is down until it gets fixed! :(

 

I tried simply turning SEO URL's off in the Admin, but I still can't get to a category page or a product page even with them turned off :blink: I get the error that the server is redirecting the request in a way that will never complete :(

 

Great Thanks in Advance to anyone who can help me resolve this issue! :blush:


~Tracy
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Guys,

 

I am currently getting the error:

 

Warning: main(includes/classes/preventDuplicates.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /homepages/10/d125406773/htdocs/catalog/includes/application_top.php on line 521

 

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required 'includes/classes/preventDuplicates.php' (include_path='.:/usr/lib/php') in /homepages/10/d125406773/htdocs/catalog/includes/application_top.php on line 521

 

Can anyone help please?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×