Jump to content
spidometrs

[CONTRIBUTION] Ultimate SEO URLs v2.1 - by Chemo

Recommended Posts

Hi there;

 

I just installed this contrib on a new site that I am building and I've run into a problem. When I bring up my store, ladykbridalplus.com my index page comes up fine but when I click on a link in my categories box (ie garters) I get a 404 error "page cannot be found"

The url at the bottom of the page when I rest my pointer over the garters link reads

http://ladykbridalplus.com/catalog/garters-c-22.html

Did I miss something during the install?

 

Help?

 

Thanks,

Karen

Share this post


Link to post
Share on other sites

i did some more research and it must be possible to have all sites with one URL structure....

 

i mean all files end with *.html

 

contact_us.php -> contact_us.html

 

etc....

 

 

see here:

http://www.magic-seo-url.com/oscommerce/features.html

 

and a demo shop:

http://www.magic-seo-url.com/oscommerce/demo.html

 

 

this one should also handle "duplicate content", but it costs money.

 

how can we have the same structure as described above with Ultimate SEO?

 

from my oint of view this is critical, some customers could think because of permanent URL changing that something is wrong. an sceptism is bad in ebusiness.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok ... I've removed the contrib for now. As I still building my site I need to see the pages. I'll try to reinstall at

a later date and see what happens.

 

Thanks,

Karen

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi Alexandra,

 

Thanks for the compliment.

The title is automatically created. Has nothing to do with SEO tool to do so.

That is what I created.

If a query If

<?php if(( substr_count($_SERVER['REQUEST_URI'], 'create_account.php')))

{

?>

<title>Create Account</title>

<?php

} else { ?>

<title><? echo STORE_NAME; ?></title>

}

[/ code]

That you for all files.

products_news, specials, etc.pp

 

OK?

 

Regards

Alfred

 

Hi Alfred,

 

Thank you very much!

 

Regards,

Alexandra

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ultimate SEO URL v2.1d

 

Problem:

When I complete an order and I'm on the checkout_success.php page, when I click continue I am automatically logged out and redirected to the login.php page.

 

Any ideas what to look for?

 

I have already checked/tried (double checked my installation/edits) -

 

application_top.php:

// set php_self in the local scope

if (!isset($PHP_SELF)) $PHP_SELF = $HTTP_SERVER_VARS['PHP_SELF'];

 

Changed to:

// set php_self in the local scope

if (!isset($PHP_SELF)) $PHP_SELF = $_SERVER['PHP_SELF'];

 

Tried updating the compatability.php file with the edit that comes with RC1.

if (PHP_VERSION >= 4.1) {

$HTTP_GET_VARS =& $_GET;

$HTTP_POST_VARS =& $_POST;

$HTTP_COOKIE_VARS =& $_COOKIE;

$HTTP_SESSION_VARS =& $_SESSION;

$HTTP_POST_FILES =& $_FILES;

$HTTP_SERVER_VARS =& $_SERVER;

}

 

:(


- :: Jim :: -

- My Toolbox ~ Adobe Web Bundle, XAMPP & WinMerge | Install ~ osC v2.3.3.4 -

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

I just installed the latest version, and it seems to work fine, but I do not understand if it's enough just to follow the "Ultimate SEO URLs Documentation - by Chemo" page - there are a number of files in the package I don't feel I am capable to analyze? Are there any more updates I need to do than update according to this documentation? And the .htaccess file is mystery to me - there is one included in the pack with some additions, and other info in the documentation - and I am not sure if I need both or not? Now it looks like this:

 

# $Id: .htaccess 1739 2007-12-20 00:52:16Z hpdl $

#

# This is used with Apache WebServers

#

# For this to work, you must include the parameter 'Options' to

# the AllowOverride configuration

#

# Example:

#

# <Directory "/usr/local/apache/htdocs">

# AllowOverride Options

# </Directory>

#

# 'All' with also work. (This configuration is in the

# apache/conf/httpd.conf file)

 

# The following makes adjustments to the SSL protocol for Internet

# Explorer browsers

 

#<IfModule mod_setenvif.c>

# <IfDefine SSL>

# SetEnvIf User-Agent ".*MSIE.*" \

# nokeepalive ssl-unclean-shutdown \

# downgrade-1.0 force-response-1.0

# </IfDefine>

#</IfModule>

 

# If Search Engine Friendly URLs do not work, try enabling the

# following Apache configuration parameter

 

# AcceptPathInfo On

 

# Fix certain PHP values

# (commented out by default to prevent errors occuring on certain

# servers)

 

# php_value session.use_trans_sid 0

# php_value register_globals 1

 

# Ultimate SEO URLs BEGIN

Options +FollowSymLinks

RewriteEngine On

RewriteBase //

 

RewriteRule ^(.*)-p-(.*).html$ product_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-c-(.*).html$ index.php?cPath=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-m-(.*).html$ index.php?manufacturers_id=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-pi-(.*).html$ popup_image.php?pID=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-t-(.*).html$ articles.php?tPath=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-a-(.*).html$ article_info.php?articles_id=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-pr-(.*).html$ product_reviews.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-pri-(.*).html$ product_reviews_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-i-(.*).html$ information.php?info_id=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-links-(.*).html$ links.php?lPath=$2&%{QUERY_STRING}

# Added polls and newsdesk

#RewriteRule ^(.*)-po-([0-9]+).html$ pollbooth.php?pollid=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-n-(.*).html$ newsdesk_info.php?newsdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-nc-(.*).html$ newsdesk_index.php?newsPath=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-nri-(.*).html$ newsdesk_reviews_info.php?newsdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-nra-(.*).html$ newsdesk_reviews_article.php?newsdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}

# Ultimate SEO URLs END

 

 

<IfModule mod_rewrite.c>

RewriteEngine On

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^BlackWidow [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Bot\ mailto:craftbot@yahoo.com [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^ChinaClaw [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Custo [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^DISCo [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Download\ Demon [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^eCatch [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^EirGrabber [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^EmailSiphon [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^EmailWolf [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Express\ WebPictures [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^ExtractorPro [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^EyeNetIE [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^FlashGet [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^GetRight [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^GetWeb! [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Go!Zilla [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Go-Ahead-Got-It [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^GrabNet [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Grafula [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^HMView [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} HTTrack [NC,OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Image\ Stripper [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Image\ Sucker [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} Indy\ Library [NC,OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^InterGET [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Internet\ Ninja [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^JetCar [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^JOC\ Web\ Spider [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^larbin [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^LeechFTP [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Mass\ Downloader [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^MIDown\ tool [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Mister\ PiX [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Navroad [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^NearSite [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^NetAnts [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^NetSpider [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Net\ Vampire [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^NetZIP [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Octopus [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Offline\ Explorer [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Offline\ Navigator [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^PageGrabber [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Papa\ Foto [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^pavuk [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^pcBrowser [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^RealDownload [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^ReGet [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^SiteSnagger [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^SmartDownload [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^SuperBot [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^SuperHTTP [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Surfbot [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^tAkeOut [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Teleport\ Pro [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^VoidEYE [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Web\ Image\ Collector [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Web\ Sucker [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebAuto [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebCopier [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebFetch [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebGo\ IS [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebLeacher [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebReaper [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebSauger [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Website\ eXtractor [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Website\ Quester [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebStripper [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebWhacker [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebZIP [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Wget [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Widow [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WWWOFFLE [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Xaldon\ WebSpider [OR]

RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Zeus

RewriteRule .* - [F]

</ifModule>

 

Options +FollowSymLinks

RewriteEngine On

RewriteBase /life/

 

RewriteRule ^(.*)-p-(.*).html$ product_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-c-(.*).html$ index.php?cPath=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-m-(.*).html$ index.php?manufacturers_id=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-pi-(.*).html$ popup_image.php?pID=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-t-(.*).html$ articles.php?tPath=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-a-(.*).html$ article_info.php?articles_id=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-pr-(.*).html$ product_reviews.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-pri-(.*).html$ product_reviews_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING}

RewriteRule ^(.*)-i-(.*).html$ information.php?info_id=$2&%{QUERY_STRING}

 

 

which I believe is not correct, but what is correct? My shop is installed in the /life/ folder.

 

 

I have installed this on a OsC template, and the includes/functions/html_output.php didn't look the same as your version. Aftre installation, the contribution part says:

 

// The HTML href link wrapper function

function tep_href_link($page = '', $parameters = '', $connection = 'NONSSL') {

if ($page == '') {

die('</td></tr></table></td></tr></table><br><br><font color="#ff0000"><b>Error!</b></font><br><br><b>Unable to determine the page link!<br><br>Function used:<br><br>tep_href_link(\'' . $page . '\', \'' . $parameters . '\', \'' . $connection . '\')</b>');

}

if ($connection == 'NONSSL') {

$link = HTTP_SERVER . DIR_WS_ADMIN;

} elseif ($connection == 'SSL') {

if (ENABLE_SSL == 'true') {

$link = HTTPS_SERVER . DIR_WS_ADMIN;

} else {

$link = HTTP_SERVER . DIR_WS_ADMIN;

}

} else {

die('</td></tr></table></td></tr></table><br><br><font color="#ff0000"><b>Error!</b></font><br><br><b>Unable to determine connection method on a link!<br><br>Known methods: NONSSL SSL<br><br>Function used:<br><br>tep_href_link(\'' . $page . '\', \'' . $parameters . '\', \'' . $connection . '\')</b>');

}

if ($parameters == '') {

$link = $link . $page . '?' . SID;

} else {

$link = $link . $page . '?' . $parameters . '&' . SID;

}

 

while ( (substr($link, -1) == '&') || (substr($link, -1) == '?') ) $link = substr($link, 0, -1);

 

return $link;

}

 

function tep_catalog_href_link($page = '', $parameters = '', $connection = 'NONSSL') {

if ($connection == 'NONSSL') {

$link = HTTP_CATALOG_SERVER . DIR_WS_CATALOG;

} elseif ($connection == 'SSL') {

if (ENABLE_SSL_CATALOG == 'true') {

$link = HTTPS_CATALOG_SERVER . DIR_WS_CATALOG;

} else {

$link = HTTP_CATALOG_SERVER . DIR_WS_CATALOG;

}

} else {

die('</td></tr></table></td></tr></table><br><br><font color="#ff0000"><b>Error!</b></font><br><br><b>Unable to determine connection method on a link!<br><br>Known methods: NONSSL SSL<br><br>Function used:<br><br>tep_href_link(\'' . $page . '\', \'' . $parameters . '\', \'' . $connection . '\')</b>');

}

if ($parameters == '') {

$link .= $page;

} else {

$link .= $page . '?' . $parameters;

}

 

while ( (substr($link, -1) == '&') || (substr($link, -1) == '?') ) $link = substr($link, 0, -1);

 

return $link;

}

}

 

Does it look ok?

 

Sorry for all this info, I just want to be sure I get it right.

 

Thank you for help, and thank you for an excellent contribution.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have just installed Ultimate SEO 2.4 contributed at 19 Jul 2008. I have found some problems with it:

1. It's not a full setup, but I had an older version "2.1d with all fix (cpedit)", so I could use Winmerge and find a solution.

2. it was impossible to install until I had to change SQL to full insert syntax, because mysql could not accept '' as the first parameter in VALUES list and I had to explicitly specify column list, i.e. replace all insert entries like this:

"INSERT INTO `".TABLE_CONFIGURATION."` VALUES ('', 'Enable SEO URLs?', 'SEO_ENABLED', 'true', 'Enable the SEO URLs?  This is a global setting and will turn them off completely.', GROUP_INSERT_ID, ".$x.", NOW(), NOW(), NULL, 'tep_cfg_select_option(array(''true'', ''false''),')"
											     );

with this:

"INSERT INTO `".TABLE_CONFIGURATION."`
(`configuration_title`, `configuration_key`, `configuration_value`, `configuration_description`, `configuration_group_id`, `sort_order`, `last_modified`, `date_added`, `use_function`, `set_function`)
VALUES ('Enable SEO URLs?', 'SEO_ENABLED', 'true', 'Enable the SEO URLs?  This is a global setting and will turn them off completely.', GROUP_INSERT_ID, ".$x.", NOW(), NOW(), NULL, 'tep_cfg_select_option(array(''true'', ''false''),')"
											     );

3. Someone says it does not work in Windows. It works, at least the version I have installed. You need to edit your Apache httpd.conf to allow overrides like this:

<Directory />
   ...
   AllowOverride All
</Directory>

4. At this point everything works, except I get national characters in the URL (I have 3 languages installed, one of them is russian)

To solve this problem I combined "2.1d with all fix (cpedit)" version with 19 Jul 2008 version in order to have an ability to specify SEO URLs by hand in admin. The problem is that it removes dashes (-) from the URL and URL becomes myexcellentproduct-p-333.html instead of my-excellect-product-p-333.html where "my-excellect-product" is the product's URL specified by hand in admin/categories page. Maybe someone has some suggestions about this?

BTW, oscommerce all pages I have encoded in UTF-8, but in URLs I get 2 national characters instead of 1. Is it browser problem or mine one?

Share this post


Link to post
Share on other sites
where "my-excellect-product" is the product's URL specified by hand in admin/categories page

 

To my knowledge only one version of 2.1d supported the individual naming of urls on a category/product basis.

 

Not a feature that I would recommend using but your comment seems to point to this.

Edited by FWR Media

Share this post


Link to post
Share on other sites
4. At this point everything works, except I get national characters in the URL (I have 3 languages installed, one of them is russian)

To solve this problem I combined "2.1d with all fix (cpedit)" version with 19 Jul 2008 version in order to have an ability to specify SEO URLs by hand in admin. The problem is that it removes dashes (-) from the URL and URL becomes myexcellentproduct-p-333.html instead of my-excellect-product-p-333.html where "my-excellect-product" is the product's URL specified by hand in admin/categories page...

I have found the source of a problem: regular expression removes dashes and replaces UTF-8 national characters with wrong characters as far as I can see in the debugger (PHP Eclipse):

function strip($string){
	if ( is_array($this->attributes['SEO_CHAR_CONVERT_SET']) ) $string = strtr($string, $this->attributes['SEO_CHAR_CONVERT_SET']);
	$pattern = $this->attributes['SEO_REMOVE_ALL_SPEC_CHARS'] == 'true'
					?	"([^[:alnum:]])+"
					:	"([[:punct:]])+";//<- this removes dashes and replaces correct UTF-8 characters with incorrect non UTF-8 characters
	$anchor = ereg_replace($pattern, '', strtolower($string));
	$pattern = "([[:space:]]|[[:blank:]])+"; 
	$anchor = ereg_replace($pattern, '-', $anchor);
	return $this->short_name($anchor); // return the short filtered name 
} # end function

So the next question is how to make ereg_replace not to think that UTF-8 characters are incorrect?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello there,

 

i am complety new to oscommerce. i have installed the latest ultimate seo urls contrib and there is no point in my configuration menu.

i cant find anything in my datbase wich defines the admin section. what is the correct sql querry to ad it?

 

Thanks

 

Hein

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello there,

 

i am complety new to oscommerce. i have installed the latest ultimate seo urls contrib and there is no point in my configuration menu.

i cant find anything in my datbase wich defines the admin section. what is the correct sql querry to ad it?

 

Thanks

 

Hein

 

I have exactly the same problem. I have installed SEO-URL 2.1d but the database options i.e. seo-url are not populated in the Admin section.

 

Now I know that includes/classes/seo.class.php section "* SEO_URL_INSTALLER class constructor" is suppose to self-install it, but it didn't happen. I suspect it might be because I have the html_cache contrib installed.

 

Point is, I'm now looking to manually perform the database changes based on the above.

 

Anybody care to assist?

 

Regards

 

Elroy

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have installed SEO-URL 2.1d but the database options i.e. seo-url are not populated in the Admin section...

I have installed it by adding define statement in application_top.php:

...
// Ultimate SEO URLs v2.1
//  define('SEO_ENABLED','true'); <- add this line. When SEO is installed comment it out
 if ((defined(SEO_ENABLED)) || (SEO_ENABLED == 'true')) {
....

If this does not help, it may be that MySQL does not accept insert SQL statements in its short form, because of incorrect (? - I'm not a MySQL professional) type of the first column. Solution is described in my post above.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi!

Today, I installed the 2.4 version of the contrib.

It works fine, other then the characters ä,ö,ü,ß etc. .

I have filled in the "ä=>ae,Ä=>Ae,ü=>ue,Ü=>Ue,ö=>oe,Ö=>Oe,ß=>ss"-line in the admin-area for character-conversion, but it still doesn't show the characters correctly in the URL.

(e.g. %C3%83%C5%B8 instead of the char ß)

 

I googled a lot of solutions, but none of them fixed the problem.

 

Has anybody an idea?

 

Greetings and thank you,

 

pfirsiche

Edited by pfirsiche

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi Robert,

So, I looked and looked and after lot of looking, I found a possible mistake. Before I declare myself winner, I thought I will get second opinion.

 

Inside the function check_redirect() in seo.class.php, I made the following change:

$this->uri_parsed = $this->not_null( $this->path_info )
                                                               //?        parse_url(basename($_SERVER['SCRIPT_NAME']) . '?' . $this->parse_path($this->path_info) )
															?        parse_url(basename($_SERVER['SCRIPT_NAME']) . '?' . $this->parse_path($_SERVER['QUERY_STRING']) )
                                                               :        parse_url(basename($_SERVER['REQUEST_URI']));

 

Look at the conditional statement. Its only supposed to strip the path off the REQUEST_URL if the path_info is not null. So, for people who have their catalog sitting in the root directory, they are fine. But, for people like me who have an explicit /catalog/ directory, I go to the true part of the conditional statement. NOw, the parameter appended after the "?" should be the argument like cPath=xx&page=xx&sort=xx. Instead teh parameter passed on after "?" is the $path_info which is more like catalog/index.php. The return of the parse_path() makes it look like catalog=index.php. This is absurd. The function parse_path was looking to receive the argument part and not the path part.

 

After this change it all works fine. I have uncommented the header() statements and if I type old URL, the web site is automatically pointed over to the corresponding new URL. So, no issue of duplicate URLs.

 

Bottomline - do you see any flaw in the change I made above?

 

Thanks,

Abhay

 

 

Abhay,

 

I have been having this same issue for months now. Does this fix the redirect problem? Also I have a similar issue with any drop-down menu when redirects are enable. Does this fix that problem as well? Can you tell me exactly what you changed it from? Your Help is Greatly Appreciated!!!

 

Shpkeeper

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just installed SEO URL contrib and it seems to be working fine. The only problem is that the sort order on my product listing is all messed up now. If I disable the contrib from the admin the sort is working fine as before. I am going crazy trying to figure this one out. Please help!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Using Ultimate SEO URLs 2.1d Original (by FWR Media) and recently installed Links Manager II but noticed when trying to access a category from links menu the URL would change to /links.php/parentid/0/lPath/1 which was not working - Posted a question in the Links Manager II Support thread and Jack advised that it looks like Ultimate SEO URLs was not functioning properly as he said they dont look like a valid SEO URL ... any help would be appreciated here ... thanks :)

Edited by sLaV-

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,

 

Using Ultimate SEO URLs 2.1d Original (by FWR Media) and recently installed Links Manager II but noticed when trying to access a category from links menu the URL would change to /links.php/parentid/0/lPath/1 which was not working - Posted a question in the Links Manager II Support thread and Jack advised that it looks like Ultimate SEO URLs was not functioning properly as he said they dont look like a valid SEO URL ... any help would be appreciated here ... thanks :)

 

Looks like you have the "experimental seo urls" on in admin. These must be off.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Very strange error.

 

I have USU, RC2.

 

When I try to buy a product1 from category A, it places a product1 in cart, and when I buy another(different) product2 from category A it add the previous product1 to cart again.

 

When I turn off USU it works fine.

 

What could be the problem.

 

Please HELP!!!

 

Thanx in forward.

 

Vojkan Tasic

P.S. Just to mention I also have FWR URL Validation installed!

Edited by tasa5

Share this post


Link to post
Share on other sites
Very strange error.

 

I have USU, RC2.

 

When I try to buy a product1 from category A, it places a product1 in cart, and when I buy another(different) product2 from category A it add the previous product1 to cart again.

 

When I turn off USU it works fine.

 

What could be the problem.

 

Please HELP!!!

 

Thanx in forward.

 

Vojkan Tasic

P.S. Just to mention I also have FWR URL Validation installed!

 

http://svn.oscommerce.com/jira/browse/OSC-478

Share this post


Link to post
Share on other sites
Looks like you have the "experimental seo urls" on in admin. These must be off.

 

Thanks Robert completely missed that...life saver :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Good Evening.

 

Is this version 2.4 compatible with osCommerce 2.2 RC2a?

 

Leon

 

 

I never did get an answer on this as I don't want to start coding only to do all this work to find out it is not going to happen!

 

I am reposting.

 

:blink:

 

Leon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi All

 

I really need some assistance. I have installed SEO URL 2.1d 25 Nov 2006. My store runs on OSC v2.2 RC2

 

The category url's are not populating right i.e. it displays in the form http://domain.com/-c-112.html as opposed to domain.com/category-name-c-44.html.

 

I've upgraded now to 2.1d Admin settable Products and Categories, but still have the same problem.

 

Advice will be greatly appreciated.

 

Regards

 

Elroy

Share this post


Link to post
Share on other sites
I never did get an answer on this as I don't want to start coding only to do all this work to find out it is not going to happen!

 

I am reposting.

 

:blink:

 

Leon

Well, since it is recommended that you install Ultimate SEO URLS v21d_UPDATED, I doubt that you will get an answer.


The Coopco Underwear Shop

 

If you live to be 100 years of age, that means you have lived for 36,525 days. Don't waste another, there aren't many left.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×