Jump to content
jcisar

Featured Product Support v1.5.4

Recommended Posts

Hi, Thanks for the great contribution...Tried it and it works on the other template however when I tried to add on my other site with different template it's just not showing properly especially on index page.

it looks like this instead after-featured-addon.jpg

Can someone help to point out to me what should I do to get it corrected? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi,

I use "featured products 1.6.2" but now I install "SPPC(separate per price customers)"..on document have said "SPPC 4.2.2" have only "featured products 1.5.9"'s modified..

somebody may update featured products for SPPC to 1.6.2 version?cause there are a lot of fix in 1.6.2

Share this post


Link to post
Share on other sites
hi,

I use "featured products 1.6.2" but now I install "SPPC(separate per price customers)"..on document have said "SPPC 4.2.2" have only "featured products 1.5.9"'s modified..

somebody may update featured products for SPPC to 1.6.2 version?cause there are a lot of fix in 1.6.2

1.5.9 should work just fine. I'm not a fan of the Featured Products "fixes" since then.


Bill Kellum

 

Sounds Good Productions

STS Tutorials & more: STSv4.6, STS Add-ons (STS Power Pack), STS V4 Forum STS Forum FREE TEMPLATE

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have Bill Kellum's Featured Products 1.5.9 Updated for STS 4.5.3 version installed on my site.

 

How do I remove the heading (Featured Products title) for the main infobox.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have Bill Kellum's Featured Products 1.5.9 Updated for STS 4.5.3 version installed on my site.

 

How do I remove the heading (Featured Products title) for the main infobox.

Ken,

 

Since you STS, you have a couple of options.

 

  1. You could edit the language file to change the text to anything (or nothing) you want it to be. The file to edit would be located at includes/languages/english*plus other languages used*/index.php. Edit the following lines to your liking:
     
    define('TABLE_HEADING_FEATURED_PRODUCTS', 'Featured Products');
    define('TABLE_HEADING_FEATURED_PRODUCTS_CATEGORY', 'Featured Products in %s');


  2. You could create an infobox template and remove the $headertext tag from the template. The name of the infobox template would be includes/sts_templates/*your template folder*/boxes/infobox_featured.php.html


Bill Kellum

 

Sounds Good Productions

STS Tutorials & more: STSv4.6, STS Add-ons (STS Power Pack), STS V4 Forum STS Forum FREE TEMPLATE

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have a slightly different problem. I have 2 featured boxes! One on the bottom of the main page showing multiple products as it should be (instead of new products) and another featured box on top of the middle of the content area showing only 1 random featured product on every page and it's takes full width with one picture in the middle.

 

I use osC 2.2 RC2, latest STS and latest update to Featured products. First I installed previous one with that big .DOC file that I followed very carefully. Then I updated PHP from the last download and added couple of things to DB as instructed. I can turn it on and off in admin, add/remove/switch on and off products, etc. Bottom Featured area works as it should be, but I have no clue how to get rid of the top box. And I have no $featuredbox tag anywhere in my code.

 

Any help?

Steve, I am having the exact same problem. Did you ever solve your issue? I am using STS v4.5.8 and Bill's Featured Product v1.5.9 updated 15 Jul 2007. I don't have your trouble shooting skills and am hoping you can help me out. If there is any other information that needs to be included please, let me know. Thank you.

 

Edit: If I turn STS off, it works perfect. FYI, I have gone through the install line by line, three times now, and I would bet my next two paychecks I have not done the install incorrectly.

 

Edit 2: Here is a screenshot of what it looks like"

r92ati.jpg

Edited by Snarg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Steve, I am having the exact same problem. Did you ever solve your issue? I am using STS v4.5.8 and Bill's Featured Product v1.5.9 updated 15 Jul 2007. I don't have your trouble shooting skills and am hoping you can help me out. If there is any other information that needs to be included please, let me know. Thank you.

 

Edit: If I turn STS off, it works perfect. FYI, I have gone through the install line by line, three times now, and I would bet my next two paychecks I have not done the install incorrectly.

 

Did you not see my response to Steve on this issue (a few posts up)?

 

This is an easy one. Simply remove the featured products STS tag from your template. The $content tag will display the Featured Products in the main content area with the products you have selected in the admin. The featured products tag is for the optional smaller infobox that would typically be placed in the left column of your site.

 

The errant tag is most likely in your STS template page.


Bill Kellum

 

Sounds Good Productions

STS Tutorials & more: STSv4.6, STS Add-ons (STS Power Pack), STS V4 Forum STS Forum FREE TEMPLATE

Share this post


Link to post
Share on other sites
Did you not see my response to Steve on this issue (a few posts up)?

 

This is an easy one. Simply remove the featured products STS tag from your template. The $content tag will display the Featured Products in the main content area with the products you have selected in the admin. The featured products tag is for the optional smaller infobox that would typically be placed in the left column of your site.

 

The errant tag is most likely in your STS template page.

Sir, I did, in fact, read your reply. I have followed your advice and, like Steve, I do not have a featured products tag in either template I use. (FYI, I can't find any documentation on the tag...) I hate cluttering a thread up with code however, I would like to post my templates for you. Perhaps you can spot where I have gone wrong.

 

Below is my index.php.html file:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html $htmlparams>
<head>
<!--$headcontent-->
 <link rel="stylesheet" type="text/css" href="stylesheet.css">
</head>
<body marginwidth="0" marginheight="0" topmargin="0" bottommargin="0" leftmargin="0" rightmargin="0">

<!-- Header -->
<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="10">
   <tr class="header">
       <td align="middle">
           <img border="0" src="images/store_logo.gif"></td>
   </tr>
</table>

<!-- Breadcrumb navigation menu -->
<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="1">
   <tr class="headerNavigation">
       <td class="headerNavigation">
             
           $breadcrumbs
       </td>
       <td align="right" class="headerNavigation">
           $myaccountlogoff | $cartcontents | $checkout
             
       </td>
   </tr>
</table>

<!-- Main table -->
<table border="0" width="100%" cellspacing="3" cellpadding="3">
 <tr>
   <!-- Left column -->
   <td valign="top" width="125" background="images/grey109.jpg">
     <table border="0" width="125" cellspacing="0" cellpadding="2">
       <tr><td>$categorybox</td></tr>
       <tr><td>$specialbox</td></tr>
       <tr><td>$informationbox</td></tr>
     </table>
   </td>
   <!-- Center column -->
   <td valign="top" background="images/grey109.jpg">
     <p>$content</p>
     <p> </p>
   </td>
   <!-- Right column -->
   <td valign="top" width="125" background="images/grey109.jpg">
     <table border="0" width="125" cellspacing="0" cellpadding="2">
       <tr><td>$cartbox</td></tr>
       <tr><td>$maninfobox</td></tr>
       <tr><td>$orderhistorybox</td></tr>
       <tr><td>$reviewsbox</td></tr>
       <tr><td>$searchbox</td></tr>
     </table>
   </td>
 </tr>
</table>

<!-- Date/Request line -->
<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="1">
 <tr class="footer">
   <td class="footer">  $date  </td>
   <td align="right" class="footer">  $numrequests  </td>
 </tr>
</table>

<!-- Footer -->
<br>
<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">
 <tr>
   <td align="center" class="smallText">
     $footer_text
   </td>
 </tr>
</table>

<!-- Banner -->
<br>
<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">
 <tr>
   <td align="center">
     $banner_only
   </td>
 </tr>
</table>

 <!-- Credits -->
 <table border="0" cellpadding="3" cellspacing="0" width="100%">
     <tr>
       <td align="center" class="smallText">
         Simple Template System by <a href="http://www.diamondsea.com/">DiamondSea.com</a><br>
         STS v4.5.3 by <a href="http://soundsgoodpro.com">
		SoundsGoodProductions.com</a><br>
       </td>
     </tr>
 </table>
</body>
</html>

 

And, next up is my sts_template.html:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html $htmlparams>
<head>
<!--$headcontent-->
 <link rel="stylesheet" type="text/css" href="stylesheet.css">
</head>
<body marginwidth="0" marginheight="0" topmargin="0" bottommargin="0" leftmargin="0" rightmargin="0">

<!-- Header -->
<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="10">
   <tr class="header">
       <td align="middle">
           <img border="0" src="images/store_logo.gif"></td>
   </tr>
</table>

<!-- Breadcrumb navigation menu -->
<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="1">
   <tr class="headerNavigation">
       <td class="headerNavigation">
             
           $breadcrumbs
       </td>
       <td align="right" class="headerNavigation">
           $myaccountlogoff | $cartcontents | $checkout
             
       </td>
   </tr>
</table>

<!-- Main table -->
<table border="0" width="100%" cellspacing="3" cellpadding="3">
 <tr>
   <!-- Left column -->
   <td valign="top" width="125" background="images/grey109.jpg">
     <table border="0" width="125" cellspacing="0" cellpadding="2">
       <tr><td>$categorybox</td></tr>
       <tr><td>$specialbox</td></tr>
       <tr><td>$informationbox</td></tr>
     </table>
   </td>
   <!-- Center column -->
   <td valign="top" background="images/grey109.jpg">
     <p>$content</p>
     <p> </p>
   </td>
   <!-- Right column -->
   <td valign="top" width="125" background="images/grey109.jpg">
     <table border="0" width="125" cellspacing="0" cellpadding="2">
       <tr><td>$cartbox</td></tr>
       <tr><td>$maninfobox</td></tr>
       <tr><td>$orderhistorybox</td></tr>
       <tr><td>$reviewsbox</td></tr>
       <tr><td>$searchbox</td></tr>
     </table>
   </td>
 </tr>
</table>

<!-- Date/Request line -->
<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="1">
 <tr class="footer">
   <td class="footer">  $date  </td>
   <td align="right" class="footer">  $numrequests  </td>
 </tr>
</table>

<!-- Footer -->
<br>
<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">
 <tr>
   <td align="center" class="smallText">
     $footer_text
   </td>
 </tr>
</table>

<!-- Banner -->
<br>
<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">
 <tr>
   <td align="center">
     $banner_only
   </td>
 </tr>
</table>


 <!-- Credits -->
 <table border="0" cellpadding="3" cellspacing="0" width="100%">
     <tr>
       <td align="center" class="smallText">
         Simple Template System by <a href="http://www.diamondsea.com/">DiamondSea.com</a><br>
         STS v4.5.3 by <a href="http://soundsgoodpro.com">
		SoundsGoodProductions.com</a><br>
       </td>
     </tr>
 </table>
</body>
</html>

 

Again, than you very much for any help you may be able to provide. I realize you don't have to do this and your time is valuable.

Edited by Snarg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sir, I did, in fact, read your reply. I have followed your advice and, like Steve, I do not have a featured products tag in either template I use. (FYI, I can't find any documentation on the tag...)

Sorry if I sounded "cocky". Sometimes text just does not come out in the right context. :blush: By the way, the tag information is listed in step 15 of the installation guide of Featured Products.

 

If you did not add a $featuredbox tag to your template, then maybe the other response that I gave to Steve is your issue. Did you add anything in your STS Modules regarding Featured Products? If you did, remove it.


Bill Kellum

 

Sounds Good Productions

STS Tutorials & more: STSv4.6, STS Add-ons (STS Power Pack), STS V4 Forum STS Forum FREE TEMPLATE

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sorry if I sounded "cocky". Sometimes text just does not come out in the right context. :blush: By the way, the tag information is listed in step 15 of the installation guide of Featured Products.

 

If you did not add a $featuredbox tag to your template, then maybe the other response that I gave to Steve is your issue. Did you add anything in your STS Modules regarding Featured Products? If you did, remove it.

No sir, nothing regarding Featured Products added to my STS modules.

 

In regards to the tag, I was referring to the $featuredbox tag. I can't find documentation regarding that in the STS user manual.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I installed 'Featured Products 161 with STS 453 instructions' and it's working so-so. I got my featured box on my main page but it's showing the items at random and I thought I could make a static top-10 products with this contrib. I can't really work out the code so can't tweak it to do so.

 

Anyone can help me with making this contrib into a static top-10 list (not top-10 items sold). Or am I just using the wrong contrib for this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I installed 'Featured Products 161 with STS 453 instructions' and it's working so-so. I got my featured box on my main page but it's showing the items at random and I thought I could make a static top-10 products with this contrib. I can't really work out the code so can't tweak it to do so.

 

Anyone can help me with making this contrib into a static top-10 list (not top-10 items sold). Or am I just using the wrong contrib for this?

You have to complete the installation in confuruing the admin by setting up the products to be featured.

Bill Kellum

 

Sounds Good Productions

STS Tutorials & more: STSv4.6, STS Add-ons (STS Power Pack), STS V4 Forum STS Forum FREE TEMPLATE

Share this post


Link to post
Share on other sites
You have to complete the installation in confuruing the admin by setting up the products to be featured.

 

I have installed it like the guide told me to do. I made some screenshots and put them together as below;

 

ojahpd0.jpg

w880.png

 

The two featured boxes are on my mainpage (first) and a product page (second)

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have installed it like the guide told me to do. I made some screenshots and put them together as below;

 

ojahpd0.jpg

w880.png

 

The two featured boxes are on my mainpage (first) and a product page (second)

 

The middle part of your image above is where you select the products that you want to be featured.


Bill Kellum

 

Sounds Good Productions

STS Tutorials & more: STSv4.6, STS Add-ons (STS Power Pack), STS V4 Forum STS Forum FREE TEMPLATE

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is exactly what I was looking for - but I would like to know if I can have the Featured Products show without the price being displayed.

 

Thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

this contrib is just what I needed. I love it.

 

I just installed it and it works out very well, but here's the problem:

 

My shop is centered. If I call the featured_products.php it breaks the centered structure bringing everything to the left side of the screen.

 

What do I need to change and where ?

 

Thank you

 

Greetz from Germany

Share this post


Link to post
Share on other sites
The middle part of your image above is where you select the products that you want to be featured.

 

I know... but as you can see I have added 3 items to the featured product contrib and set the max displayed on 10. And I still end up with only 1 item in my Featured box on my mainpage.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello to everyone,

 

i have just installed the latest version of featured products and everything seems to work ok, but:

 

I want the featured products to be displayed in the middle of my start page, like "New Products" box was displayed. But my featured products are displayed on the left column. Can someone tell me, how to change this so the featured products are displayed in the middle of my shop?

 

Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I know... but as you can see I have added 3 items to the featured product contrib and set the max displayed on 10. And I still end up with only 1 item in my Featured box on my mainpage.

 

Still got no solution for this issue... Anyone?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am sure this has been brought up before. But I can't find it.

 

Please help.

 

Products Available

 

 

1054 - Unknown column 'p.products_mediumimage' in 'field list'

 

select p.products_image, pd.products_name, p.products_id, p.products_mediumimage, p.manufacturers_id, p.products_price, p.products_tax_class_id, IF(s.status, s.specials_new_products_price, NULL) as specials_new_products_price, IF(s.status, s.specials_new_products_price, p.products_price) as final_price from products_description pd, products p left join manufacturers m on p.manufacturers_id = m.manufacturers_id, products_to_categories p2c left join specials s on p.products_id = s.products_id where p.products_status = '1' and p.products_id = p2c.products_id and pd.products_id = p2c.products_id and pd.language_id = '1' and p2c.categories_id = '37' order by pd.products_name limit 0, 20

 

[TEP STOP]


The Site can be viewed at www.performanceautopartsonline.com

 

The site is live (despite these minor glitches) please respect that and do not sign up etc...

 

maybe a contribution one day when I get this site the way I want it.

 

I don't make spelling mistakes! I have dyslecsic fingers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That message is telling you that the field p.products_mediumimage doesn't exist in your table. Go back and check your installation notes to see if you're not supposed to update the products table as well.

 

If you confirm that products doesn't contain products_mediumimage, you can add it via mySQLadmin.

 

Good luck.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×