Jump to content
Sign in to follow this  
martingluckman

Worldpay Question

Recommended Posts

Hi Guys,

 

I just installed latest WP module v1.8 (see http://www.amritdirect.com/index.php for demo of store and WP in test mode) and all works fine except when it returns to my site it does not empty the cart or register the order (and thus send order e-mails and add order to database).

 

Can anyone please help with this.

 

Many thanks,

 

Martin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Martin,

 

I used the 4.7 contribution and got it working fine on OakShop.co.uk. I did find that using STS caused more problems than not. Are you using the South African servers for WorldPay? If so, check to see if there are any different callback requirements to the UK version . . . probably not though.


Rachel: Is this testing whether I am a replicant . . . Mr Deckard . . . ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for reply. Callback is working now but it goes back to the login page and not to the thank you for ordering page like on your site. I wonder what it is ?

 

WP no longer in SA so I'm using WP UK.

 

Hi Martin,

 

I used the 4.7 contribution and got it working fine on OakShop.co.uk. I did find that using STS caused more problems than not. Are you using the South African servers for WorldPay? If so, check to see if there are any different callback requirements to the UK version . . . probably not though.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thanks for reply. Callback is working now but it goes back to the login page and not to the thank you for ordering page like on your site. I wonder what it is ?

 

WP no longer in SA so I'm using WP UK.

 

 

How did you get it working I'm having exactly the same problem, get all the way through to worldpay, then get sent back to my site with 'Payment Cancelled' and then sent to the cart contents again...

 

I NEED this working asap, please, please help... how have you got it working??

Share this post


Link to post
Share on other sites
How did you get it working I'm having exactly the same problem, get all the way through to worldpay, then get sent back to my site with 'Payment Cancelled' and then sent to the cart contents again...

 

I NEED this working asap, please, please help... how have you got it working??

 

I have this problem also, but it seems there is no support for this issue here.

 

No worldpay = no Oscommerce for me :(

Edited by thunderace

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have this problem also, but it seems there is no support for this issue here.

 

No worldpay = no Oscommerce for me sad.gif

 

I had the same problem which is now resolved.

 

firstly log into your WP admin

configurations

check the call back box and the call back response box

enter into your callback url

http://<wpdisplay item="MC_callback">

 

or

 

https://<wpdisplay item="MC_callback">

if you use a ssl connection

 

and that should be it

 

Dean

Share this post


Link to post
Share on other sites

nope...that`s not it...that doesn`t work

 

can someone please help me with this? :(

Edited by cleany

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×