Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ozEworks

Missing table_background images

Recommended Posts

I know a few people have had this problem but nowhere have I read of a resolution.

 

None of the table_background ... pictures display. Other images do but these ones don't. I have checked permissions on individual files and on the directories. I have checked the config. file and it is a mystery to me.

 

site is www.allmedic.com.au

 

The product ones that don't display are ones that have no images. But the other ones don't display and they do have images - really pretty ones I did to replace the crappy ones.

 

I can't see a pattern to all this. :(

 

Does anyone know why all those files have matching .thumb something or other files? Is this the problem - come kind of contribution or something?


Kym

Projects Director @ ozEworks.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am not sure why but the missing table images has a weird code to them.

 

www.allmedic.com.au/product_thumb.php?img=images/table_background_default.gif&w=45&h=40

 

If i take out the "weird" stuff and just put

 

www.allmedic.com.au/images/table_background_default.gif

in my browser an image of books shows up.

 

Normally the pages havea code like

<?php echo tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'table_background_default.gif', HEADING_TITLE, HEADING_IMAGE_WIDTH, HEADING_IMAGE_HEIGHT); ?>

 

for the images that come with OSC so if you changed the image to your own maybe you added extra stuff to the code? Maybe you installed a contrib that isn't working correctly? Not sure, but the code for just an image is wrong.

 

Hope that helps in some way.


Wendy James

 

Creativity is allowing yourself to make mistakes. Art is knowing which ones to keep.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for trying to help.

 

I have gone over the notes and the guy who installed this site also installed AutoThumbnailer. Looks like maybe he did not do it right.

 

Yuk, I will have to go thru it all and check his work - I hate that.


Kym

Projects Director @ ozEworks.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

It would be helpfull if next time you indicate the URL of the images that are not showing

 

Is this the img not showing?

http://www.allmedic.com.au/product_thumb.p...t.gif&w=45&h=40

 

In that case change this:

            <td class="pageHeading" align="right"><img src="product_thumb.php?img=images/table_background_default.gif&w=45&h=40" border="0" alt=" <center>Website Under Development<br>(register and we will let you know when we open!)</center> " width="45" height="40"></td>

to this:

            <td class="pageHeading" align="right"><img src="product_thumb.php?img=images/table_background_default.gif&w=45&h=40" border="0" alt="Website Under Development(register and we will let you know when we open!)" width="45" height="40"></td>


"If you're working on something new, then you are necessarily an amateur."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well they were all not showing so how many URLs did you want?

 

It is definintely a problem with the Auto Thumbnail contribution. If I delete all the thumbnails for the table_background files it works until they are generated again (as in once).


Kym

Projects Director @ ozEworks.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Warning: imagecreatefrompng() [function.imagecreatefrompng]: 'images/table_background_default.gif.thumb_45x40.gif' is not a valid PNG file in /home/sites/site2/web/product_thumb.php on line 106

 

You are missing some configuration info. Says here you cant create a png file from a gif - means something is not set up right no?

 

Check your config in the file product_thumb.php (if there is one) ?


I had a blind date last night. Her name was :. .:: :.: .:. .::.

 

My contributions to the cause.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You're a treasure. I looked at the file and set something to true and now it all works!


Kym

Projects Director @ ozEworks.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

×