Jump to content
empo

Customer Add Product

Recommended Posts

I reinstalled OsCommerce and now without the sts it works but i can't manage my products because of this problem:Parse error: parse error, unexpected '}' in /data/members/paid/1/2/12tie.nl/htdocs/www/account_manage.php on line 777

But this document is the same as yours and goes till line 767 is it possible to remove the manage my products link so even though the problem is still there nobody can see it :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

tried to install the sts template again but the error still occures:Fatal error: Cannot redeclare tep_get_category_tree() (previously declared in /data/members/paid/1/2/12tie.nl/htdocs/www/includes/functions/product_manage.php:79) in /data/members/paid/1/2/12tie.nl/htdocs/www/includes/sts_user_code.php on line 42

This is what's on line 42

function tep_get_category_tree($parent_id = '0', $spacing = '', $exclude = '', $category_tree_array = '', $include_itself = false) {

i'm a noob so don't know what the problem is maybe you do :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

problem that sts and my module use same functions

 

you may go to includes\functions\product_manage.php

and erase this function:

 

function tep_get_category_tree($parent_id = '0', $spacing = '', $exclude = '', $category_tree_array = '', $include_itself = false) {
? ?global $languages_id;

? ?if (!is_array($category_tree_array)) $category_tree_array = array();
? ?if ( (sizeof($category_tree_array) < 1) && ($exclude != '0') ) $category_tree_array[] = array('id' => '0', 'text' => TEXT_TOP);

? ?if ($include_itself) {
? ? ?$category_query = tep_db_query("select cd.categories_name from " . TABLE_CATEGORIES_DESCRIPTION . " cd where cd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and cd.categories_id = '" . (int)$parent_id . "'");
? ? ?$category = tep_db_fetch_array($category_query);
? ? ?$category_tree_array[] = array('id' => $parent_id, 'text' => $category['categories_name']);
? ?}

? ?$categories_query = tep_db_query("select c.categories_id, cd.categories_name, c.parent_id from " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_CATEGORIES_DESCRIPTION . " cd where c.categories_id = cd.categories_id and cd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and c.parent_id = '" . (int)$parent_id . "' order by c.sort_order, cd.categories_name");
? ?while ($categories = tep_db_fetch_array($categories_query)) {
? ? ?if ($exclude != $categories['categories_id']) $category_tree_array[] = array('id' => $categories['categories_id'], 'text' => $spacing . $categories['categories_name']);
? ? ?$category_tree_array = tep_get_category_tree($categories['categories_id'], $spacing . '   ', $exclude, $category_tree_array);
? ?}

? ?return $category_tree_array;
?}

Edited by empo

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks but now all my products are GONE!!! thnx for the great work you did read what you said about customer_id but my customer_id is still the same but the products are gone :-"

Share this post


Link to post
Share on other sites

one more tiny problem the price NET and price GROSS are the same but in the admin section it calculates the price including the tax hope not to bother you ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fantastic !!!

My congratulations to Empo !!!

I just installed the new version where customer can edit his own products !!!

It works great !

 

I just deleted the old ouput.inc.php and the general.inc.php and it works properly .

Also put the status_icons into the images directory .

 

Thank you again Empo !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

About test shop yes i know

that`s because some updates for web server made

 

now i will install it.

 

jimtsik -> thanks :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

New version:

Tax bug fixed

Function will use only if not exist (solve problem for alredy defined function)

Some minor bug fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Add Customer Product v1.4 Almost ready

Changelog:

New GUI!!!!

Security bug fixed!!!

more minor bugs fixed

 

 

Screenshort Added

 

Snapshoot.jpg

Edited by empo

Share this post


Link to post
Share on other sites

great!! it works great the only problem is when i go to add new product, i have to enter my admin username and password:S where can i solve that problem? thnx for fixing the TAX BUG :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Customer Add Product v1.4 Realised

 

cap.jpg

 

In new version you can find new GUI for adding product also couple security bugs was fixed.

 

New version available for download at download section

Edited by empo

Share this post


Link to post
Share on other sites
great!! it works great the only problem is when i go to add new product, i have to enter my admin username and password:S where can i solve that problem? thnx for fixing the TAX BUG :thumbsup:

 

Dont really understand what you mean by this

Share this post


Link to post
Share on other sites

what i mean by the last post is that when i'm logged in as a user and i'm going to the add product page a window pops up and asks for username and password when i press cancel i proceed to the add product page but it doesn't look nice where can i find the code for the popup security window?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Strange,

what text on this pop up?

 

pop will appear only when customer not approved by admin

but if pop up after this customer will be redirected to index page

Share this post


Link to post
Share on other sites

it's the same window as a window that pops-up when you use .htpasswd for your admin area when you enter no matter what username and password the window keeps coming back but when you enter the cancel button you go to the account_add page it is something strange don't know how to fix it. :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

this windows not from this contribution and this is for sure!!!

no code was added for authorization

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok thnx but now don't know how to fix it cause it's there since i installed the latest version of the contrib. <_< but thanks anyway

Share this post


Link to post
Share on other sites

so any bugs??? or improvements?? suggestion....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you for script Is it possible to add:

-Description product HTML

-Email with the customer sold product seller.

-To add modalites of payment to the product


Best regards

 

Trois Fois Rien

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×