Jump to content
Sign in to follow this  
wfnet

PayPal Isn't Working

Recommended Posts

I'm using CRE Loaded 6.1, without modifying the source code outside my template.

 

It has PayPal IPN 2.8 module.

 

I have the module installed and enabled. I set the settings to use my paypal sandbox account. It shows up as a payment option when a user tries to purchase, but the user is never redirected to payal (order goes through as if paid).

 

Can someone first of all tell me where to find the code that is supposed to redirect the user to PayPal? I've been looking for two days.

 

Also, has anyone encountered this before and have any hints for me?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Support here is for osCommerce basic. Loaded versions like you have installed are best supported in their forum.

 

Tom

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got to love that!

 

If they were getting the support at Cre Loaded - they would not be here. Glad I have copy of Cre that has been modified to work without issues. :-"

 

Like he said, it was integrated in CRE Loaded so you'll need to ask 'why' over there NOT here for BETTER support.


Michael

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×