Jump to content
Chemo

[Contribution] Ultimate SEO URLs - by Chemo

Recommended Posts

miha23, for example:

define('HTTP_SERVER', 'http://localhost');

define('HTTPS_SERVER', ''); // eg, https:

define('ENABLE_SSL', false);

define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'localhost');

define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '');

define('HTTP_COOKIE_PATH', '/catalog/');

define('HTTPS_COOKIE_PATH', '');

 

latersssssss,

Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites

define('HTTP_SERVER', 'http://www.mydomain.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers
 define('HTTPS_SERVER', ''); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers
 define('ENABLE_SSL', false); // secure webserver for checkout procedure?
 define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'mydomain.com');
 define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '');
 define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');
 define('HTTPS_COOKIE_PATH', '');
 define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/');
 define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '');
 define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');
 define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');
 define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');
 define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');
 define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');
 define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');
 define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');
 define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

 define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/');
 define('DIR_FS_CATALOG', '/***/****/public_html/');
 define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/');
 define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/');

// define our database connection
 define('DB_SERVER', 'localhost'); // eg, localhost - should not be empty for productive servers
 define('DB_SERVER_USERNAME', '****');
 define('DB_SERVER_PASSWORD', '*****');
 define('DB_DATABASE', '*******');
 define('USE_PCONNECT', 'false'); // use persistent connections?
 define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); // leave empty '' for default handler or set to 'mysql'

define('STS_START_CAPTURE', DIR_WS_INCLUDES . 'sts_start_capture.php');
 define('STS_STOP_CAPTURE', DIR_WS_INCLUDES . 'sts_stop_capture.php'); 
 define('STS_RESTART_CAPTURE', DIR_WS_INCLUDES . 'sts_restart_capture.php');
 define('STS_TEMPLATE_DIR', DIR_WS_INCLUDES . 'sts_templates/');
 define('STS_DEFAULT_TEMPLATE', DIR_WS_INCLUDES . 'sts_template.html'); 
 define('STS_DISPLAY_OUTPUT', DIR_WS_INCLUDES . 'sts_display_output.php');
 define('STS_USER_CODE', DIR_WS_INCLUDES . 'sts_user_code.php');
 define('STS_PRODUCT_INFO', DIR_WS_INCLUDES . 'sts_product_info.php');

This is my configure.php....can't see what it has to do with it.

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
define('HTTP_SERVER', 'http://www.mydomain.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers
 define('HTTPS_SERVER', ''); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers
 define('ENABLE_SSL', false); // secure webserver for checkout procedure?
 define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'mydomain.com');
 define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '');
 define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');
 define('HTTPS_COOKIE_PATH', '');
 define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/');
 define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '');
 define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');
 define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');
 define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');
 define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');
 define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');
 define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');
 define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');
 define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

 define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/');
 define('DIR_FS_CATALOG', '/***/****/public_html/');
 define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/');
 define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/');

// define our database connection
 define('DB_SERVER', 'localhost'); // eg, localhost - should not be empty for productive servers
 define('DB_SERVER_USERNAME', '****');
 define('DB_SERVER_PASSWORD', '*****');
 define('DB_DATABASE', '*******');
 define('USE_PCONNECT', 'false'); // use persistent connections?
 define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); // leave empty '' for default handler or set to 'mysql'

define('STS_START_CAPTURE', DIR_WS_INCLUDES . 'sts_start_capture.php');
 define('STS_STOP_CAPTURE', DIR_WS_INCLUDES . 'sts_stop_capture.php'); 
 define('STS_RESTART_CAPTURE', DIR_WS_INCLUDES . 'sts_restart_capture.php');
 define('STS_TEMPLATE_DIR', DIR_WS_INCLUDES . 'sts_templates/');
 define('STS_DEFAULT_TEMPLATE', DIR_WS_INCLUDES . 'sts_template.html'); 
 define('STS_DISPLAY_OUTPUT', DIR_WS_INCLUDES . 'sts_display_output.php');
 define('STS_USER_CODE', DIR_WS_INCLUDES . 'sts_user_code.php');
 define('STS_PRODUCT_INFO', DIR_WS_INCLUDES . 'sts_product_info.php');

This is my configure.php....can't see what it has to do with it.

Thanks

 

Well to be honest I have only slkimmed the recent posts, so I am not sure even what your issues is, but change:

 

define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'mydomain.com');

 

to

 

define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '.mydomain.com');

 

Chris


osC Contributions I have published.

 

Note: Some I only provided minor changes, updates or additions!

Share this post


Link to post
Share on other sites

i've deleted the /tmp directory content, the content of the cache table, but nothing changed.

 

Try to delete cache file. It worked for me.

 

maybe i replaced the tep_href_link() whith the wrong function?

 

4 (1a) IF YOU DO NOT HAVE PAGE CACHE INSTALLED REPLACE WITH THIS CODE:

 

what does that exactly mean? ive installed the "osc advanced cache class" that comes with the ultimate seo urls contrib, but not the "page cache"(ive seen that anywhere too - i think that are 2 different contribs?!).

 

should i replace the href_link() with the function 1a or 1b

Edited by frikih

Share this post


Link to post
Share on other sites
i've deleted the /tmp directory content, the content of the cache table, but nothing changed.

maybe i replaced the tep_href_link() whith the wrong function?

 

4 (1a) IF YOU DO NOT HAVE PAGE CACHE INSTALLED REPLACE WITH THIS CODE:

 

what does that exactly mean? ive installed the "osc advanced cache class" that comes with the ultimate seo urls contrib, but not the "page cache"(ive seen that anywhere too - i think that are 2 different contribs?!).

 

should i replace the href_link() with the function 1a or 1b

 

Howdy Florian,

 

The "Page Cache" is a different contrib. If you don't have that installed then you should use the code from (1a).

 

Paul

Share this post


Link to post
Share on other sites
I cant get this to work with your Froogle contribution. Is there anything I need to do to be able to use froogle uploader

 

Thanks

Elizabeth

 

Hi Elizabeth,

 

I managed to get both contribs to play together. Took a bit of playing around. I'll take a look later and see what I had to change. But, it will probably be different with your site.

 

Later,

Paul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ive installed the mod. I have the spiders.txt, and prevent spider sessions to true, etc. When spidering my site, im getting duplate results of the same page from google, ie

 

www.mysite.com/myproduct.html?sort=3a&page=1

 

AND

 

www.mysite.com/myproduct.html

 

How could i prevent the spidering of this add-on string? what causes this? thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

i think now i know why some links work and others dont.

 

ive changed the function of the product status(in stock/out of stock)

 

products with product status out of stock will still be shown in my shop, but a box appears under the product image to show that the product is out of stock ...

 

i think that causes my problems.

 

but i really dont have an idea what part of code causes that.

 

i just deleted the "where product_status = 1" from the sql queries to show the products with any product_status ... i dont think that any sql queries have changend with the installation of the ultimate seo urls

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had an HTML based shop that got excellent google results. My osC shop went live about 10 days ago, and I used .htaccess to redirect from my old store .htm pages to my new .php pages. One of my products that has consistently been #1 in google rankings has dropped to #5 in the past 2 days. I've seen similar results for other products. :(

 

It sounds like I desperately need this contrib to get my rankings back where they belong -- I can't afford to have all of my links disappear like that! -- but I have a couple of questions before installing it:

 

1. Will I need to redirect all of my .htm pages from my old store directory to the new seo-friendly url's rather than the product_info.php pages they're steered to now?

 

2. On your contrib page, it's not clear to me what I have to install. Having never installed it, do I need to start at 1.4 then upgrade to 2.0? Or can I just install 2.0? And is the Redirect Old URLs an addition? Or does it take the place of the v 2.0? (I'm guessing it's an addition, but it really isn't clear on the contrib page... or maybe it's just that I'm coded out today.) :)

 

Thanks in advance for your help.

 

Terry


Terry Kluytmans

 

Contribs Installed: Purchase Without Account (PWA); Big Images, Product Availability, Description in Product Listing, Graphical Infobox, Header Tags Controller, Login Box, Option Type Feature, plus many layout changes & other mods of my own, like:

 

Add order total to checkout_shipment

Add order total to checkout_payment

Add radio buttons at checkout_shipping (for backorder options, etc.)

Duplicate Table Rate Shipping Module

Better Product Review Flow

 

* If at first you don't succeed, find out if there's a prize for the loser. *

Share this post


Link to post
Share on other sites
i think now i know why some links work and others dont.

 

ive changed the function of the product status(in stock/out of stock)

 

products with product status out of stock will still be shown in my shop, but a box appears under the product image to show that the product is out of stock ...

 

i think that causes my problems.

 

but i really dont have an idea what part of code causes that.

 

i just deleted the "where product_status = 1" from the sql queries to show the products with any product_status ... i dont think that any sql queries have changend with the installation of the ultimate seo urls

 

 

i debugged the html_output.php a bit, thats what ive found:

 

      if ( defined('PRODUCT_NAME_'.$p2[1]) ){
    	 $rewrite_page_product = short_name(constant('PRODUCT_NAME_'.$p2[1])) . '-p-' . $p2[1] . '.html';
     } else { $seo = false; }
     break;  

 

that part of the new tep_html_link() function is false for products with products_status = 0 .... i dont have ANY idea why ...

 

i tried

 

if ( !defined('PRODUCT_NAME_'.$p2[1]) ){

 

now all product links with products_status = 0 are rewritten, but they dont have the product name in the link(the link looks like ../catalog/-p-149.html).

 

products with products_status = 1 now have the old link style ...

 

 

any ideas about that?

 

thanks florian

Share this post


Link to post
Share on other sites

I changed the cookie settin to .mydomain.com.

Switched the Ultimate SEO back on. Still nothing happens. My urls are the basic oscommerce urls. /product_info.php?cPath=25_37&products_id=410

 

I don't understand. Is it possible that the STS contribution causes this?

Does anyone have both contributions installed?

 

Thanks for the help!

Share this post


Link to post
Share on other sites
I changed the cookie settin to .mydomain.com.

Switched the Ultimate SEO back on. Still  nothing happens. My urls are the basic oscommerce urls. /product_info.php?cPath=25_37&products_id=410

 

I don't understand. Is it possible that the STS contribution causes this?

Does anyone have both contributions installed?

 

Thanks for the help!

 

 

I have STS 2.01 installed together with Chemo's Ultimate SEO URLs 2.0b, both are working fine (Windows Server 2003, Apache 1.3.33, PHP 4.3.10 and MySql 4.1.9). I'm using the cName / pName urls type (still have to look at Apache's modRewrite when I'll have some time...).

 

 

That said, Thanks a lot Chemo for this great piece of code, you really did an awesome work!

 

Since I noticed some small 'glitchs' with version 2.0b, I'll post my remarks here, hopefully these will not be dupe and will be helpfull to some peoples around...

 

I noticed a little error, WebPixie moded this mod (!) to support mName -manufacturersName but they (he?)

forgot to include some bits of code in order to get it to fully works. So here its the fix :

 

In "catalog/includes/application_top.php", search for the following code :

 

if ( isset($HTTP_GET_VARS['cName']) && defined(urldecode($HTTP_GET_VARS['cName'])) ) {
$cPath = str_replace( 'cPath=', '', constant(urldecode($HTTP_GET_VARS['cName'])) );
$HTTP_GET_VARS['cPath'] = $cPath;
}
if (isset($HTTP_GET_VARS['pName']) && defined(urldecode($HTTP_GET_VARS['pName'])) ) {
$pid = str_replace('products_id=', '', constant(urldecode($HTTP_GET_VARS['pName'])));
$HTTP_GET_VARS['products_id'] = (int)$pid;
}

 

DIRECTLY AFTER, add this :

 

if (isset($HTTP_GET_VARS['mName']) && defined(urldecode($HTTP_GET_VARS['mName'])) ) {
$pid = str_replace('manufacturers_id=', '', constant(urldecode($HTTP_GET_VARS['mName'])));
$HTTP_GET_VARS['manufacturers_id'] = (int)$pid;
}

 

Now manufactures name links will also works in the manufacturers box when they are displayed as a list (by default - they are displayed as a form).

 

 

Another little problem I've come across while using this contrib is the tables names are hardcoded. So to fit the Osc 'standard' and being able to simply change the name of the tables used by the contrib you should add this line to the configuration files. Because some hosts will force you to add a prefix to your tables names, or (like in my case) you prefer to change the defaults tables names (for security reasons).

 

In "catalog/admin/includes/database_tables.php" and "catalog/includes/database_tables.php"

 

Add the following lines (no matter where in the script you put it) :

 

// BEGIN: Cache class by Chemo (used by Ultimate SEO URLs)
 define('TABLE_CACHE', 'cache');	
// END: Cache class by Chemo (used by Ultimate SEO URLs)

 

Then change all the call to database used in the contrib, like in this example :

 

$this->cache_query = tep_db_query("SELECT ".$select_list." FROM cache WHERE cache_language_id='".(int)$this->lang_id."' AND cache_global='1'");

 

Replace by :

 

$this->cache_query = tep_db_query("SELECT ".$select_list." FROM " . TABLE_CACHE . " WHERE cache_language_id='".(int)$this->lang_id."' AND cache_global='1'");

 

Or :

 

$product_query = tep_db_query("select p.products_id, pd.products_name from PRODUCTS p left join PRODUCTS_DESCRIPTION pd on p.products_id=pd.products_id and pd.language_id='".(int)$languages_id."' where p.products_status='1'");

 

Replace by :

 

$product_query = tep_db_query("select p.products_id, pd.products_name from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd on p.products_id=pd.products_id and pd.language_id='".(int)$languages_id."' where p.products_status='1'");

 

Etc..., there is a few of them so you should search manually (it may be easier to search in the install files, better than installed shop...).

 

I hope, Chemo, you will include these 'fix' in a future version.

 

 

(pardon me if these infos have already been posted, but I didn't had time to read all the pages from this thread).

Share this post


Link to post
Share on other sites

solved my problem ...

 

the product query in the includes/seo_cache.php had a "where products_status = 1" in it

 

everything works fine now ... great contrib :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

URL Rewriting & http://www.website.com VS http://website.com

 

Hello, it seems that since I have set these great contrib, All my products are nox googlelized like this way :

 

http://website.com/catalog/myproduct.html

 

And the PR I use to have with pages like

http://www.website.com/catalog/

 

have vanish...

 

 

The fact is that I would like to force the website read with the www.

 

I've tried to put some xtra code in htaccess, but it put the miss...

 

I have 2 htaccess

one in the root

 

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^arts-primitifs.com$ 
RewriteRule ^(.*)   http://www.arts-primitifs.com/$1  [QSA,L,R=301]

# $Id: .htaccess,v 1.3 2003/06/12 10:53:20 hpdl Exp $

# Set some options
Options -Indexes
Options FollowSymLinks

RewriteEngine on
RewriteBase /
#
# Skip the next two rewriterules if NOT a spider
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} !(msnbot|slurp|googlebot) [NC]
RewriteRule .* - [S=2]
#
# case: leading and trailing parameters
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^(.+)&osCsid=[0-9a-z]+&(.+)$ [NC]
RewriteRule (.*) $1?%1&%2 [R=301,L]
#
# case: leading-only, trailing-only or no additional parameters
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^(.+)&osCsid=[0-9a-z]+$|^osCsid=[0-9a-z]+&?(.*)$ [NC]
RewriteRule (.*) $1?%1 [R=301,L]

#
# This is used with Apache WebServers
#
# For this to work, you must include the parameter 'Options' to
# the AllowOverride configuration
#
# Example:
#
# <Directory "/usr/local/apache/htdocs">
#   AllowOverride Options
# </Directory>
#
# 'All' with also work. (This configuration is in the
# apache/conf/httpd.conf file)

# The following makes adjustments to the SSL protocol for Internet
# Explorer browsers

<IfModule mod_setenvif.c>
 <IfDefine SSL>
   SetEnvIf User-Agent ".*MSIE.*" \
            nokeepalive ssl-unclean-shutdown \
            downgrade-1.0 force-response-1.0
 </IfDefine>
</IfModule>

# Fix certain PHP values
# (commented out by default to prevent errors occuring on certain
# servers)

#<IfModule mod_php4.c>
#  php_value session.use_trans_sid 0
#  php_value register_globals 1
#</IfModule>

 

And another in the /catalog

RewriteEngine On 
# Change "folder" to your catalog directory name
RewriteBase /shop-africain/
RewriteRule ^(.*)-p-(.*).html$ product_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-c-(.*).html$ index.php?cPath=$2&%{QUERY_STRING}
RewriteRule ^(.*)-m-(.*).html$ index.php?manufacturers_id=$2&%{QUERY_STRING}

 

Is it possible to merge something, to keep my www everywhere in the website, keeping ultimate seo ?

 

Thanks a lot

 

Bruno


Best regards,

 

?run? Mign?t

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi Elizabeth,

 

I managed to get both contribs to play together. Took a bit of playing around. I'll take a look later and see what I had to change. But, it will probably be different with your site.

 

Later,

Paul

 

Wow, I had no trouble at all - mine worked perfectly with both contribs out of the box. In fact, my feed just went live yesterday.

 

Susan

Share this post


Link to post
Share on other sites

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^arts-primitifs.com$
RewriteRule ^(.*)   http://www.arts-primitifs.com/$1  [QSA,L,R=301]

should be:

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www.arts-primitifs.com$
RewriteRule ^(.*)   http://www.arts-primitifs.com/$1  [QSA,L,R=301]

Also, change your includes/configure.php file to use www.arts-primitifs.com as the HTTP server.

 

Bobby

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wow, I had no trouble at all - mine worked perfectly with both contribs out of the box. In fact, my feed just went live yesterday.

 

Susan

 

Actually, yes it would have worked ok but, we had done some different things with the url. So, all I had to do was add those changes to the new contrib to follow those changes and all was well.

 

If I hadn't tweaked my SEO-URL's contrib to make different links, then everything would have been fine.

 

Paul

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I initially go to my page all of the links have the sid extra characters after the page name and then after clicking on a link they are filtered off, is this how it is working for everyone else as well or are the sids filtered off initially for you on your sites?

 

Thanks!


Most Valuable OsCommerce Contributions:

Also Purchased (AP) Preselection (cuts this resource hogging query down to nothing) -- Contribution 3294

FedEx Automated Labels -- Contribution 2244

RMA Returns system -- Contribution 1136

Sort Products By Dropdown -- Contribution 4312

Ultimate SEO URLs -- Contribution 2823

Credit Class & Gift Voucher -- Contribution 282

Cross-Sell -- Contribution 5347

Share this post


Link to post
Share on other sites
When I initially go to my page all of the links have the sid extra characters after the page name and then after clicking on a link they are filtered off, is this how it is working for everyone else as well or are the sids filtered off initially for you on your sites?

 

Thanks!

 

Please read through before posting questions... this has been answered several times in this thread alone....


osC Contributions I have published.

 

Note: Some I only provided minor changes, updates or additions!

Share this post


Link to post
Share on other sites
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^arts-primitifs.com$
RewriteRule ^(.*) ? http://www.arts-primitifs.com/$1 ?[QSA,L,R=301]

should be:

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www.arts-primitifs.com$
RewriteRule ^(.*) ? http://www.arts-primitifs.com/$1 ?[QSA,L,R=301]

Also, change your includes/configure.php file to use www.arts-primitifs.com as the HTTP server.

 

Bobby

 

Thanks bobby for this great idea... BUT ;o)))

 

If I do modify my config. php, it works perfectly well except a few links :

create a new account,

lost password,

if I click on the shopping cart box link to see what is in the shopping cart etc...

 

OSC look after www.myshop.com/thefile.php instead of www.myshop.com/catalog/thefile.php

 

--> Error 404 !

 

I've tried different things on config.php, no way.

 

I do not know if it can have a correlation with Ultimate SEO and your other contrib cache class.

 

If you have an idea, it is great, If not thanks for your help, i will stay with URL without www. It works !!! ;o))

 

 

Bruno


Best regards,

 

?run? Mign?t

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thanks bobby for this great idea... BUT  ;o)))

 

If I do modify my config. php, it works perfectly well except a few links :

create a new account,

lost password,

if I click on the shopping cart box link to see what is in the shopping cart etc...

 

OSC look after www.myshop.com/thefile.php instead of www.myshop.com/catalog/thefile.php

 

--> Error 404 !

 

I've tried different things on config.php, no way.

 

I do not know if it can have a correlation with Ultimate SEO and your other contrib cache class.

 

If you have an idea, it is great, If not thanks for your help, i will stay with URL without www. It works !!!  ;o))

Bruno

Bruno,

 

It is not SEO URLs that is causing the problem...it is your configuration.

 

If the problem is only on the SSL side make sure your HTTPS server setting is correct.

 

Bobby

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi

 

I installed Ultimate seo urls 1.4 ant it works great, only filter for short words is not working. Any ideas?  :blink:

 

Thanks

 

:rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, i'm not sure if this is SEO related or not, but anyhow, here goes:

 

I've got a problem with a oscom store that i'm doing for a client. For some reason, the "add to cart" button isnt working from the product_info page, but it works from the reviews page.

 

From my experiments, it appears that the action urls are different.

It might be worth noting that i have Chemo's Ultimate SEO url's contrib installed, but i havent had this problem before, it just seemed to appear randomly.

 

If i try to add a product from the prod info page, it gives me the following url:

and gives me the following error:

Object not found!

 

The requested URL was not found on this server. If you entered the URL manually please check your spelling and try again.

 

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

 

If i add from the reviews page, it gives the following url, and add's the product to the cart:

 

 

Any ideas on what might be causin this.

 

Cheers

Fatmcgav

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×