Jump to content
Sign in to follow this  
dszabolcs

EasyPopulate not downloading, not creating file

Recommended Posts

I guess the topic title describes my situation:

 

I've installed EasyPopulate on my shop, but when I try to download the csv I get a momentary pause and then a refresh-ing of my page. Additionally, when I try to create a file in the 'temp' directory, I also get the same effect.

 

Now, I've read through the manual and I'm certain I've done everything according to the specification. The directory has been chmodded to 777 and I'm /not/ using SSL in my administration. Any guess as to what could be my problem? Any help would be greatly appreciated.

 

thanks,

 

--Dan

Share this post


Link to post
Share on other sites
I guess the topic title describes my situation:

 

I've installed EasyPopulate on my shop, but when I try to download the csv I get a momentary pause and then a refresh-ing of my page.  Additionally, when I try to create a file in the 'temp' directory, I also get the same effect.

 

Now, I've read through the manual and I'm certain I've done everything according to the specification.  The directory has been chmodded to 777 and I'm /not/ using SSL in my administration.  Any guess as to what could be my problem?  Any help would be greatly appreciated.

 

thanks,

 

--Dan

 

I'm getting the same problem. Have you found a solution yet? Many thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×