Jump to content
Sign in to follow this  
abbat

Fedex1 shipping module error

Recommended Posts

I've installed the Fedex1 contribution to my OSC shop. Everything seems fine, but it works correctly only for US, and for other countries it doesn't calculate shipping cost. E.G. I enter 'Suffolk, CB98BN, United Kingdom' address and got 'No Rates Returned, F059 : Invalid Recipient postal code format for specified country'. Account info is all right, cURL too. And I got the same thing for almost all countries except US!

 

Maybe someone is more friendly with Fedex? Or anyone have an opprotunity to correct these error?

 

Anyway,

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
I've installed the Fedex1 contribution to my OSC shop. Everything seems fine, but it works correctly only for US, and for other countries it doesn't calculate shipping cost. E.G. I enter 'Suffolk, CB98BN, United Kingdom' address and got 'No Rates Returned, F059 : Invalid Recipient postal code format for specified country'. Account info is all right, cURL too. And I got the same thing for almost all countries except US!

 

Maybe someone is more friendly with Fedex? Or anyone have an opprotunity to correct these error?

 

Anyway,

thanks

 

I changed the address little bit just to make sure i was passing the right address.

 

Halesworth, IP19 9LG

Suffolk, United Kingdom

 

I am getting "Invalid recipient country" error. It happens with all the address ouside US/Canada. I did few test and found a very weird thing. I ran 2 tests with same address. In my first test the total weight of the products was 0. This time there was no error and second time the weight was 1 lb and got the error.

 

TEST 1 : FEDEX response (no error Weight = 0)

Data sent to Fedex for Rating: 0,"25"10,"XXXXXXXXX"498,"XXXXXXXXX"8,"AB"9,"T2S0B2"117,"CA"17,"IP199LG"50,
"GB"75,"LBS"1116,"I"1401,"0.0"1529,"1"1415,"14.97"68,"CAD"440,
"Y"1273,"06"1333,"1"99,""
Data returned from Fedex for Rating: 0,"125"1376,"LBS"1133,"2"1273-1,"06"1274-1,"01"1090-1,"CAD"431-1,
"N"1402-1,"0.5"1416-1,"45.50"1417-1,"2.25"1418-1,"25.02"1419-1,
"22.73"195-1,"STN"1273-2,"06"1274-2,"03"1090-2,"CAD"431-2,
"N"1402-2,"0.5"1416-2,"59.00"1417-2,"3.57"1418-2,"26.55"1419-2,
"36.02"195-2,"STN"99,""

 

TEST2: FEDEX response (with error Weight = 1.1 LBS)

Data sent to Fedex for Rating: 0,"25"10,"XXXXXXXXX"498,"XXXXXXXXX"8,"AB"9,"T2S0B2"117,"CA"17,
"IP199LG"50,"GB"75,"LBS"1116,"I"1401,"1.1"1529,"1"1415,"29.92"68,
"CAD"440,"Y"1273,"01"1333,"1"99,""
Data returned from Fedex for Rating: 0,"125"557,"01"558,"F00B"559,
"Invalid recipient country"1376,"LBS"1133,"2"1273-1,"01"1274-1,
"01"431-1,"N"1402-1,"1.1"1416-1,"68.25"1417-1,"3.57"1418-1,
"35.80"1419-1,"36.02"195-1,"STN"1273-2,"01"1274-2,"03"431-2,
"N"1402-2,"1.1"1416-2,"68.25"1417-2,"3.57"1418-2,"35.80"1419-2,
"36.02"195-2,"STN"99,""

 

Any help would be appreciated. I have tried everything and out of ideas now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Actually, I've already solved my problem. In my shop I use two different zip codes for international users, so fedex returned no responce for me. I modified a script a little,and it worked fine for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×