Jump to content
Sign in to follow this  
pmortlock

CCCVV_ISSUE_START Selectable W/Blacklist Problem

Recommended Posts

In admin mode, the credit card is displaying the long encrytped value instead of the real number, what can this be  :blink:

 

Hi

 

Is there not a switch in the cc_cvv+blacklist modules admin, cc encription on/off I seem to recall this feature on this contribution, so check in admin>payment modules>cc and in there should be the switch.

 

Goodluck. :thumbsup:


Always seeking & Desperate to find a solution!

Share this post


Link to post
Share on other sites

well i had the same problem so it's not a "switch" thing, but i was only testing and when i installed the contribution in a clean install it worked perfectly.

I m sorry i can t help more

 

j.

Share this post


Link to post
Share on other sites

weird. i seem to remember this working initially.

i have recently enabled SSL I wonder if its anything to do with that :'(

 

well i had the same problem so it's not a "switch" thing, but i was only testing and when i installed the contribution in a clean install it worked perfectly.

I m sorry i can t help more

 

j.

Share this post


Link to post
Share on other sites

would really appreciate any information on this .htaccess change.

the SSLRequireSSL seems to cause the error.

Edited by pmortlock

Share this post


Link to post
Share on other sites
What did you change? I have the same problem.

 

With encryption enabled, only new orders will display the proper cc details, old orders that still have cc details in the db will look scrambled if thats any help...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×