Jump to content
Sign in to follow this  
tnl

I tryed Alot of stuff but osc and paypal wont work

Recommended Posts

Ok i been trying to fix this damn thing all week and i never got it to work.

 

Each time a member buys something of my site it Doesn't register on OSC but i get the money in paypal. My site only use paypal i took everything else off.

 

When someone order something i get something like this :

 

Dear Me,

 

This email confirms that you have received a Payment for $xx.xx USD from

this guy (hisname@hisemail.com)

 

View the details of this transaction online at:

 

https://www.paypal.com/row/vst/id=xxx

 

 

------------------------------

Payment Details:

------------------------------

 

Total Amount: $xx.xx USD

Currency: U.S. Dollars

Transaction ID: 9xxxxx

Quantity: 1

Item Title: Mystore

Buyer: Guy name

 

Now WHY does it say my store instead of the product name.

And in 9 orders i only got 1 time order processing.

 

I even installed Held Orders v2.0 but still not getting order processing with which item the buyer ordered so i have to email them back myself explaining that i didnt get the info of which item they wanted.

 

the link to held orders v2

http://www.oscommerce.com/community/contri...rch,held+orders

 

Now if someone can please explain me how to fix this situation asap. because its really annoying and im sure im not the only one that is having this problem.

 

ty

-TnL

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can at least verify that I'm in the same boat. This has happened to me twice over the weekend (my store is very low-traffic).

 

In one case, the order did not even register within osC. In another case, the order registered as Pending, but I never received an email.

 

Sorry, I don't have a solution.

 

Jake

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you using the default paypal module? If so you should install the paypal shopping cart ipn contribution and that will fix up a lot of your problems.


The Knowledge Base is a wonderful thing.

Do you have a problem? Have you checked out Common Problems?

There are many very useful osC Contributions

Are you having trouble with a installed contribution? Have you checked out the support thread found Here

BACKUP BACKUP BACKUP!!! You did backup, right??

Share this post


Link to post
Share on other sites
Now WHY does it say my store instead of the product name.

And in 9 orders i only got 1 time order processing.

 

I even installed Held Orders v2.0 but still not getting order processing with which item the buyer ordered so i have to email them back myself explaining that i didnt get the info of which item they wanted.

 

the link to held orders v2

http://www.oscommerce.com/community/contri...rch,held+orders

 

Now if someone can please explain me how to fix this situation asap. because its really annoying and im sure im not the only one that is having this problem.

 

ty

-TnL

Same thing just happened to me. One thing I did notice though is that I was in IPN test mode when it happened. My test transaction details came through just fine, it was only the real order that replaced the product name with "My Store" name. Maybe checking Test Mode to False would fix. Any thoughts? I'm pretty new to osCommerce so bare with me please.

 

BTW I have Paypal IPN v0.981 installed.

Edited by NuclearGenie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×