Jump to content
Sign in to follow this  
smitty1

Current AUctions V2.0

Recommended Posts

Am I missing something here? When do we install the part that lets us alter the config in admin?


Thanks for any help/comments.

 

Regards,

 

Lewis Hill

Share this post


Link to post
Share on other sites

Quick tip for any Australians using this handy script....

 

To display the data in Australian Eastern time change the following line in catalog/includes/modules/current_auctions_module.php:

 

$URL = 'http://cgi6.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewListedItems&userid=' . EBAY_USERID . '&include=0&since=' . AUCTION_ENDED . '&sort=' . AUCTION_SORT . '&rows=0';

 

to

 

$URL = 'http://cgi6.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewListedItems&userid=' . EBAY_USERID . '&include=0&since=' . AUCTION_ENDED . '&sort=' . AUCTION_SORT . '&rows=0';

Share this post


Link to post
Share on other sites

It looks like the current download of the contrib is only in German. Does anyone have the English install instructions (as well as an english.php version)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there a way to get the current auctions box to only display when there are auctions present?


"because it'll hurt more"- the greatest film of all time?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Does anyone still use this module?    It doesn't appear to be able to grab auctions anymore.

 

Yes, people are still using this, I installed it today (using the 2.0 zip file) and it works great!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I added this module today and for soem reason I get this error

 

Warning: fopen(): URL file-access is disabled in the server configuration in /myserver/current_auctions_module.php on line 34

 

Warning: fopen(http://cgi6.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewListedItems&userid=preciousmetalbarscom&include=0&since=-1&sort=3&rows=0): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /myserver/current_auctions_module.php on line 34

 

Warning: file_get_contents(): URL file-access is disabled in the server configuration in /myserver/current_auctions_module.php on line 42

 

Warning: file_get_contents(http://cgi6.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewListedItems&userid=preciousmetalbarscom&include=0&since=-1&sort=3&rows=0): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /myserver/current_auctions_module.php on line 42

 

Which means the fopen is disabled on my server. Is there any way to have this work on my server or am I just out of luck on this one?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I added this module today and for soem reason I get this error

 

Warning: fopen(): URL file-access is disabled in the server configuration in /myserver/current_auctions_module.php on line 34

 

Warning: fopen(http://cgi6.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewListedItems&userid=preciousmetalbarscom&include=0&since=-1&sort=3&rows=0): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /myserver/current_auctions_module.php on line 34

 

Warning: file_get_contents(): URL file-access is disabled in the server configuration in /myserver/current_auctions_module.php on line 42

 

Warning: file_get_contents(http://cgi6.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewListedItems&userid=preciousmetalbarscom&include=0&since=-1&sort=3&rows=0): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /myserver/current_auctions_module.php on line 42

 

Which means the fopen is disabled on my server. Is there any way to have this work on my server or am I just out of luck on this one?

 

 

Your host has fopen blocked in their php settings

 

You will need ot get them to open them up for you if they allow it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just loaded this great contribution, and it works as it should except that it keeps giving me the following error no matter what I do. Any help?

 

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/route42/public_html/catalog/includes/filenames.php:68) in /home/route42/public_html/catalog/includes/functions/general.php on line 1194

 

Thanks...

 

http://www.route44automile.com/catalog/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just loaded this great contribution, and it works as it should except that it keeps giving me the following error no matter what I do. Any help?

 

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/route42/public_html/catalog/includes/filenames.php:68) in /home/route42/public_html/catalog/includes/functions/general.php on line 1194

 

Thanks...

 

http://www.route44automile.com/catalog/

 

Neither my line 68 in filenames.php, nor my line 1194 in general.php have anything to do with setting headers. You should check those lines out. I'm pretty new to PHP but it's easy to notice that there should be no code modifying anything in the filenames.php file. This is only for setting the filename variables used by other modules.

 

Good luck!

Edited by wsellers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, just installed the contribution, no visible errors come up, but when I click on the box to go to the auctions, I get HTTP 404 Error Page not found and this is what appears in the address box of internet explorer

 

Any helpful advice would be greatly appreciated


Your help and suggestions are greatly appreciated.

Thanks

Wayne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Its probobly just my ignorance, but anyhelp resolving this problem would be greatly appreciated. I get this error when I try to impor the current_auctions.sql file into my database (using phpMyAdmin). Thanks

 

SQL-query:

 

# phpMyAdmin MySQL-Dump

# version 2.5.0-rc2

# http://www.phpmyadmin.net/ (download page)

#

# Host: localhost

# Generation Time: Sep 15, 2004 at 04:23 PM

# Server version: 3.23.58

# PHP Version: 4.2.2

# Database : `oscommerce`

# --------------------------------------------------------

#

# Data for table `configuration_group`

#

INSERT INTO `configuration_group` ( `configuration_group_id` , `configuration_group_title` , `configuration_group_description` , `sort_order` , `visible` )

VALUES ( 30, 'Current Auctions', 'Current Auction configuration', 30, 1 )

 

MySQL said: Documentation

#1062 - Duplicate entry '30' for key 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

gemcredible.com change the

INSERT INTO `configuration_group` ( `configuration_group_id` , `configuration_group_title` , `configuration_group_description` , `sort_order` , `visible` )

VALUES ( 30, 'Current Auctions', 'Current Auction configuration', 30, 1 )

to
INSERT INTO `configuration_group` ( `configuration_group_id` , `configuration_group_title` , `configuration_group_description` , `sort_order` , `visible` )

VALUES ( '', 'Current Auctions', 'Current Auction configuration', 30, 1 )

and that should stop it from balking since it will set the configuration_group_id to the next available number. HTH. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe here is late, but after I have installed the script in ADMIN section under Configuration THERE IS NOT Current Auctions

 

:blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Tring to import the sql file and I keep getting this error.

 

#1062 - Duplicate entry '30' for key 1

 

I'm new at mysql, am I doing something wrong?

 

How do I fix this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

can someone help?

i am getting this error

 

 

Fatal error: Cannot redeclare tep_show_category() (previously declared in /www/e/estore4you/htdocs/estore4you.com/includes/header.php:228) in /www/e/estore4you/htdocs/estore4you.com/includes/boxes/categories.php on line 13

Share this post


Link to post
Share on other sites
can someone help?

i am getting this error

Fatal error: Cannot redeclare tep_show_category() (previously declared in /www/e/estore4you/htdocs/estore4you.com/includes/header.php:228) in /www/e/estore4you/htdocs/estore4you.com/includes/boxes/categories.php on line 13

 

Similar error to me:

Fatal error: Cannot redeclare tep_show_category() (previously declared in /web/htdocs/www.cesarex.com/home/includes/boxes/categories.php:13) in /web/htdocs/www.cesarex.com/home/includes/boxes/categories.php on line 13

 

(can check it here: http://www.cesarex.com/current_auctions.php )

 

I have autotheme and some other contributions installed

If I cancel the file boxes/category.php , I get some auctions on the page, but appear some other errors

Edited by cesarex

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quick tip for any Australians using this handy script....

 

To display the data in Australian Eastern time change the following line in catalog/includes/modules/current_auctions_module.php:

 

$URL = 'http://cgi6.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewListedItems&userid=' . EBAY_USERID . '&include=0&since=' . AUCTION_ENDED . '&sort=' . AUCTION_SORT . '&rows=0';

 

to

 

$URL = 'http://cgi6.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewListedItems&userid=' . EBAY_USERID . '&include=0&since=' . AUCTION_ENDED . '&sort=' . AUCTION_SORT . '&rows=0';

 

 

Changed mine too .co.uk as i'm in the uk and now it says theres 421days left instead on 5 any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Changed mine too .co.uk as i'm in the uk and now it says theres 421days left instead on 5 any ideas?

 

Hi,

 

Having the exact same problem. Got it sussed now after much hair pulling. This problem is caused by the old US / UK date format difference. cgi.ebay.com returns the date as Feb-12-06, cgi.ebay.co.uk as 12-Feb-06.

 

To fix this, edit current_auctions_module.php

 

replace all instances of $seperate[0] in the code below with $seperate[1] - keep the dodgy spelling as seperate!

 

		$seperate[0] = str_replace("Jan", "0", $seperate[0]);
$seperate[0] = str_replace("Feb", "2", $seperate[0]);
$seperate[0] = str_replace("Mar", "3", $seperate[0]);
$seperate[0] = str_replace("Apr", "4", $seperate[0]);
$seperate[0] = str_replace("May", "5", $seperate[0]);
$seperate[0] = str_replace("Jun", "6", $seperate[0]);
$seperate[0] = str_replace("Jul", "7", $seperate[0]);
$seperate[0] = str_replace("Aug", "8", $seperate[0]);
$seperate[0] = str_replace("Sep", "9", $seperate[0]);
$seperate[0] = str_replace("Oct", "00", $seperate[0]);
$seperate[0] = str_replace("Nov", "00", $seperate[0]);
$seperate[0] = str_replace("Dec", "02", $seperate[0]);

 

directly under this block find

 

$month = $seperate[0];
$day = $seperate[1];

 

change to

 

$month = $seperate[1];
$day = $seperate[0];

 

Finally, within catalog admin, set the timezone difference to 0 as this is now redundant.

 

Hope this helps


Please use forum for support rather than PM - PMs unrelated to my contributions will be ignored.

Google Site Search is your friend

My contributions: Tracking Module | PDF Customer Invoice | Subcategory textboxes

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,

 

Having the exact same problem. Got it sussed now after much hair pulling. This problem is caused by the old US / UK date format difference. cgi.ebay.com returns the date as Feb-12-06, cgi.ebay.co.uk as 12-Feb-06.

 

To fix this, edit current_auctions_module.php

 

replace all instances of $seperate[0] in the code below with $seperate[1] - keep the dodgy spelling as seperate!

 

		$seperate[0] = str_replace("Jan", "0", $seperate[0]);
$seperate[0] = str_replace("Feb", "2", $seperate[0]);
$seperate[0] = str_replace("Mar", "3", $seperate[0]);
$seperate[0] = str_replace("Apr", "4", $seperate[0]);
$seperate[0] = str_replace("May", "5", $seperate[0]);
$seperate[0] = str_replace("Jun", "6", $seperate[0]);
$seperate[0] = str_replace("Jul", "7", $seperate[0]);
$seperate[0] = str_replace("Aug", "8", $seperate[0]);
$seperate[0] = str_replace("Sep", "9", $seperate[0]);
$seperate[0] = str_replace("Oct", "00", $seperate[0]);
$seperate[0] = str_replace("Nov", "00", $seperate[0]);
$seperate[0] = str_replace("Dec", "02", $seperate[0]);

 

directly under this block find

 

$month = $seperate[0];
$day = $seperate[1];

 

change to

 

$month = $seperate[1];
$day = $seperate[0];

 

Finally, within catalog admin, set the timezone difference to 0 as this is now redundant.

 

Hope this helps

 

 

Thanks sorted out and was just about 2 post the exact same thing lmao

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×