Jump to content
blucollarguy

Multi_Vendor_Shipping new thread

Recommended Posts

OK.. I think I sorted it out..

 

 

This section of the upgrade RC3 to RC4 doc:

 

Files to Overwrite

===================

 

In catalog/*

=============

catalog/admin/vendors.phpincludes/vendor_order_data.php

catalog/admin/vendors.phpincludes/classes/vendor_shipping.php

catalog/admin/vendors.phpincludes/modules/vendors_shipping/fedex1.php

catalog/admin/vendors.phpincludes/modules/vendors_shipping/flat.php

catalog/admin/vendors.phpincludes/modules/vendors_shipping/item.php

catalog/admin/vendors.phpincludes/modules/vendors_shipping/table.php

catalog/admin/vendors.phpincludes/modules/vendors_shipping/ups.php

catalog/admin/vendors.phpincludes/modules/vendors_shipping/upsxml.php

catalog/admin/vendors.phpincludes/modules/vendors_shipping/usps.php

 

 

 

Should read:

 

Files to Overwrite

===================

 

In catalog/*

=============

catalog/includes/vendor_order_data.php

catalog/includes/classes/vendor_shipping.php

catalog/includes/modules/vendors_shipping/fedex1.php

catalog/includes/modules/vendors_shipping/flat.php

catalog/includes/modules/vendors_shipping/item.php

catalog/includes/modules/vendors_shipping/table.php

catalog/includes/modules/vendors_shipping/ups.php

catalog/includes/modules/vendors_shipping/upsxml.php

catalog/includes/modules/vendors_shipping/usps.php

 

 

Please confirm, but that makes sense.

 

Thx.

Jeff.

Share this post


Link to post
Share on other sites
OK.. I think I sorted it out.. 

This section of the upgrade RC3 to RC4 doc:

 

Files to Overwrite

===================

 

In catalog/*

=============

catalog/admin/vendors.phpincludes/vendor_order_data.php

catalog/admin/vendors.phpincludes/classes/vendor_shipping.php

catalog/admin/vendors.phpincludes/modules/vendors_shipping/fedex1.php

catalog/admin/vendors.phpincludes/modules/vendors_shipping/flat.php

catalog/admin/vendors.phpincludes/modules/vendors_shipping/item.php

catalog/admin/vendors.phpincludes/modules/vendors_shipping/table.php

catalog/admin/vendors.phpincludes/modules/vendors_shipping/ups.php

catalog/admin/vendors.phpincludes/modules/vendors_shipping/upsxml.php

catalog/admin/vendors.phpincludes/modules/vendors_shipping/usps.php

Should read:

 

Files to Overwrite

===================

 

In catalog/*

=============

catalog/includes/vendor_order_data.php

catalog/includes/classes/vendor_shipping.php

catalog/includes/modules/vendors_shipping/fedex1.php

catalog/includes/modules/vendors_shipping/flat.php

catalog/includes/modules/vendors_shipping/item.php

catalog/includes/modules/vendors_shipping/table.php

catalog/includes/modules/vendors_shipping/ups.php

catalog/includes/modules/vendors_shipping/upsxml.php

catalog/includes/modules/vendors_shipping/usps.php

Please confirm, but that makes sense.

 

Thx.

Jeff.

Yeah Jeff, I posted this a bit ago, there were a few other oddities as well, I've updated, and if I find any more I'll let you know.

 

If anyone needs the updated "upgrade instructions", you can download them

MVS Upgrade to V0.9RC4

 

Craig :)


Happy Coding!

Craig Garrison Sr

Anything worth having, is worth working for.

Multi Vendor Shipping V1.1 Demo Catalog

3 Vendors, each category, "buy" a product from each category to see how MVS works during checkout.

Multi Vendor Shipping V1.1 Demo Admin

login: webmaster@blucollarsales.com

pass: mvs_demo

MVS Thread:

Multi-Vendor Shipping

My contribs:

Download Multi Vendor Shipping V1.1

Vendor Email

Vendor Info in easypopulate

EZ Price Updater

And more to come!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just finished updating from RC3 to RC4 --

 

I get these errors when I click "Manage" for a vendor:

 

 

Vendor Modules Sort Order Action

Federal Express 1

Flat Rate

Warning: constant(): Couldn't find constant MODULE_SHIPPING_FLAT_SORT_ORDER_5 in /usr/www/users/patriot/catalog/includes/modules/vendors_shipping/flat.php on line 32

 

Warning: constant(): Couldn't find constant MODULE_SHIPPING_FLAT_SORT_ORDER_5 in /usr/www/users/patriot/catalog/includes/modules/vendors_shipping/flat.php on line 32

0

Per Item

Warning: constant(): Couldn't find constant MODULE_SHIPPING_ITEM_SORT_ORDER_5 in /usr/www/users/patriot/catalog/includes/modules/vendors_shipping/item.php on line 33

 

Warning: constant(): Couldn't find constant MODULE_SHIPPING_ITEM_SORT_ORDER_5 in /usr/www/users/patriot/catalog/includes/modules/vendors_shipping/item.php on line 33

0

Table Rate

Warning: constant(): Couldn't find constant MODULE_SHIPPING_TABLE_SORT_ORDER_5 in /usr/www/users/patriot/catalog/includes/modules/vendors_shipping/table.php on line 33

 

Warning: constant(): Couldn't find constant MODULE_SHIPPING_TABLE_SORT_ORDER_5 in /usr/www/users/patriot/catalog/includes/modules/vendors_shipping/table.php on line 33

0

United Parcel Service 2

United Parcel Service (XML) 0

United States Postal Service 3

Zone Rates

Warning: constant(): Couldn't find constant MODULE_SHIPPING_ZONES_SORT_ORDER_5 in /usr/www/users/patriot/catalog/includes/modules/vendors_shipping/zones.php on line 111

 

Warning: constant(): Couldn't find constant MODULE_SHIPPING_ZONES_SORT_ORDER_5 in /usr/www/users/patriot/catalog/includes/modules/vendors_shipping/zones.php on line 111

0

 

 

NOTE -- it only displays errors on SOME shipping methods -- the USPS, UPS, UPSXML, and FedEX do not display the error.

 

Thx for the help.

 

Jeff.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also getting these errors during checkout (checkout_shipping.php) :

 

 

Warning: constant(): Couldn't find constant MODULE_SHIPPING_FEDEX1_ZONE_5 in /usr/www/users/patriot/catalog/includes/modules/vendors_shipping/fedex1.php on line 70

 

Warning: constant(): Couldn't find constant MODULE_SHIPPING_FEDEX1_ZONE_5 in /usr/www/users/patriot/catalog/includes/modules/vendors_shipping/fedex1.php on line 70

 

 

Thx.

Jeff.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also found I had to change this line in the fedex1.php file (this was also a problem in RC3) but it was not fixed in the RC4 file - at line 308 I modified it as follows:

 

 

// function _setService($service, $vendors_id) {

function _setService($service) {

$this->service = $service;

}

 

 

It fixes a "missing argument 2" error message.

 

Thx.

 

Jeff.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Also getting these errors during checkout (checkout_shipping.php) :

Warning: constant(): Couldn't find constant MODULE_SHIPPING_FEDEX1_ZONE_5 in /usr/www/users/patriot/catalog/includes/modules/vendors_shipping/fedex1.php on line 70

 

Warning: constant(): Couldn't find constant MODULE_SHIPPING_FEDEX1_ZONE_5 in /usr/www/users/patriot/catalog/includes/modules/vendors_shipping/fedex1.php on line 70

Thx.

Jeff.

 

 

FYI -- looks like removing FedEX and then adding it again for the vendor fixed this. Not sure why.

 

Thx.

Jeff.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Changes in some of the shipping modules make it necessary to uninstall and reinstall the module. I believe that this applies to the Fedex module, but I'm not certain what other modules were affected. If you are getting errors at checkout, try doing this for the module that is generating the error.

 

For the warnings in the Admin, find this code (or similar) in eash module (line 30 in flat.php, for example):

//MVS start
   function sort_order($vendors_id='1') {
     $sort_order = constant ('MODULE_SHIPPING_FLAT_SORT_ORDER_' . $vendors_id);

and change that last line to this:

      $sort_order = @constant ('MODULE_SHIPPING_FLAT_SORT_ORDER_' . $vendors_id);

That will supress error messages for modules that are not installed. Fix one bug and another pops up in its place. :P

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK Thanks!

 

By the way -- the addition to be able to fire the vendor e-mail from the catalog rather than admin\orders ROCKS !!

 

Thanks!!!

 

Jeff.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a question about the shipping methods --

 

I need to offer FedEx for my vendors, but if the shipping address is in the U.S. 48 contiguous states, then only show "FedEx Ground" option.

 

If the shipping address is in Alaska, Hawaii, or Puerto Rico, then display "FedEx Std Overnight" and "FedEx 2 Day Air" as choices (and not "FedEx Ground").

 

The "zone" option in the FedEx configuration doesn't really seem to apply because FedEx then is either "on" or "off" completely.

 

I'm assuming I'll need to modify the fedex1.php script ?? Or could I duplicate the fedex1.php as fedex2.php and treat it as a seperate shipping method ?? Any ideas ?

 

Thanks all.

 

Jeff.

Share this post


Link to post
Share on other sites

HELP !

 

 

RE: 0.9RC4

 

I just enabled the USPS shipping method for my vendors -- but I can't get ANY USPS options to display during checkout on the shipping options page.

 

I know the USPS account and password are valid because I am using it on another osCommerce site I have.

 

It doesn't display anything at all. FedEx and UPS both display the rate options fine.

 

 

Thanks

Jeff.

Share this post


Link to post
Share on other sites
HELP !

RE:  0.9RC4

 

I just enabled the USPS shipping method for my vendors --  but I can't get ANY USPS options to display during checkout on the shipping options page.

 

I know the USPS account and password are valid because I am using it on another osCommerce site I have.

 

It doesn't display anything at all.  FedEx and UPS both display the rate options fine.

Thanks

Jeff.

I can't help much with USPS, just last week I finally got my information back from them and I haven't time to test it myself, I've been relying on our testers for this one.

 

If I get a chance to get into it I'll hope to figure it out.

 

Craig :)


Happy Coding!

Craig Garrison Sr

Anything worth having, is worth working for.

Multi Vendor Shipping V1.1 Demo Catalog

3 Vendors, each category, "buy" a product from each category to see how MVS works during checkout.

Multi Vendor Shipping V1.1 Demo Admin

login: webmaster@blucollarsales.com

pass: mvs_demo

MVS Thread:

Multi-Vendor Shipping

My contribs:

Download Multi Vendor Shipping V1.1

Vendor Email

Vendor Info in easypopulate

EZ Price Updater

And more to come!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shipping method problems - 0.9 RC4

 

 

USPS -- still getting zilch from that method.

 

 

UPS -- Not getting any rates for Puerto Rico. I have all services selected.

 

I turned on the mail call in the ups.php and am receiving this in the e-mails:

 

UPSOnLine5%The requested service is invalid from the selected origin.%1100%

 

 

I'm testing with this address: San Juan, PR 00919 United States

 

 

What's up with Puerto Rico ????

 

Thx.

Jeff.

Share this post


Link to post
Share on other sites

0.9 RC4:

 

I also just tried with the UPS XML module -- I get this returned during checkout:

 

 

113021: The Ship To postal code is invalid for the selected location.

 

Address I'm testing is: San Juan, PR 00975 United States

 

What's up ?

 

Jeff.

Share this post


Link to post
Share on other sites

My database says that zip code is valid for San Juan. Where are you shipping from? UPS and USPS both limit the services that are available between certain destinations. This is more critical for locations that are outside the lower 48. Check your settings for the shipper -- an invalid or non-matching zip code will cause this error.

 

I just set up an account on my test server with that zip code, and it gave me rates for Next Day Air, 2nd Day Air, and Ground. Expensive, but I got quotes. That was with the standard UPS module, since I don't have the UPSXML set up on that server.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites
My database says that zip code is valid for San Juan. Where are you shipping from? UPS and USPS both limit the services that are available between certain destinations. This is more critical for locations that are outside the lower 48. Check your settings for the shipper -- an invalid or non-matching zip code will cause this error.

 

I just set up an account on my test server with that zip code, and it gave me rates for  Next Day Air, 2nd Day Air, and Ground. Expensive, but I got quotes. That was with the standard UPS module, since I don't have the UPSXML set up on that server.

 

Regards

Jim

 

The "from" zip code is in Salem, OR 97303 United States

Share this post


Link to post
Share on other sites
The "from" zip code is in Salem, OR 97303  United States

 

 

I also tried this shipping from address in the UPS XML setup:

 

Madison, WI 53711 United States.

 

I get the same error:

 

113021: The Ship To postal code is invalid for the selected location.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That also checks out. Mine was set for a vendor's address in the Los Angeles area. Both of your addresses should work.

 

I suspect that something is not getting sent to UPS. In upsxml.php, turn on logging (lines 54-55) and run a test order. The log will contain both the request to UPS and the response. Take a look at what is being sent to UPS. If you can't figure it out, post the request part and we'll take a look.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites
That also checks out. Mine was set for a vendor's address in the Los Angeles area. Both of your addresses should work.

 

I suspect that something is not getting sent to UPS. In upsxml.php, turn on logging (lines 54-55) and run a test order. The log will contain both the request to UPS and the response. Take a look at what is being sent to UPS. If you can't figure it out, post the request part and we'll take a look.

 

Regards

Jim

 

 

Here's the upsxml.log file contents for the Puerto Rico address:

 

------------------------------------------

DATE AND TIME: 2005-06-09 08:58:21

UPS URL: https://wwwcie.ups.com:443/ups.app/xml/TimeInTransit

UPS REQUEST: <?xml version="1.0"?>

<AccessRequest xml:lang="en-US">

<AccessLicenseNumber>xxxxxxxxxxx</AccessLicenseNumber>

<UserId>xxxxxxxx</UserId>

<Password>xxxxxx</Password>

</AccessRequest>

<?xml version="1.0"?>

<TimeInTransitRequest xml:lang="en-US">

<Request>

<TransactionReference>

<CustomerContext>Time in Transit</CustomerContext>

<XpciVersion>1.0001</XpciVersion>

</TransactionReference>

<RequestAction>TimeInTransit</RequestAction>

</Request>

<TransitFrom>

<AddressArtifactFormat>

<PoliticalDivision2>Madison</PoliticalDivision2>

<PoliticalDivision1>WI</PoliticalDivision1>

<CountryCode>US</CountryCode>

<PostcodePrimaryLow>53711</PostcodePrimaryLow>

</AddressArtifactFormat>

</TransitFrom>

<TransitTo>

<AddressArtifactFormat>

<PoliticalDivision2>San Juan</PoliticalDivision2>

<PoliticalDivision1>PR</PoliticalDivision1>

<CountryCode>US</CountryCode>

<PostcodePrimaryLow>00975</PostcodePrimaryLow>

<PostcodePrimaryHigh>00975</PostcodePrimaryHigh>

</AddressArtifactFormat>

</TransitTo>

<PickupDate>20050610</PickupDate>

<ShipmentWeight>

<UnitOfMeasurement>

<Code>LBS</Code>

</UnitOfMeasurement>

<Weight>10</Weight>

</ShipmentWeight>

<InvoiceLineTotal>

<CurrencyCode>USD</CurrencyCode>

<MonetaryValue>100</MonetaryValue>

</InvoiceLineTotal>

</TimeInTransitRequest>

 

UPS RESPONSE: <?xml version="1.0"?><TimeInTransitResponse><Response><TransactionReference><CustomerContext>Time in Transit</CustomerContext><XpciVersion>1.0001</XpciVersion></TransactionReference><ResponseStatusCode>0</ResponseStatusCode><ResponseStatusDescription>Failure</ResponseStatusDescription><Error><ErrorSeverity>Hard</ErrorSeverity><ErrorCode>270005</ErrorCode><ErrorDescription>Invalid Destination Postal Code in TimeInTransit</ErrorDescription></Error></Response></TimeInTransitResponse>

------------------------------------------

Time in Transit: 0

------------------------------------------

DATE AND TIME: 2005-06-09 08:58:22

UPS URL: https://wwwcie.ups.com:443/ups.app/xml/Rate

UPS REQUEST: <?xml version="1.0"?>

<AccessRequest xml:lang="en-US">

<AccessLicenseNumber>xxxxxxxxxx</AccessLicenseNumber>

<UserId>xxxxxxxxx</UserId>

<Password>xxxxxxx</Password>

</AccessRequest>

<?xml version="1.0"?>

<RatingServiceSelectionRequest xml:lang="en-US">

<Request>

<TransactionReference>

<CustomerContext>Rating and Service</CustomerContext>

<XpciVersion>1.0001</XpciVersion>

</TransactionReference>

<RequestAction>Rate</RequestAction>

<RequestOption>shop</RequestOption>

</Request>

<PickupType>

<Code>03</Code>

</PickupType>

<Shipment>

<Shipper>

<Address>

<City>Madison</City>

<StateProvinceCode>WI</StateProvinceCode>

<CountryCode>US</CountryCode>

<PostalCode>53711</PostalCode>

</Address>

</Shipper>

<ShipTo>

<Address>

<City>San Juan</City>

<StateProvinceCode>PR</StateProvinceCode>

<CountryCode>US</CountryCode>

<PostalCode>00975</PostalCode>

<ResidentialAddressIndicator/>

</Address>

</ShipTo>

<Package>

<PackagingType>

<Code>02</Code>

</PackagingType>

<PackageWeight>

<UnitOfMeasurement>

<Code>LBS</Code>

</UnitOfMeasurement>

<Weight>1.3</Weight>

</PackageWeight>

</Package>

</Shipment>

<CustomerClassification>

<Code>03</Code>

</CustomerClassification>

</RatingServiceSelectionRequest>

 

UPS RESPONSE: <?xml version="1.0"?><RatingServiceSelectionResponse><Response><TransactionReference><CustomerContext>Rating and Service</CustomerContext><XpciVersion>1.0001</XpciVersion></TransactionReference><ResponseStatusCode>0</ResponseStatusCode><ResponseStatusDescription>Failure</ResponseStatusDescription><Error><ErrorSeverity>Hard</ErrorSeverity><ErrorCode>113021</ErrorCode><ErrorDescription>The Ship To postal code is invalid for the selected location.</ErrorDescription></Error></Response></RatingServiceSelectionResponse>

------------------------------------------

DATE AND TIME: 2005-06-09 08:58:22

UPS URL: https://wwwcie.ups.com:443/ups.app/xml/TimeInTransit

UPS REQUEST: <?xml version="1.0"?>

<AccessRequest xml:lang="en-US">

<AccessLicenseNumber>xxxxxxxxxxxx</AccessLicenseNumber>

<UserId>xxxxxxxx</UserId>

<Password>xxxxxxxx</Password>

</AccessRequest>

<?xml version="1.0"?>

<TimeInTransitRequest xml:lang="en-US">

<Request>

<TransactionReference>

<CustomerContext>Time in Transit</CustomerContext>

<XpciVersion>1.0001</XpciVersion>

</TransactionReference>

<RequestAction>TimeInTransit</RequestAction>

</Request>

<TransitFrom>

<AddressArtifactFormat>

<PoliticalDivision2>Madison</PoliticalDivision2>

<PoliticalDivision1>WI</PoliticalDivision1>

<CountryCode>US</CountryCode>

<PostcodePrimaryLow>53711</PostcodePrimaryLow>

</AddressArtifactFormat>

</TransitFrom>

<TransitTo>

<AddressArtifactFormat>

<PoliticalDivision2>San Juan</PoliticalDivision2>

<PoliticalDivision1>PR</PoliticalDivision1>

<CountryCode>US</CountryCode>

<PostcodePrimaryLow>00975</PostcodePrimaryLow>

<PostcodePrimaryHigh>00975</PostcodePrimaryHigh>

</AddressArtifactFormat>

</TransitTo>

<PickupDate>20050610</PickupDate>

<ShipmentWeight>

<UnitOfMeasurement>

<Code>LBS</Code>

</UnitOfMeasurement>

<Weight>10</Weight>

</ShipmentWeight>

<InvoiceLineTotal>

<CurrencyCode>USD</CurrencyCode>

<MonetaryValue>100</MonetaryValue>

</InvoiceLineTotal>

</TimeInTransitRequest>

 

UPS RESPONSE: <?xml version="1.0"?><TimeInTransitResponse><Response><TransactionReference><CustomerContext>Time in Transit</CustomerContext><XpciVersion>1.0001</XpciVersion></TransactionReference><ResponseStatusCode>0</ResponseStatusCode><ResponseStatusDescription>Failure</ResponseStatusDescription><Error><ErrorSeverity>Hard</ErrorSeverity><ErrorCode>270005</ErrorCode><ErrorDescription>Invalid Destination Postal Code in TimeInTransit</ErrorDescription></Error></Response></TimeInTransitResponse>

------------------------------------------

Time in Transit: 0

------------------------------------------

DATE AND TIME: 2005-06-09 08:58:22

UPS URL: https://wwwcie.ups.com:443/ups.app/xml/Rate

UPS REQUEST: <?xml version="1.0"?>

<AccessRequest xml:lang="en-US">

<AccessLicenseNumber>xxxxxxxxxxx</AccessLicenseNumber>

<UserId>xxxxxx</UserId>

<Password>xxxxxxx</Password>

</AccessRequest>

<?xml version="1.0"?>

<RatingServiceSelectionRequest xml:lang="en-US">

<Request>

<TransactionReference>

<CustomerContext>Rating and Service</CustomerContext>

<XpciVersion>1.0001</XpciVersion>

</TransactionReference>

<RequestAction>Rate</RequestAction>

<RequestOption>shop</RequestOption>

</Request>

<PickupType>

<Code>03</Code>

</PickupType>

<Shipment>

<Shipper>

<Address>

<City>Madison</City>

<StateProvinceCode>WI</StateProvinceCode>

<CountryCode>US</CountryCode>

<PostalCode>53711</PostalCode>

</Address>

</Shipper>

<ShipTo>

<Address>

<City>San Juan</City>

<StateProvinceCode>PR</StateProvinceCode>

<CountryCode>US</CountryCode>

<PostalCode>00975</PostalCode>

<ResidentialAddressIndicator/>

</Address>

</ShipTo>

<Package>

<PackagingType>

<Code>02</Code>

</PackagingType>

<PackageWeight>

<UnitOfMeasurement>

<Code>LBS</Code>

</UnitOfMeasurement>

<Weight>1.3</Weight>

</PackageWeight>

</Package>

</Shipment>

<CustomerClassification>

<Code>03</Code>

</CustomerClassification>

</RatingServiceSelectionRequest>

 

UPS RESPONSE: <?xml version="1.0"?><RatingServiceSelectionResponse><Response><TransactionReference><CustomerContext>Rating and Service</CustomerContext><XpciVersion>1.0001</XpciVersion></TransactionReference><ResponseStatusCode>0</ResponseStatusCode><ResponseStatusDescription>Failure</ResponseStatusDescription><Error><ErrorSeverity>Hard</ErrorSeverity><ErrorCode>113021</ErrorCode><ErrorDescription>The Ship To postal code is invalid for the selected location.</ErrorDescription></Error></Response></RatingServiceSelectionResponse>

Edited by jefff

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry Jeff, I've been busy with other things. I can't see anything wrong with what you posted. I'm going to do the same with my test site as soon as I get a chance. Hopefully the comparison of the two logs will show something.

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sorry Jeff, I've been busy with other things. I can't see anything wrong with what you posted. I'm going to do the same with my test site as soon as I get a chance. Hopefully the comparison of the two logs will show something.

 

Regards

Jim

 

 

It's wierd -- it's not like it isn't working at all. I get rates for states in the contig. 48 and for Alaska and Hawaii. Just nothing for Puerto Rico !

 

Thx.

Share this post


Link to post
Share on other sites
It's wierd  -- it's not like it isn't working at all.  I get rates for states in the contig. 48 and for Alaska and Hawaii.  Just nothing for Puerto Rico !

 

Thx.

 

 

Found the prob ! It's not the code.. it's a geography lesson. DUH.

 

UPS does not consider PR as a state in the U.S. like Alaska and Hawaii (but the Postal Service DOES).

 

So if you use this address it will fail:

 

John Doe

123 Any Street

San Juan, PR United States

 

If you use this address it will return rates correctly:

 

John Doe

123 Any Street

San Juan, PR Puerto Rico

 

 

Live and learn.

:thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Duh. That was staring me in the face. The perils of being a programmer -- everything looks like a code error. Live and learn indeed. :'(

 

Regards

Jim


See my profile for a list of my addons and ways to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

FYI -

 

I'm still not getting anything with the USPS module.

 

Any ideas ??

 

Thx.

 

Jeff.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I enabled the mail() call in the usps.php module and I never got an email. So I'm wondering now if the module is even getting called.

 

Jeff.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×