Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'tls'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News and Announcements
    • News and Announcements
  • osCommerce Online Merchant v2.x
    • General Support
    • osCommerce Online Merchant Community Bootstrap Edition
    • Add-Ons
  • Development
  • General
    • General Discussions
    • Live Shop Reviews
    • Security
    • Developer Feedback
  • PayPal's Announcements
  • Sage Pay's Announcements
  • Solomono - new level osCommerce templates's Announcements
  • German Community's OSCOM v2.x
  • German Community's Allgemein

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Real Name


Location


Interests


Website

Found 1 result

  1. *** Please don't tell me to update osCommerce. The customer won't do that. I understand that updating is best, but it's not an option *** Hi everyone. I'm working on a very, very old customer site. The site stopped communicating with Authorize last week. We are using this module: Authorize.net Consolidated v1.7 by Austin519 Of course that's a very, very old module. When running an order, upon final submission of the order, the only message that gets outputted is: The server cannot connect to Authorize.net. Please check your cURL and server settings. I'm guessing this all due to Authorize implementing TLS 1.2 and disabling earlier versions. Our site was running fine until 3/10/18 I can't find a solution. Can anyone advise? I've included a screenshot of the module configuration. *** Please don't tell me to update osCommerce. The customer won't do that. I understand that updating is best, but it's not an option ***
×