Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'simformatting'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News and Announcements
    • News and Announcements
  • osCommerce Online Merchant v2.x
    • General Support
    • osCommerce Online Merchant Community Bootstrap Edition
    • Add-Ons
  • Development
  • General
    • General Discussions
    • Live Shop Reviews
    • Security
    • Developer Feedback
  • PayPal's Announcements
  • Sage Pay's Announcements
  • Solomono - new level osCommerce templates's Announcements
  • German Community's OSCOM v2.x
  • German Community's Allgemein

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Real Name


Location


Interests


Website

Found 1 result

  1. Hello, I am trying to solve a strange issue with Authorize.Net. When I run a test sale using Authorize.net SIM module on my test site I am getting a strange issue. I run a test sale, using the Authorize.net SIM payment module. I enter the data in the "Delivery / Payment / Confirmation" screens and then the Authorize.net secure payment screen come up. I enter in the information and then press the "Submit" button. The “Your Order Has Been Processed” page comes up - on FireFox and Opera the page looks good - you see our site's formatting and Authorize.net text about the order and a button to go back to the store (and leave the secure site). On IE (I am using version 9) and Google Chrome (version 12) the “Your Order Has Been Processed” page comes up but it looks like pure %$#@&!!. All the Authorize.net information is there, and so is all the information from my site, but the formatting from our website is not there. I would assume that the CSS / javascript files don't load, but.... the page looks good on FireFox and Opera... sigh. I am running eCommerce 2.3. I am using the Authorize.net SIM shipping module, not the AIM module. I have attached an example of the IE screen I have e-mailed Authorize.net but any suggestions would be most welcome. Thanks David
×