Jump to content
Latest News: (loading..)

Search the Community

Showing results for tags 'separate pricing per customer'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News and Announcements
    • News and Announcements
    • Partner Announcements
    • Ambassadors
  • Commercial Support
    • Developer Feedback
  • osCommerce Online Merchant v2.x
    • General Support
    • Installation and Configuration
    • Upgrading from Earlier Versions (v2.x to v2.x)
    • Add-Ons
    • Tips and Tricks
    • Security
  • Development
    • osCommerce Online Merchant v2.4
    • osCommerce Online Merchant Community Bootstrap Edition
    • osCommerce Online Merchant v3.x
    • Development Proposals
  • General
    • OSCOMMERCE.TV
    • Next Steps / Optimizations / Marketing
    • Live Shop Reviews
    • E-Commerce Laws
    • General Discussions
    • PHP / SQL / Web Design
  • Club osC's Announcements
  • PayPal's Announcements
  • Sage Pay's Announcements
  • Solomono - new level osCommerce templates's Announcements
  • German Community's OSCOM v2.x
  • German Community's Allgemein
  • German Community's OSCOM v3.x

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Real Name


Location


Interests


Website

Found 3 results

  1. I've added Separate Pricing Per Customer to my OSC 2.3.4 installation, and it all works! Haven't had any problems with it so far, EXCEPT that it doesn't seem to be loading my Group Configuration settings. If I set a shipping / payment option for the customer specifically, it works fine. But none of my "Cash Account" customer settings are loading automatically from the group itself. When I print out the Session Variables, it shows that : [sppc_customer_group_id] = 0 but it should be 2! I cannot for the life of me figure out why this is. Anyone have any thoughts? I'm assuming the call for that variable isn't connecting properly, but I've checked everywhere I know to, and it all looks like it should work fine . . . All other session variables look correct! Pointers? Not asking for anyone to do the work for me, obviously, just trying to deconstruct and figure out why it would be behaving like that.
  2. akbareshghi

    SPPC for 2.3.1

    i want to add and install contribution of sppc for 2.3.1 i find sppc for mS2.2 is there exist some difference between MS2.2 and OSC 2.3.1(for installing and adding codes and performance) does the sppsc for 2.3.1 has released? i do not find it thanks for replys
  3. i want to know the all addons of osCommerce STS Edition v.0.98 with compared to OSC 2.3.1 thanks a lot
×