Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'problem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News and Announcements
    • News and Announcements
  • osCommerce Online Merchant v2.x
    • General Support
    • osCommerce Online Merchant Community Bootstrap Edition
    • Add-Ons
  • Development
  • General
    • General Discussions
    • Live Shop Reviews
    • Security
    • Developer Feedback
  • PayPal's Announcements
  • Sage Pay's Announcements
  • Solomono - new level osCommerce templates's Announcements
  • German Community's OSCOM v2.x
  • German Community's Allgemein

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Real Name


Location


Interests


Website

Found 4 results

  1. Hi all! I downloaded this Lightbox Add-on but i cant figure it out how i install it and get it to work. The install guide in the Add-On is: 1_ Upload attachments files to our store. 2_ Insert the following code in the file includes/templates_top.php <script src="js/jquery-1.7.2.min.js"></script> <script src="js/lightbox.js"></script> <link href="css/lightbox.css" rel="stylesheet" /> 3_ Add a rel="lightbox" attribute to any link tag to activate Lightbox. Eg: $pi_entry .= '"target="_blank" rel="lightbox">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $pi['image'], '', KISSIT_MAIN_PRODUCT_IMAGE_WIDTH, KISSIT_MAIN_PRODUCT_IMAGE_HEIGHT ) . '</a>'; <?php echo '<a href="' . tep_href_link(DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image'], '', 'NONSSL', false) . '" target="_blank" rel="lightbox">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image'], addslashes($product_info['products_name']), KISSIT_MAIN_PRODUCT_IMAGE_WIDTH, KISSIT_MAIN_PRODUCT_IMAGE_HEIGHT, 'hspace="5" vspace="5"' ) . '</a>'; ?> In the package there is "CSS" folder, "JS" folder and "images" folder - Do i simply upload these "CSS" and "JS" folder to my store but i cant get it where do i upload them, to Catalog? - Can i simply ad that code in anywhere in template.php code? - That third part i dont get it at all. What does that mean "Add a rel" and that code where do i have to put that http://addons.oscommerce.com/info/8706/v,23 This must be very simple to do. If someone helps me out here i would be very grateful!
  2. Hello! I have found a problem with the "Advanced Special Offers and Discounts for OSC v2.3.1" addon and wondered if anyone could point me in the right direction... The module was installed and was working great untill I deleted a store category which housed linked / duplicate products. (The linked / duplicate products being a product which was listed in more than one category) The items that once shared categories but are now in only one category and are not linking to the product page in products_new.php. Instead they are directed to the root. Under "specials by category" when I search for these particular products they are shown twice... one "active" and one not. I have emptied the "specials" table in phpmyadmin and these are still appearing twice under "specials by category" and the problem still persists on the products_new.php page. If you can think of a quick fix, please let me know. Thanks! -Alex
  3. Hi All, I have setup www.munchcupboard.com/store on behalf of a client and we have run into an issue with the completion of sales. We had to set up the site with an additional contribution so that we could do shipping costs based on States. When you go through the checkout process, it displays the shipping address, calculates cost based on State and Weight, and gets you to select a method. Continuing on from this selecting the payment method as PayPal express (either by the button or the normal checkout flow), with the billing address visible it takes you to the PayPal payments page. I understand its normal to enter all the billing information. Would be great if there was a way that OSCommerce based the billing address automatically on to paypal though? Anyway, once this is done, and you return to the confirmation page, the billing address is blank, along with the shipping address. Because of this, the shipping cost is then removed, and the customer can proceed without paying any shipping, and obviously our invoices/packaging slips are blank because all the information is missing. This does not happen when we select Bank Transfer (provided by another contribution). I assume this is because the site isn't left. I have searched through the forum for a fix to this, and have found many people with similar problems, but can't find a resolution to this particular problem. Any and all help would be really appreciated!
  4. Does anyone out there know how to and where to install Qtpro on your website like /home/admin for example. I was told to download this by a forum Community Member and have no clue where to even start installing this into. I am familiure with most coding but not an expert! So, Any help is greatly appreciated for the win!
×