Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ozpost'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News and Announcements
    • News and Announcements
  • osCommerce Online Merchant v2.x
    • General Support
    • osCommerce Online Merchant Community Bootstrap Edition
    • Add-Ons
  • Development
  • General
    • General Discussions
    • Live Shop Reviews
    • Security
    • Developer Feedback
  • PayPal's Announcements
  • Sage Pay's Announcements
  • Solomono - new level osCommerce templates's Announcements
  • German Community's OSCOM v2.x
  • German Community's Allgemein

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Real Name


Location


Interests


Website

Found 3 results

  1. Hey everyone, Needing a bit of help trying to set the Ozpost Module you have to subscribe to use. Am trying to set it to allow FREE SHIPPING when the weight of an item is set to ZERO. Any help will be greatly appreciated. Regards, Craig
  2. FantasyArt

    OzPost Module Error

    I am new to using OsCommerce and have had it running on our Online Store with no issues until this morning when we get an error HTTP/1.1 404 Not Found The error was referring to OzPost module that you get 60 days free then have to pay a subscription to use it. Last night I had 33 days left of the free part so I was shocked to see the error this morning when I woke and checked the site. I contacted my IP and they re-installed a backup from the 9th Nov and that seemed to work until I edited the module again to try and allow international buyers to select shipping through it. Then we got the same error again, called IP again and was on the phone with them for over an hour. Sent in a ticket to see if they could sort it out and got this response: The error attached seems to indicate an issue with getting the URL: /postage.php?flags=get_latest_client_version_oc The reason this is failing is because the postage.php file is not able to be found on the server. It's returning a 404 page to the program. ie: curl -IL fantasy-art-trading.com/postage.php?flags=get_latest_client_version_oc HTTP/1.1 404 Not Found Date: Mon, 12 Nov 2012 07:31:54 GMT Server: Apache Vary: Accept-Encoding Content-Type: text/html (I wasn't able to find any postage.php file anywhere on your account) I recommend either editing the /home5/fantata1/public_html/store/includes/modules/shipping/ozpost.php file to not check the postage.php file, or contacting the plugin developers to find exactly what is happening with that. If you'd like us to look into anything else for you, please don't hesitate to ask. If someone could help me with this I would be grateful as I have had to resort to using a Flat Rate Postage Fee until this is fixed. Comes up with Unable to connect to Ozpost server Hopefully this is an easy fix and can be sorted very quickly.
  3. Hi, I'm hoping someone here can give me some advise on setting up my shipping/postage for Australia. I tried to install ozpost multiquote but it says that I need PHP 5.1 and it wont install the module.I also then realised Ozpost multiquote is a paid subscription and I dont really want to have to pay ongoing by the month. The other shipping modules I see are for v2.2, but can I use them on 3.2.1? thanks
×