Jump to content
Latest News: (loading..)

Search the Community

Showing results for tags 'logout'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News and Announcements
    • News and Announcements
    • Partner Announcements
    • Ambassadors
  • Commercial Support
    • Developer Feedback
  • osCommerce Online Merchant v2.x
    • General Support
    • Installation and Configuration
    • Upgrading from Earlier Versions (v2.x to v2.x)
    • Add-Ons
    • Tips and Tricks
    • Security
  • Development
    • osCommerce Online Merchant v2.4
    • osCommerce Online Merchant Community Bootstrap Edition
    • osCommerce Online Merchant v3.x
    • Development Proposals
  • General
    • OSCOMMERCE.TV
    • Next Steps / Optimizations / Marketing
    • Live Shop Reviews
    • E-Commerce Laws
    • General Discussions
    • PHP / SQL / Web Design
  • Club osC's Announcements
  • PayPal's Announcements
  • Sage Pay's Announcements
  • Solomono - new level osCommerce templates's Announcements
  • German Community's OSCOM v2.x
  • German Community's Allgemein
  • German Community's OSCOM v3.x

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Real Name


Location


Interests


Website

Found 1 result

  1. I'm running v2.3.3. I downloaded this contribution: http://addons.oscommerce.com/info/8727 I've followed all of the instructions properly. Okay, so here is where it all falls apart. I'm browsing the admin section, and decide to visit the "Sliders" admin area under "Configuration"... When I click on "Sliders", I am logged out, and a new session ID is generated (login.php?osCAdminID=<new session id here>) When I log back in, I land on the "Sliders" admin panel (with same session ID shown on login page). If I then try to upload a slider, I'm logged out, and a new session ID is generated (shown on the login page). So there you have it - when I try to navigate to the slider settings page, I'm logged out, and when I try to upload an image, I'm logged out. I have no other issues with this happening anywhere else on the store or any other session issues. My store is running perfectly fine. I installed this addon, and this issue only arises when accessing or using the particular admin panel for the addon. Any help would be appreciated! Cordially, Robert Whitis
×