Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'https'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News and Announcements
    • News and Announcements
  • osCommerce Online Merchant v2.x
    • General Support
    • osCommerce Online Merchant Community Bootstrap Edition
    • Add-Ons
  • Development
  • General
    • General Discussions
    • Live Shop Reviews
    • Security
    • Developer Feedback
  • PayPal's Announcements
  • Sage Pay's Announcements
  • Solomono - new level osCommerce templates's Announcements
  • German Community's OSCOM v2.x
  • German Community's Allgemein

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Real Name


Location


Interests


Website

Found 4 results

  1. pafranklin

    Moving from HTTP to HTTPS

    Hi, With news, rumors and articles suggesting that Google is starting to de-rank sites that are not HTTPS across the entire site I just want to double check how I do this. I currently have an SSL in place so is it simply a question of amending the 2 configure.php files on the admin and frontend? Any pointers would be very gratefully received! Paul
  2. osCommerce: 2.3.4 PHP: 5.6.22 MySQL: 5.7.17 Hi Guys, I’m quite new to OSCommerce and am currently helping out with somebodies store. I’ve run into a bit of a situation with the Addon SEO URLs 5... We were in the process of forcing https:// connection for every page. For some reason this prevented a user from being able to add products with attributes to the basket via ‘Add to Cart’ action from the Product Page. This wasn’t great, so we reverted and removed our rules for https from the .htaccess file. After thinking we had put everything back to normal, we started getting 404s for every product page, where it could not serve that customised URL from the server. We set SEO URLs 5 and cache to ‘false’. This fixed the issue, but now the URLs are with the cPath and product ID. This isn’t great as Google has already indexes the SEO URLs... I’m assuming the issue lies somewhere with the SEO URLs Addon. If anyone has any info, or could point us in the right direction to start some troubleshooting. That would be much appreciated, Thank you.
  3. Hi all, i have all shop whit https secure ssl certificate but i foun one problem. All on admin works fine only fail modules_content.php when i click on modules content the page show this. My shop is 2.3.4 bootstrap gold whit IMPROVED CONTENT MODULES ADMIN FOR 2.3.4 RESPONSIVE installed http://addons.oscommerce.com/info/9458/v,23 Tanks for your help Error! Unable to determine the page link! Function used: tep_href_link('', '', 'SSL')
  4. Hello, I use osCommerce 2.3.1 with ULTIMATE Seo Urls 5 PRO ( version 1.1 ) and i switched my website to HTTPS/SSL. My problem is that ULTIMATE Seo Urls still rewrites the URLs to HTTP. Where can I change that? osc-er
×