Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'force_session_cookies'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News and Announcements
    • News and Announcements
  • osCommerce Online Merchant v2.x
    • General Support
    • osCommerce Online Merchant Community Bootstrap Edition
    • Add-Ons
  • Development
  • General
    • General Discussions
    • Live Shop Reviews
    • Security
    • Developer Feedback
  • PayPal's Announcements
  • Sage Pay's Announcements
  • Solomono - new level osCommerce templates's Announcements
  • German Community's OSCOM v2.x
  • German Community's Allgemein

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Real Name


Location


Interests


Website

Found 1 result

  1. IainMHamilton

    Sage Pay 1.2

    Hi, I have installed the SagePay server v 1.2 module on oscommerce 2.3.3. I am using the Server method when accessing SagePay. I have a VPS hosted solution with it's own SSL certificate. Everything works fine until I set FORCE_SESSION_COOKIES to true. If it is set to true, the system returns the login page from the initial redirect. I have ultimate SEO installed, but version 1.2 of the SagePay module contains code to work around the "&" to "amp" conversion problem documented elsewhere. Switching SEO on/off makes no difference. Switching W3C URL's on/off makes no difference. Can anyone point me in the direction of a fix or give some clues how to fix this. Thanks
×