Jump to content
Latest News: (loading..)

Search the Community

Showing results for tags 'edge instalation bugs'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News and Announcements
    • News and Announcements
    • Partner Announcements
    • Ambassadors
  • Commercial Support
    • Developer Feedback
  • osCommerce Online Merchant v2.x
    • General Support
    • Installation and Configuration
    • Upgrading from Earlier Versions (v2.x to v2.x)
    • Add-Ons
    • Tips and Tricks
    • Security
  • Development
    • osCommerce Online Merchant v2.4
    • osCommerce Online Merchant Community Bootstrap Edition
    • osCommerce Online Merchant v3.x
    • Development Proposals
  • General
    • OSCOMMERCE.TV
    • Next Steps / Optimizations / Marketing
    • Live Shop Reviews
    • E-Commerce Laws
    • General Discussions
    • PHP / SQL / Web Design
  • oscBooks and oscTemplates's Announcements
  • Mini Template System's Announcements
  • PayPal's Announcements
  • Sage Pay's Announcements
  • Solomono - new level osCommerce templates's Announcements

Found 1 result

  1. I have been sorting out a few issued with my bootstrap Gold installed sites and have managed sort these out now thanks to much help from the forum. Now I know Gold is already out of date and people are recommending using Edge to avoid problem in the future. So having a new site to set up I down loaded Edge and installed it. The server side install was fine and admin works untill you go to add modules then this!. The shop side is another story altogether as nothing works! Just get this error! http://www.medchill.com/xxxx/modules_content.php Parse error: syntax error, unexpected T_CONST in /home/xxxxx/public_html/includes/languages/english/modules/content/index_nested/cm_in_new_products.php on line 13 The shop side just get this error! Fatal error: Call to undefined function tep_get_languages() in /home/xxxxx/public_html/index.php on line 15 on checking i found the index.php file that the instalation plased on server side was only a fraction of the size that was in the original un ziped pakage? so silply FTP larger file over and shop front now showing but new error on screen! syntax error, unexpected T_CONST in /home/xxxxx/public_html/includes/languages/english/modules/content/index/cm_i_customer_greeting.php FTP of new file did not fis this! Looks like Modules for products is broken. Trying to add product or edit product results in this error, Parse error: syntax error, unexpected T_CONST in /home/xxxxx/public_html/admin/includes/languages/english/categories.php on line 112 Wow instalation has never been this painfull in the past. Going to stop untill I get some feedback.
×