Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'cpi'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News and Announcements
    • News and Announcements
  • osCommerce Online Merchant v2.x
    • General Support
    • osCommerce Online Merchant Community Bootstrap Edition
    • Add-Ons
  • Development
  • General
    • General Discussions
    • Live Shop Reviews
    • Security
    • Developer Feedback
  • PayPal's Announcements
  • Sage Pay's Announcements
  • Solomono - new level osCommerce templates's Announcements
  • German Community's OSCOM v2.x
  • German Community's Allgemein

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Real Name


Location


Interests


Website

Found 1 result

  1. OSC Version 2.3.1 Payment Module: EPDQ CPI Module - http://addons.oscommerce.com/info/4357 Module Versions: 1.9, 1.10 & 1.11 After a successful 24 months of hassle free payment processing my client calls me where the bank emails a payment status but the back of OSC is not being updated. After some digging and Help and Patience from Mort-lemur which went beyond fantastic, I found this was something others had come across. EPDQ is sending something different in the POST to the callback.php The problem: A user would add products to basket login to account make purchase via Secure Barclays Systems The user would then be re-directed back to their basket complete with products still in it. The user would receive an email from Barclays thanking them for the purchase of £x.xx but no store emails were generated or the backend of the store updated. The merchant received and email saying the payment went through fine but there was an error with the post sale: Merchant email from EPDQ: **************************************** Process Error : **************************************** Problem with online post-sale http request **************************************** Post-sale request result : **************************************** Request parameter send : transactionstatus=Success&oid=351&total=0%2E01&clientid=61324&chargetype=Auth&datetime=Jan+07+2014+18%3A32%3A40&ecistatus=2&cardprefix=4 HTTP/1.1 406 Not Acceptable No email from the store was sent to the merchant or the client. A Http 406 error. This has only happened since Barclays went from the old CPI EPDQ system to the new one (about November for me) I spoke to my host (Host Gator) who have now added the following rules to the Mod_Security module on the server for the domain in question: "we can tell you that the mod security rules 1234234 and 900078 were whitelisted for domain.co.uk. There were no ip's whitelisted related to mod security." So, in a nutshell, if you are receiving a http 406 error and payments are not updating the backend of your store, check the mod_security log with your host. Ask them to add the above rules to the white list as something in the POST from the bank is not being allowed through the security of your server. Make a 1pence test product and test it live. This way you have time stamps and IP to give to your host to check against. Again, many many thanks for the pointers and help with all of the above to Mort-lemur. WooshMan
×