Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '...both my sites not working.'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News and Announcements
    • News and Announcements
  • osCommerce Online Merchant v2.x
    • General Support
    • osCommerce Online Merchant Community Bootstrap Edition
    • Add-Ons
  • Development
  • General
    • General Discussions
    • Live Shop Reviews
    • Security
    • Developer Feedback
  • PayPal's Announcements
  • Sage Pay's Announcements
  • Solomono - new level osCommerce templates's Announcements
  • German Community's OSCOM v2.x
  • German Community's Allgemein

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Real Name


Location


Interests


Website

Found 1 result

  1. Is there something wrong with USPS? Here's my usps.php (the forum wouldn't let me post the whole thing... so here's part of it that mentions v4): <?php /* $Id: usps.php 5.2.1 - 2.2. RC2a and 2.3 compatible; php 5.3 compatible +++++ Original contribution by Brad Waite and Fritz Clapp ++++ ++++ Revisions and Modifications made by Greg Deeth, 2008 ++++ Copyright 2008 osCommerce Released under the GNU General Public License //VERSION: 5.2.1 Updated to July 28 2013 Changes */ ///////////////////////////////////////// ////////// Sets up USPS Class /////////// ///////////////////////////////////////// class usps { ///////////////////////////////////////// ///////////// Sets Variables //////////// ///////////////////////////////////////// var $code, $title, $description, $icon, $enabled, $countries; function usps() { if ( !function_exists('htmlspecialchars_decode') ) { function htmlspecialchars_decode($text) { return strtr($text, array_flip(get_html_translation_table(HTML_SPECIALCHARS))); } } global $order; $this->code = 'usps'; . . . . . . . break; case 'Priority Commercial': $transreq[$transid] = 'API=PriorityMail&XML=' . urlencode( '<PriorityMailRequest ' . $transitreq . '</PriorityMailRequest>'); break; default: $transreq[$transid] = ''; break; } } ///////////////////////////////////////// //////// END USPS TRANSIT REQUEST /////// ///////////////////////////////////////// $services_count++; } ///////////////////////////////////////// ////// END IF WITHIN ALLOWED LIST /////// ///////////////////////////////////////// $request .= '</RateV4Request>'; $request = 'API=RateV4&XML=' . urlencode($request); } ///////////////////////////////////////// /////// END USPS DOMESTIC REQUEST /////// ///////////////////////////////////////// else ///////////////////////////////////////// //// START USPS INTERNATIONAL REQUEST /// ///////////////////////////////////////// { $request = '<IntlRateV2Request USERID="' . $Authentication[0] . '">' . '<Revision>2</Revision>' . '<Package ID="0">' . '<Pounds>' . $this->pounds . '</Pounds>' . '<Ounces>' . $this->ounces . '</Ounces>' . '<Machinable>True</Machinable>' . '<MailType>All</MailType>' . '<GXG>' . '<POBoxFlag>N</POBoxFlag>' . Something I need to do? Please help. :) Thanks!
×