Jump to content

jrthor2

Members
  • Content count

    224
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jrthor2

  1. Has anyone used this contribution (http://addons.oscommerce.com/info/5698)? I installed it, and I put the gift certificate code in the info box that it creates, and during checkout, it doesn't adjust the price anywhere with the amount of the gift certificate. Can anyone help me with this? Thanks!!
  2. jrthor2

    Automatically send data feed to Froogle

    I just pgraded to version 2.9, and when I try to upload our items, I am getting the following error: FTP open connection failed to uploads.google.com I have made sure that the username and password are correct in the googlefeeder.php file. What else could be wrong? Thanks!
  3. I have had a site using OSCommerce MS 2.2 and PayPal IPN Module 2.3.4.6 for about 6 months now. My Client has enabled the Free Shipping module in OSCommerce, and now is having issues with orders processed through PayPal. The order totals that PayPal is processing are not matching what the total order should be. For example, 1 order was a total of $50.90 and PayPal only processed $22.66. Is there an issue with this module and the default Free Shipping Module? Thanks!
  4. Has anyone been successful in installing the Gift Certificate Module? I just spent that last 1.5 hours installing version 0.66, and I get the the shipping page and I can't get passed it. It just stays on that page when I click continue. Thanks
  5. jrthor2

    ### POINTS AND REWARDS MODULE V1.00 ###

    Has anyone gotten an answer to their questions on this forum for this contribution?? Is this contribution not supported anymore? I'd like to have this working with PayPal, since it is such a popular payment type Thanks!
  6. jrthor2

    ### POINTS AND REWARDS MODULE V1.00 ###

    Is this forum monitored anymore? I don't see any replies to the most recent posts. I hope this addon is still supported. It doesn't seem to work with PayPal IPN v 2.3.4.6. has anyone gotten this to work with the PayPal IPN? Thanks
  7. jrthor2

    ### POINTS AND REWARDS MODULE V1.00 ###

    Has anyone gotten thisto work with PayPal_IPN 2.3.4.6 (http://addons.oscommerce.com/info/2679)? I have done the above, but it is still showing the full price when the customer goes to PayPal. Thanks!!
  8. has anyone gotten the subtotal to not apply the discount if the admin option is set to false, without changing the sort order for this module to be above the subtotal? I can't find anything in any post by xhowiexo that fixes this. Thanks.
  9. jrthor2

    Google XML Sitemap SEO

    So Jack, how can I fix this? Thanks!
  10. jrthor2

    Google XML Sitemap SEO

    Well, my site works fine, and it gets the language url fine, as en. But, when your script creates the site index files, the language is not correct, so I don't believe it's an issue with Ultimate SEO URL's.
  11. jrthor2

    Google XML Sitemap SEO

    ok, so then how do I fix the language parameter on the end of my url's since I installed the Ultimate SEO URL's?
  12. jrthor2

    Google XML Sitemap SEO

    I don't see an seo_class.php file in your upload. My links are showing up like this: http://yuppiepuppygear.com/shop/catalog/ba...ge=URL_LANGUAGE
  13. I have the same error. Can anyone help? Thanks
  14. jrthor2

    Girt Certificate Module

    That one doesn't allow you to buy a gift certificate and give it to someone else, though, does it? Like a true gift certificate. I actually almost go this all working, just having some issues with the generating of the gift certificate image. Took me all day to get the checkout process to work today.
  15. jrthor2

    Gift Certificate Module

    Ok, I've finally gotten this to work, somewhat. I can actually now get passed the shipping page, and it processed the order, but there is no email going the the person I wanted to send the gift certificate to, and there is no coupon image being created. The image is getting created to a point, but when it get's to the code where it removes the temporary jpg it created, and the .ps file, the coupon image it is suppossed to generate is not in the gc directory. Also I noticed when it creates the temporary image, and then tries to put the shop logo on it, my logo is not appearing on the temp image. I am on a godaddy linux server, and ImageMagick is installed, but the command is not working ot put my shops image on it, and it is not saving it as the new image that the customer should be able to download. Is there any support for this contribution anywhere, or is someone willing to help me get this working? Has anyone used this successfully? Thanks, Jason
  16. jrthor2

    [Contribution] STS v4

    Here is an image showing how the product attributes are showing next to each other, not listed vertically. How can I fix this?? My product_info.php.html template has this: <table class="options"> <tbody> <tr> <td>$optionnames$</td> <td>$optionchoices$</td> </tr> </tbody> </table> per the documentation. also, I am getting the $mopics$ variable printed out, instead of the No Image image that shows on all the other pages. Anyone have any idea how to fix that? Thanks
  17. jrthor2

    Imprint Text Options

    Is this contribution supported any more??? There seems to be no one willing to help with my issue.
  18. Can anyone answer this please??
  19. I installed version 1.4.3 and I have STS 4.5.8 installed. I followed all the instructions for installing the addon and the instructions for integrating with STS 4.2. The problem I have now, is that if I have a product that does not have an image, on the product_info.php page, where the image would be, it shows $mopics_output$. If the product has images, it shows fine. how can I get the product info page to show the NO IMAGE image if there is no product image? It does display the NO IMAGE image on the listing page. Thanks
  20. jrthor2

    [Contribution] STS v4

    does anyone else have this issue? Am I doing something wrong?
  21. jrthor2

    ### POINTS AND REWARDS MODULE V1.00 ###

    I found the issue. I'm not sure where I got this code: <!-- Points/Rewards Module V2.00 Redeemption box bof --> <?php $orders_total = tep_count_customer_orders(); if ((USE_POINTS_SYSTEM == 'true') && (USE_REDEEM_SYSTEM == 'true')) { echo points_selection(); if (tep_not_null(USE_REFERRAL_SYSTEM)) { if ($orders_total < 1) { echo referral_input(); } } } ?> <!-- Points/Rewards Module V2.00 Redeemption box eof --> But the if $orders_total < 1 was causing this not to show up. I commented that line and the $orders_total = tep_count_customer_orders() line out (as they are not in the instructions), and now the box for entering a referer email is showing up. Thanks
  22. jrthor2

    ### POINTS AND REWARDS MODULE V1.00 ###

    I have "Enable and set points for Referral System" value set to 10 in the admin -> configuration -> Points/Rewardsv2.00. Isn't that all I have to do to enable referals?
  23. jrthor2

    ### POINTS AND REWARDS MODULE V1.00 ###

    I don't have a box anywhere during checkout for the customer to type in an email address???
  24. jrthor2

    ### POINTS AND REWARDS MODULE V1.00 ###

    How does the referral system work? Do you have to have the "tell a friend" module working?
  25. jrthor2

    Imprint Text Options

    Has anyone else experienced this issue, and if so, how do you fix this?? Thanks
×