Jump to content

jrthor2

Members
  • Content count

    224
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Jason
  • Gender
    Male
  1. jrthor2

    Automatically send data feed to Froogle

    I just pgraded to version 2.9, and when I try to upload our items, I am getting the following error: FTP open connection failed to uploads.google.com I have made sure that the username and password are correct in the googlefeeder.php file. What else could be wrong? Thanks!
  2. I have had a site using OSCommerce MS 2.2 and PayPal IPN Module 2.3.4.6 for about 6 months now. My Client has enabled the Free Shipping module in OSCommerce, and now is having issues with orders processed through PayPal. The order totals that PayPal is processing are not matching what the total order should be. For example, 1 order was a total of $50.90 and PayPal only processed $22.66. Is there an issue with this module and the default Free Shipping Module? Thanks!
  3. jrthor2

    ### POINTS AND REWARDS MODULE V1.00 ###

    Has anyone gotten an answer to their questions on this forum for this contribution?? Is this contribution not supported anymore? I'd like to have this working with PayPal, since it is such a popular payment type Thanks!
  4. jrthor2

    ### POINTS AND REWARDS MODULE V1.00 ###

    Is this forum monitored anymore? I don't see any replies to the most recent posts. I hope this addon is still supported. It doesn't seem to work with PayPal IPN v 2.3.4.6. has anyone gotten this to work with the PayPal IPN? Thanks
  5. jrthor2

    ### POINTS AND REWARDS MODULE V1.00 ###

    Has anyone gotten thisto work with PayPal_IPN 2.3.4.6 (http://addons.oscommerce.com/info/2679)? I have done the above, but it is still showing the full price when the customer goes to PayPal. Thanks!!
  6. has anyone gotten the subtotal to not apply the discount if the admin option is set to false, without changing the sort order for this module to be above the subtotal? I can't find anything in any post by xhowiexo that fixes this. Thanks.
  7. jrthor2

    Google XML Sitemap SEO

    So Jack, how can I fix this? Thanks!
  8. jrthor2

    Google XML Sitemap SEO

    Well, my site works fine, and it gets the language url fine, as en. But, when your script creates the site index files, the language is not correct, so I don't believe it's an issue with Ultimate SEO URL's.
  9. jrthor2

    Google XML Sitemap SEO

    ok, so then how do I fix the language parameter on the end of my url's since I installed the Ultimate SEO URL's?
  10. jrthor2

    Google XML Sitemap SEO

    I don't see an seo_class.php file in your upload. My links are showing up like this: http://yuppiepuppygear.com/shop/catalog/ba...ge=URL_LANGUAGE
  11. I have the same error. Can anyone help? Thanks
  12. jrthor2

    Girt Certificate Module

    That one doesn't allow you to buy a gift certificate and give it to someone else, though, does it? Like a true gift certificate. I actually almost go this all working, just having some issues with the generating of the gift certificate image. Took me all day to get the checkout process to work today.
  13. Has anyone used this contribution (http://addons.oscommerce.com/info/5698)? I installed it, and I put the gift certificate code in the info box that it creates, and during checkout, it doesn't adjust the price anywhere with the amount of the gift certificate. Can anyone help me with this? Thanks!!
  14. jrthor2

    Gift Certificate Module

    Ok, I've finally gotten this to work, somewhat. I can actually now get passed the shipping page, and it processed the order, but there is no email going the the person I wanted to send the gift certificate to, and there is no coupon image being created. The image is getting created to a point, but when it get's to the code where it removes the temporary jpg it created, and the .ps file, the coupon image it is suppossed to generate is not in the gc directory. Also I noticed when it creates the temporary image, and then tries to put the shop logo on it, my logo is not appearing on the temp image. I am on a godaddy linux server, and ImageMagick is installed, but the command is not working ot put my shops image on it, and it is not saving it as the new image that the customer should be able to download. Is there any support for this contribution anywhere, or is someone willing to help me get this working? Has anyone used this successfully? Thanks, Jason
  15. jrthor2

    [Contribution] STS v4

    Here is an image showing how the product attributes are showing next to each other, not listed vertically. How can I fix this?? My product_info.php.html template has this: <table class="options"> <tbody> <tr> <td>$optionnames$</td> <td>$optionchoices$</td> </tr> </tbody> </table> per the documentation. also, I am getting the $mopics$ variable printed out, instead of the No Image image that shows on all the other pages. Anyone have any idea how to fix that? Thanks
×