Jump to content

Palarn

Members
  • Content count

    54
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Profile Information

  • Real Name
    P?l Martin Myhre
  1. Bump: What's wrong with the product_listing? (see picture two above)
  2. Sorry for double post, but I replaced this: $lc_text = ' <a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, ($cPath ? 'cPath=' . $cPath . '&' : '') . 'products_id=' . $listing['products_id']) . '">' . $listing['products_name'] . '</a> '; } break; With this: //PRODUCT EXTRA FIELDS IN PRODUCT LISTING - BEGINING //$lc_text = ' <a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, ($cPath ? 'cPath=' . $cPath . '&' : '') . 'products_id=' . $listing['products_id']) . '">' . //$listing['products_name'] . '</a> '; // } // break; $extra_fields_text = ''; $extra_fields_query = tep_db_query(" SELECT pef.products_extra_fields_status as status, pef.products_extra_fields_name as name, ptf.products_extra_fields_value as value FROM ". TABLE_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS ." pef LEFT JOIN ". TABLE_PRODUCTS_TO_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS ." ptf ON ptf.products_extra_fields_id=pef.products_extra_fields_id WHERE ptf.products_id=". (int) $listing['products_id'] ." and ptf.products_extra_fields_value<>'' and (pef.languages_id='0' or pef.languages_id='".$languages_id."') ORDER BY products_extra_fields_order"); while ($extra_fields = tep_db_fetch_array($extra_fields_query)) { if (! $extra_fields['status']) continue; $extra_fields_text = $extra_fields_text. '<font color="#000000">'.$extra_fields['name'].': </font>' . '<font color="#006600">' .$extra_fields['value'].'<BR></font>'; } $lc_text = '<b><a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, ($cPath ? 'cPath=' . $cPath . '&' : '') . 'products_id=' . $listing['products_id']) . '">' . $fldname . '</a></b> <br>' . $extra_fields_text . '<br>'; } break; // PRODUCT EXTRA FIELDS IN PRODUCT LISTING - END Something is wrong (see picture 2 above)
  3. Thank you! Is Product Extra Fields in Product Listing Works with RC2.2 the right contribution to use, when you want it as shown above? (On the 1st picture) Something is wrong, see 2nd picture.. What should I do?
  4. Hey everyone :D I have installed Product Extra Field on my motorcycle webshop. Because I use exploded part view with numbers, I need a extra column with the number in- like this: As I have over 100.000 products, I also have to use Easy Populate. Product Extra Field and Easy Populate will work together? I installed Product Extra Fields in Product Listing Works with RC2.2 but when I take a look in the product_listing.php I see this: I want it like this: http://www.wizardscupboard.com/singles-edition-c-100_3.html Whats wrong?? Best Regards Paal Martin
  5. Palarn

    Image in product_listing?

    No one? I have seen this on a lot of OSC shops, so it is possible :P
  6. Hello! How do I put images in product_listing? Example: Thank you very much for replys :D -Pål Martin
  7. Thank you, and I hope we get our question answered :)
  8. Is it possible to assign different ID do same product_model? :-)
  9. Is there a possibility to duplicate products!? Cause I have the same model number, different places in my shop, but when I upload it to different subcategories its just "updates" not adding new products.. Any solution?
  10. Hi. Does anyone know a fast way to move a bunch of products for one category to a sub-category? I know I can move one and one using the integrated oscommerce function, but I need a kind of mass-mover or something? All reply will be appreciated!
  11. Hello. When I upload product with images via EP I can't "Open in new window" on images. The screen just went blank? What is the problem?
  12. Hey! Now I have disable the Image mod and it's works :D But now I have one new problem! When I'm using EP to upload image and click; "Show bigger image" on the products, the screen just wents grey, and I cant see them? I can see the images that I uploading manually! Cheers P?l Martin
  13. Hello again. I use a mod so the picture wont be streched (*this mod*) Can that have something with the problem? Cheers.
  14. When I resize the before upload the image size is being correct, but that would take years to do with all :( Any solution?
  15. I mean "normal" mode as, adding a product manually to osC with image. (Not via EP) Here is a screenshot of my Image config: (click for bigger) Cheers
×