Latest News: (loading..)

ampleforth

Members
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About ampleforth

Profile Information

  • Real Name
    Jim Hodgson
  1. My QtPro seems to work great, however, it doesn't seem to update all the time. I have bracelets in my store with 26 colors and 5 sizes to choose from. The color lists first because its option id is 1. So I get the color dropdown and then the size drop down, and the select statements seem to be right, but they don't always get updated via javascript. What could be going on?
  2. I have installed this module, and it works great if you go through the cart, but if you try to use the "checkout now!" Paypal link it empties your cart and won't send you to paypal. Any ideas?
  3. Yes, I got it to work late last night. Here's what changed: When the category had two subcategories that both had only one product each in them and some other products in the top category, it would not pull up a template. When I sorted all products in the top level category into the subcategories, the whole thing started working. So it looked like this when it wasn't working: Top level category |---subcategory1 | |--product 1 |---Subcategory2 | |---product 2 |---product3 |---product4 |---...up to 20 or so products But now it looks like this and IS working: Top level category |---subcategory1 | |--product 1 | |---product3 | |---...up to 10 or so products |---Subcategory2 | |---product 2 | |---product4 | |---...up to 10 or so products
  4. AH! Okay. Well, I guess that's not so interesting then. I still can't get it to work. :( I just moved the category under another category, and it still doesn't work, so I guess it's something with that category in particular. I don't know how to fix it.
  5. I replied in the pm, but I did all this and still have the issue. I think it's interesting that the category that I'm having trouble with (26) and the example category-specific page are both 26.
  6. As I said twice above, there are two files in my "full" folder. index.php.html and sts_template.html. There are no other files in the full folder. The full folder contains these two files and these two files alone. There are no directories. Only these two files. I don't want a separate template for category 26. I just want it to show up like the other categories do. The other ones work precisely as you might expect.
  7. I have searched all over the code tree and I can not figure this one out. I just upgraded to STS 4.2 today to try to fix this problem, but it didn't help. I hope someone can help because it's a gigantic thorn in the side of my nearly-complete project. Category 26, and ONLY category 26, will not display for me. the other categories work fine. I only have two files in my selected sts_templates/full/ directory, index.php.html and sts_template.html. There is no specific product file. THe only files present are index.php.html and sts_template.html. SO, when I click the url: http://www.myhost.com/catalog/index.php?cPath=26 I get a page with this and this only: <!-- left_navigation_eof //--> </table></td> <!-- body_text //--> <td width="100%" valign="top"><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td class="pageHeading">Let's See What We Have Here</td> <td align="right"><img src="images/pixel_trans.gif" border="0" alt="Let's See What We Have Here" title=" Let's See What We Have Here " width="57" height="40"></td> </tr> </table></td> </tr> <tr> <td><img src="images/pixel_trans.gif" border="0" alt="" width="100%" height="10"></td> </tr> <tr> <td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2"> <tr> <td class="smallText">Displaying <b>1</b> to <b>20</b> (of <b>38</b> products)</td> <td class="smallText" align="right">Result Pages: <b>1</b> <a href="http://www.jimhodgson.net/catalog/index.php?cPath=26&sort=3a&page=2" class="pageResults" title=" Page 2 "><u>2</u></a> <a href="http://www.jimhodgson.net/catalog/index.php?cPath=26&sort=3a&page=2" class="pageResults" title=" Next Page "><u>[Next >>]</u></a> </td> </tr> </table> I have been banging my head on this one for days, so any help would be greatly appreciated. There are not errors in error_log. Help! UPDATE: To answer your above question, bill, yes there is a category 26.
  8. I have STS 4.1 Okay, what two errant files have I installed? ALso, my newest problem is that category 26 with the url /catalog/index.php?cPath=26 prints out no template. There was a specific template for this category in /full/content/ but I deleted it. The page still comes up with no template and no content. I can't figure this one out.
  9. As far as I can tell, this module is broken as hell. I am having to edit every one of my php files in /catalog in order to remove all the extra crap that OSC is printing around STS. Each page has two headers, and a lot of pages also have dual language, notifications, and tell a friend boxes. I can only assume I will be editing the code on those too. This is probably more of an OSC problem than a STS problem, because OSC should have a more elegant way of printing its header code out than to have a dozen different pages all with the same giant block of header code, but still. Annoying. I wish I had known before hand what a giant mess I was getting into before I started hacking this thing in. I asked about this problem weeks ago and got no response. Sigh. This was supposed to save me work.
  10. I have two copies of my header code, in product_info.php as of installing STS 4.1 over a clean OSC. Why is this happening and how can I fix it?