Latest News: (loading..)

webbydeb

Members
  • Content count

    649
  • Joined

  • Last visited

6 Followers

About webbydeb

  • Birthday 02/26/1955

Profile Information

  1. Look in your admin Configuration, Images and ensure that additional images is enabled.
  2. No one has a clue how to change the upload feature? I've got 2755 products, and I'm not going to upload new pics for all of them! I really don't want to uninstall this....someone? Oh, and it's not uploading either, so I couldn't even if I wanted to.... *Lighting up the bat light*
  3. In admin/categories.php this is clearly the code I need to modify, however I don't know how to do it to NOT want to upload, but just take what I type in as a path. // copy image only if modified if (($HTTP_POST_VARS['unlink_image'] == 'yes') or ($HTTP_POST_VARS['delete_image'] == 'yes')) { $products_image = ''; $products_image_name = ''; } else { $products_image = new upload('products_image'); $products_image->set_destination(DIR_FS_CATALOG_IMAGES); if ($products_image->parse() && $products_image->save()) { $products_image_name = $products_image->filename; } else { $products_image_name = (isset($HTTP_POST_VARS['products_previous_image']) ? $HTTP_POST_VARS['products_previous_image'] : ''); } } I'd need to modify this and the other similar ones for the other pics.
  4. I am trying to find a way to add images to the product info page which are already on the server. I can seem to just paste the image into the field, it just wants to take one from my local server with the browse button. Does anyone have a fix for this issue? Oh, and it won't take a pic from my local machine either, so now I have a product with no pics! Thanks in advance.
  5. I found I had to add <script type="text/javascript" src="js/builder.js"></script> to the list of jscripts within the header tag. Hope that helps
  6. Does anyone know of an easy way to uninstall this contribution? It doesn't seem to work with Spooks Enhanced Listings contribution in the thumbnail view, and I'd rather have the thumbnail view. It keeps making another thumbnail, but 300+wide although the height seems to stay the same as the other thumbnail. Hope I'm making sense, it's late and I'm exhausted. I'm concerned about the changes made to the sql database and I don't want to screw that up. Thanks in advance.
  7. I've got OTF Auto Thumbnailer installed. So it's not going to work with the OTF? Or is there a code change I can do to make it work? Thanks Spooks for any help you can provide with this....
  8. I took a look at the source of both the listing display and the thumbnail display....the listing display is calling product_thumb.php with the right pixels, however the thumbnail display is calling product_thumb.php with larger pixels. Is there something I can change to make this work right?
  9. Sam, I've tried every tip in this thread but I can't get thumbnails view to work. If I set the Product Listing Image Width to 0, the big images display. If I set it to the same as my small image width (125) it squishes down but still widens out to break the site tables. I really want the thumbnail view in the product listings. Can you help? List view works perfectly. I'm stumped. Thanks in advance.
  10. I just installed this, and it's working like a charm. Thanks so much Robert! It should help immensely with my dups.
  11. That's your particular css and template. You'll have to contact your template provider for that information.
  12. Make sure you copied the code over correctly. It looks like you don't have everything copied over right. Did you add the sql to your database??? BTW: You better read my sig.
  13. In Admin, go to Modules, then Order Total. You'll see Coupons. Click on it.
  14. It's in the Catalog section in Admin.