Jump to content

dobsey

Members
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

  1. dobsey

    [contribution] STS PLUS v4

    Newbie here. I have modified and added a few minor contrib's. I have just added STS Plus to the site. When I go into Admin and turn on the templates (still default template...have not changed anything) it looks like this: http://www.groganjewelers.com/WAY1.jpg normally it looks like this: http://www.groganjewelers.com/WAY2.jpg the site can be seen here: https://host343.ipowerweb.com/~groganje/osC...b9debe9b6d53854 What am I missing? I checked the install twice and even backed up the sts template and changed it in Dreamweaver...nothing changed at all. I then put all originall template files back in place and came here to read. Still don't have any answers. I can post code or whatever if needed. TIA, dobsey
  2. Newbie here. I have modified and added a few minor contrib's. I have just added STS Plus to the site. When I go into Admin and turn on the templates (still default template...have not changed anything) it looks like this: http://www.groganjewelers.com/WAY1.jpg normally it looks like this: http://www.groganjewelers.com/WAY2.jpg the site can be seen here: https://host343.ipowerweb.com/~groganje/osC...b9debe9b6d53854 What am I missing? I checked the install twice and even backed up the sts template and changed it in Dreamweaver...nothing changed at all. I then put all originall template files back in place and came here to read. Still don't have any answers. I can post code or whatever if needed. TIA, dobsey
×