Jump to content

rkr31

Members
  • Content count

    27
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Richard
  1. rkr31

    [Contribution] STS v4

    I already have that in my sts_template.html file :-( And i can't see any javascript at all in the header.php file. Any other ideas?
  2. rkr31

    [Contribution] STS v4

    Steelblue....Let me know if you find anything out please
  3. Hi I hope this will be an easy one for you. I want to update the text on the front page of the site. The bit where it says "Welcome Guest! Would you like to log yourself in? Or would you prefer to create an account?". i need to add a bit of text below that. I thought that this would be updatable in includes\languages\english\index.php but when i look there it's still got the old default text "This is a default setup of the osCommerce project, products shown are for demonstrational purposes....etc..etc...". Because of this i assume that the text must be defined somewhere else. Any idea where?
  4. rkr31

    [Contribution] STS v4

    Hi guys. Nice easy one for you i hope. I have sts4 configured and all seems to be working ok. the only issue i have is that the Click To Enlarge bit does not work when i have sts enabled. i get a javascript error when i click rather than it opening the pop-up window. Any ideas?
  5. rkr31

    Categories Images

    Hi Thanks for the response. What you answered was not what i was after this time, however it did answer what was going to be my next question so thank you very much :-) What i am after at the moment is a way of not displaying the category images in the main info box. An example would be if you had a category called 'Software' and within that you had 20 sub-categories. If you select the 'Softrware' category from the $categorybox menu it will display an image and heading of all 20 of the sub-categories as well as a list of products in the main info box. What i want is to get rid of the 20 images and titles of the sub-categories. You can see them ok in the $categorybox menu so i see no need to have them clutter up the main info box.
  6. I have sts4 installed and am trying to remove the category images from the top of each page. I want only the categories info box on the side. Is this possible with sts? I found one contribution that told you how to stop displaying them, but this talked of editing index.php in the catalog root which to my understanding is not used when using sts? Any ideas? Or was i wrong to assume that index.php is no longer used and can therefore use this contribution http://www.oscommerce.com/community/contributions,1845/
  7. Hiya Guess what...I have a problem where the images are not being displayed. Read all 26 pages of this and still can't fix it :-( Details are as follows: It's a windows 2000 server running iis When I/M is turned off the images are displayed ok. Turn it on and i get the Broken Images thingy. Look at the propertys and it is pointing to: http://shop.compwise.co.uk/catalog/imagema...&page=prod_info Also nothing is created in the thumbnail folder. I HAVE A THUMBNAILS folder in the catalog folder and it is set to read/write I have set small image height = 100 and small image width = 0 in admin\images I have tried this with and without server caching I have a trailing slash at the end of my DIR_FS_CATALOG however im not 100% sure that i have the correct value specified in there. I have the complete path c:/....../oscommerce/catalog/ . Is that correct? the site can be found at http://shop.compwise.co.uk (simply click yes to the ssl warnings) Also, not everything has an image. Try going into the COMMS\NETWORKING - PRINT SERVER\SHARING category as these should all have images. please help............................................................................ ....... ;-)
  8. Hi guys Im another poor soul having the problem where instead of getting the thumbnails, i get the red x. Most people with this problem seem hellbent on not giving the correct info about their install which is why i guess most of these problems remain unanswered. Well here is my setup. Anyone got any ideas? url = http://193.133.70.12/catalog As you can see, the top 3 items on the offers section were added by me and have the red x problem. Why do the others look ok? Is this because they were added before this contrib was installed? The server is w2000 running iis and php 5.1.2 My GD Settings are: GD Support enabled GD Version bundled (2.0.28 compatible) FreeType Support enabled FreeType Linkage with freetype FreeType Version 2.1.9 T1Lib Support enabled GIF Read Support enabled GIF Create Support enabled JPG Support enabled PNG Support enabled WBMP Support enabled XBM Support enabled The lines in the top of my config.php file are: define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '193.133.70.12'); define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', ''); define('HTTP_COOKIE_PATH', '/catalog/'); define('HTTPS_COOKIE_PATH', ''); define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/catalog/'); define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', ''); define('DIR_WS_IMAGES', 'images/'); define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/'); define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/'); define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/'); define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/'); define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/'); define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/'); define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/'); Anything else i need to share?
  9. You are a god!!!!! Thank you so much deano. Works a treat.
  10. I have the same problem. But can't find a resolution on the forum anywhere. Anyone got any ideas? Great contrib by the way.
  11. Same problem here. Anyone found a resolution yet?
  12. Hi. I have already set oscommerce to use mysql to store the sessions. Any more ideas?
  13. I installed the sts contribution onto a fresh install of osc and got the following error: ################################################################# Notice: Undefined index: no_sts in C:\Inetpub\wwwroot\oscommerce\catalog\includes\application_top.php on line 18 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\Inetpub\wwwroot\oscommerce\catalog\includes\application_top.php:18) in C:\Inetpub\wwwroot\oscommerce\catalog\includes\functions\sessions.php on line 97 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\Inetpub\wwwroot\oscommerce\catalog\includes\application_top.php:18) in C:\Inetpub\wwwroot\oscommerce\catalog\includes\functions\sessions.php on line 97 ################################################################# I fixed this error using some advice form a post on this forum as below (was it correct?): I changed line 18 in application_top.php from: CODEif ($HTTP_GET_VARS["no_sts"] > 0) { to: CODEif (isset($HTTP_GET_VARS["no_sts"])) { Now the shop seems to work ok, however when i edit my sts_template.html file in catalog/includes folder nothing happens. None of the changes i have made show up on the site. Any ideas?
×