Jump to content

sackling

Members
  • Content count

    278
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sackling

  1. sackling

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Thanks for the reply, I do want to continue to use sts and disable the product info portion as you say. In the admin area I have the product info module uninstalled. I have deleted all of the product_info templates in the sts folder in includes including the one in the content folder yet my site continues to launch the product pages in my old template. What can I be missing? You can see it in action here: http://bit.ly/c0RSUl Only the first product though 1445B because the others have urls
  2. sackling

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Hi all, I am trying to move away from using STS on my new site overhaul. One thing that I cannot do in the interrum is disable sts from working on my product info pages unless I disable the module in its entirety. I do not want to do this as it would break the functionality of my current store. Under module>s sts in the admin area I disabled the product info portion as well as the index but both have no effect. Can anyone give me some guidance on how I would go about disabling sts only on my product info page so that I can use the regular product_info.php? This won't effect my site because I never used the oscommerce page for my product pages they were all manually made to link to the shopping cart which was then taken over by sts. So any ideas would be greatly appreciated. Thanks so much.
  3. I cam back here after not touching this contribution for a while in hopes of finding some help to the issue I was having on one of my sites. To refresh *ahem* my problem was/is that the coupon code does not show up or apply to the subtotal unless the checkout_confirmation page is refreshed. I have tried this with stock checkout_payment and stock checkout_confirmation pages as well and it works the exact same way! it always needs a refresh. One very odd thing is if I leave the checkout_confirmation page and continue to shop around or whatever then go back and try to apply the code it works without a hitch! I can't for the life of me figure this out.. The refresh "trick" does not work either because it gives the user the popup message saying that the information needs to be resent. then gives the option to resend or cancel. That is not something I can have popping up everytime someone advanced to checkout_confirmation. Any help is GREATLY APPRECIATED! If you want to play around on the site to see the problem in action here is the domain I am working on: http://bit.ly/bbFdFi coupon code is test1
  4. sackling

    OSC-Affiliate

    Hello, I am pretty new to this contribution though I have had it installed for a while. What I don't like about it is that it requires the user to sign up for a second account when they already have signed up for an account on my site. I was wondering if there was already someone out there who has made it so that when the user signs up for an account originally an affiliate account would be created as well. And if anyone has the procedure to share so that I can do it to that would be amazing! Thanks. If you have any tips on getting started on this I would greatly appreciate that as well. Rob
  5. One more thing to say about this right now.. I am pretty sure the problem does not have to do with checkout_confirmation page so much as it does checkout_payment. I say this because if I am in the same session after going to checkout confirmation once, then back to the card, I can change quantities and then the coupon code and checkout_confirmation will not require a refresh again. it takes the new coupon code. Actually typing this out I don't think that narrows it to checkout payment. But just saying..
  6. I added all the code manually this time. I am still having to refresh the checkout_confirmation to get the coupon to show. This happens with debug mode on or off. The refresh codes for some reason bring me back to my sites homepage instead of just refreshing the page. I am not sure why. Very frustrating, I know this is hard to recreate and for the life of me I do not know why it is happening as it is working perfectly on another site of mine.
  7. I gave a few other options I found around the internet a go. the ones that worked always lead me back to login.php and after logging in to the cart which show it empty. I think this could be an indication of where the problem lies.
  8. I just tried the first two refresh scripts. the first one redirected to the index page. the second one did not work. Just a little more info on the coupon code refresh problem as well: once the user logs in and refreshes the confirmation page and the coupon shows up, if they then go back to shopping add products and do the checkout procedure again the coupon code works perfectly no refresh needed (with the updated amount too because new products were added and I am using a %age base coupon). I'm pretty sure that can be indicative of where the problem lies but I am not familiar enough with either oscommerce or DCC code to be able to say where. I would much rather have this work properly then use a refresh page script obviously so just trying to provide as much info as I can.
  9. Thanks for the refresh code Jason. It is very weird that both of us are experiencing this same issue. I installed it with the autoinstaller do you think that could have an effect on this problem?
  10. I have the exact same issue. I have 2 websites. on one the code works perfectly and on the other I have to refresh the page on checkout confirmation then it works perfectly. Why would I have to refresh? I can't seem to figure it out. I thought it might be because the session id was being lost maybe? I added this code: if (!tep_session_is_registered('coupon')) tep_session_register('coupon'); if (tep_not_null($HTTP_POST_VARS['coupon'])) { $coupon = tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['coupon']); } But it did nothing. Any help would be extremely appreciated.
  11. I figured out the problem. I had somehow upgraded my php to php5 which it was not before.
  12. Hello, I have had a working easy populate for a couple years now. But last night something happened to make it stop working. Now when I try to upload my catalog file it simply refreshes the page with no error/message or anything just a blank page as if I just clicked on utility import export. Here is what I did last night which led to the problem. I am not sure which specifically has caused this: 1)automatic install of contribution "discount coupon codes" (also tried the automatic uninstall from the backup files which did not fix the problem, though the discount codes module does seem to work perfectly. Note** before the automatic install worked it said I needed to have version 5.2.0 I believe of php installed on the server. I thought I did but I went to look around my server panel. I think that after doing #2 below it allowed me to automatically install even though I am pretty sure that has nothing to do with the php version on the server...) 2) Was puttsing around in my server's panel (dreamhost) and turned on PHP Cache. and then disabled it. 3) had to change file permissions of includes/configure.php from 644 to 444 as I was receiving error in cart this fixed the error as I read it would in these forums. That is it. Any help/thoughts/ideas/anything is greatly appreciated. I need easy populate to be working else I cannot add new products to my site. Thank you so much.
  13. sackling

    [CONTRIBUTION] Customers list improved

    I have been using this contribution for a long time without a hitch. today however I am not sure what I changed but the sorting of the columns no longer works. It stays stuck on Last name Descending no matter which column title I click. The url does change to reflect the click. however nothing changes. Any ideas on what I may have done to cause this??
  14. sackling

    DHTML State Selection

    Had some problems installing that other contribution so I will be trying out yours now. Thanks!
  15. Hello. I recently posted this in general help as I did not see this topic. Hoping to get a little more help help. I recently installed this contribution using the automatic installer The problem I am having is that the first time the user clicks continue after entering the coupon code, nothing shows up. it merely goes to the checkout confirmation page. Only if the user goes back a page and click continue again with the code entered will the coupon code register. any subsequent time the user goes through the checkout process while still in the same login session the code works. It is only the first time after login that it does not which is also very important. Any ideas off the top that you could think of to fix this?
  16. sackling

    Discount coupon codes

    Hello, I recently installed the contribution "discount coupon codes" The problem I am having is that the first time the user clicks continue after entering the coupon code, nothing shows up. Only if the user goes back a page and click continue again will the coupon code register. Any ideas off the top that you could think of to fix this? This would look pretty bad on my part.
  17. sackling

    Discount coupon codes

    hmmm i did the automatic installer. really seamed so easy so I thought maybe there would be a fix seeing that it is working just takes 2 clicks. maybe I will have to reinstall manually.
  18. Hello, I have the giftwrap module installed and it all appears to be working correctly. The problem is on confirmation and the final order the gift wrap option shows up as selected (and shows the $5.00 cost) in the subtotal however it does not add the $5.00 to the final total. Any help would be greatly appreciated!
  19. Hello, I am using this contribution: http://addons.oscommerce.com/info/1462 -I am shipping out of canada -none of my shipments really exceed 1lb -all of my products are set at 0lbs -my package tare weight is set at 1 lb When I add products to the order the price should not change seeing as they weigh 0lbs however the shipping price seems to change according to the price?? any ideas what is going on here?
  20. sackling

    [Contribution] STS v4

    What exactly do you mean by page template? how does that differ from a content template and how do I make one?
  21. sackling

    [Contribution] STS v4

    I have still been trying to do this and have made no progress at all. Im going to try to further explain a little bit just in case I said something wrong. All of the product pages on my site are located outside of the catalog file folder of oscommerce. the only way I link the product pages to oscommerce is through a buy now button which contains the link information to add a product to a cart. once clicked this brings you to the shopping cart which is working fine with STS templates. What I can't seem to figure out is how to use the STS codes in my product page outside of the catalog folder. I thought that using php include on the product page of file called reviews.php.html which I made and put into the STS template folder would do the trick. This however only displays the code in text on my products page. In other words STS is not recognizing it as a page to interpret. I included the: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <html $htmlparams> <!--$headcontent--> in the correct fashion Yet still can't figure out how to get this to work. The main goal of this is to show the reviews of a given product from oscommerce reviews on my product page. Any further help is massively appreciated.
  22. sackling

    [Contribution] STS v4

    I tried this and feel like I'm missing something integral as I am still just getting the $reviewsbox text on my site and not the actual review box. Here is what I did. for the template page I have this simple code: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <html $htmlparams> <head> <!--$headcontent--> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="../../../../../site_files/stylesheet.css"> </head> <body> $reviewsbox </body> </html> and then on the product html page I have just this: <?php include("../../catalog/includes/sts_templates/full/content/product_reviews.php.html"); ?> I have php enabled on the product html page via htaccess. If I go directly to the product_reviews.php.html template I see the $reviewsbox text and nothing else. the same happens if i go directly to the templates that I have working in the shopping cart though so that doesnt really mean much i suppose. What am I missing here?
  23. sackling

    [Contribution] STS v4

    Ok so i made the file product_reviews.php.html with only $reviewsbox written in it. I put that file in the /catalog/includes/sts_templates/full directory. I included this file on the page i want it on but I am only seeing the $reviewsbox text. as in its not being recognized as the sts file. How do I get it to be recognized? Is it in the wrong directory?
  24. sackling

    [Contribution] STS v4

    Hello, I currently use sts templates on my html/css site only for shopping cart purposes. recently i decided i would like to add product reviews to the bottom of the product pages by using a php include at the bottom of the page of the product reviews page like so: <?php include("../../catalog/product_reviews_write.php?products_id=179"); ?> Now I am currently facing 2 problems. 1) I am able to access the page however when I try to include it i receive the error: 2) The sts template that is being used for that page is the same as I use in my shopping cart. therefore the entire html menu system that i insterted in the sts_template file so that the shopping cart looks consistent with the rest of my site will appear on the page that already has the html menu. is there a way to make it a second template only for the reviews that would be pretty much blank? how do i tell sts to do this?
  25. sackling

    using sts for product reviews

    sorry Ill repost it there..
×