Jump to content

sackling

Members
  • Content count

    278
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    robert stein

Recent Profile Visitors

11,651 profile views
  1. Thanks for the work everyone. Why not post that as an addon or an update to the addon? Trying out the admin panel on a fresh site. I noticed the who's online feature is not showing the customers cart properly. Is anyone working on that I might take a dive into that and see if I can get it to work.
  2. In the same boat as you. Wondering if I need to upgrade to AIM 2.1 (I am currently on 1.0)
  3. sackling

    canada.post.rest.rate.service.oscommerce.V2.3

    Yep Still not online. I activated fedex calculator in the mean time even though we ship with canada post, just so that we can get the orders pushed through online. I eventually got this reply from them admitting there might be an issue with sellonline: "We are working hard to get to the bottom of the issue. We are aware of a technical constraint when using TCP protocol - do you fall into that category? If so, we're investigating a viable workaround to save customers a few hours of recoding. Http protocol seems to be working fine." Not sure if that applies. I had to update my server to php5.4 as well as update my oscommerce site to the newest version to comply with the new php. All of that was due anyways (though I am probably switching to magento within the year),. but it would have been nice to have some warning and not just downtime with no fix.
  4. sackling

    canada.post.rest.rate.service.oscommerce.V2.3

    Hey Scott, Canada post sellonline has been down since saturday for us. They announced they would be down for the weekend but have been down since (it's tuesday now) Our online shipping has been totally busted. I just saw you posted this new version. Is this a coincidence? Do you have it functioning right now? Thanks, Rob EDIT: Sorry I just read the rest of the posts I got anxious and wrote in right away. So do you think that sellonline will be coming back? Or since hte blackout have they moved onto only the REST module?
  5. Also on 2.3.2 and getting the same error: atal error: Call to a member function query() on a non-object in /home/mysite/mysite.com/admin/advanced_statistics/general_functions.php on line 47
  6. sackling

    Header Tags SEO

    And I just checked, Login.php is defined in filenames.php and there is also a login.php file in languages/english/ Login.php is not showing up in the page control admin page. If I rename login.php to login2.php then it shows up in the drop down, But if I change it back to just login.php it is gone again! EDIT: I just found your post. I made a stupid:
  7. sackling

    Header Tags SEO

    on page control in admin. There are certain pages that are missing, I am guessing because I have not included the code on them as it says right on that page? But I don't see any mention of a specific code to include on pages in install_catalog.txt Further, I have looked at some of the pages that are included in the drop down on page control, and I don't see any code on them that would make them be included? What am I missing?
  8. sackling

    [Contribution] Products Specifications

    Yea to be honest it was not such a problem for me since there are not many specifications at the moment so just inserting via sql was pretty easy. But I can see it being a big pain if in the future I would need to add a new language like that.
  9. sackling

    [Contribution] Products Specifications

    Right that makes sense, The only thing that I think is a "bug" is that if I type a name in the second blank language box, It should then be added. So right now I have English and French, the English says color, the french is blank. If I add color to the french box, it should add it as language_id 2 but it just stays blank. I think that is buggy.
  10. sackling

    [Contribution] Products Specifications

    I think I found a bug. If you defined a specification in 1 language, save it, and then edit it and add a second language the second language does not get added to the database. I am guessing because the form submits as an UPDATE query but since that specification does not exist in the database yet it is not being added. I am in the process of turning my store into a multi lingual one, That is why I am facing this issue. I can duplicate the entries in the database directly and change the language ID but that takes a lot of time, and is not the cleanest. So maybe I will look into fixing it in the code/
  11. sackling

    Skip Payments Page - Support Page

    @@geoffreywalton I ended up making the changes myself in the payment module, the redirect url was simply the payment page. Changed it to the confirmation page. I am actually trying to add the comments box to the checkout_confirmation page now with no success. (since it is skipped on the payment page). basically I have: if (!tep_session_is_registered('comments')) tep_session_register('comments'); if (isset($_POST['comments']) && tep_not_null($_POST['comments'])) { $comments = tep_db_prepare_input($_POST['comments']); } In the header and then in the form: <?php echo tep_draw_textarea_field('comments', 'soft', '60', '5', $comments, 'style="width:99%;"'); ?> I'm not sure where else to look. Any ideas? EDIT: done by changing comments in checkout_process to 'comments' => stripslashes($_POST['comments']));
  12. sackling

    Skip Payments Page - Support Page

    Hi Geoffrey, I'm looking to skip the payments page (since there is only 1 option). I would like the payment errors to be shown on checkout confirmation though. I don't think your addon would work for this would it? Also the total would never be 0 when getting to the payment page.
  13. sackling

    authorize.net problems

    Thanks Jeff for the error message code! As it turns out (I am in Canada) and even though my authorize.net account is in canadian funds it uses USD and the CAD was throwing it off. I think this is actually a problem with authrorize.net since I am a canadian account why would they show USD. Anyways works now
  14. sackling

    FedEx - Web Services v9

    I am getting an added fee at checkout_confirmation on deliveries to home addresses and I am not sure why. the rate on checkout shipping shows 10.47 for ex. then if the address has no company the amount on checkout confirmation shows 13.84 I have the home delivery fee set to 0 in the admin. If I add a company during checkout shipping, the rate remains 10.47. I am using a simple checkout addon so it very well could be that, and while I'm typing this I'm more confident it is that, but I was curious if there is any place you know I should look or if you ever experienced anything similar. Thanks
×