Jump to content

Micke

Members
  • Content count

    193
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Micke


  1. I haven't looked at that because my feeling is the form will take up a lot of space when you have to add room for displaying 11 checkboxes for those customers groups.

    However, as long as you haven't added customers to that group you could do an update of the table products. Say you want to hide the same products from customer group 3 as you hide from customer group 1. Then this query (should) add customer group 3 to those products for hiding:

     

    update products set products_hide_from_groups = concat(products_hide_from_groups, ',3') where find_in_set('1', products_hide_from_groups) > 0;

     

    You could do that in phpMyAdmin. As usual make a backup of your table products and your whole database before testing this out. It worked for me but my test database is very small smile.gif

     

    This worked fine for me too.

    Now I'll be adding a few customer groups who will only see 20 or 30 different products of the total of approximately 1500.

    I would really want to start with a customer group where all products (and maybe categories too) are hidden and then manually "unhide" them at product level.

    Having a checkbox for "Hide all products" when adding a new customer group would be ulitmate for me but I'm sure there must be a neat query for that too.

    How would a query for that look?

     

    //Micke


  2. I haven't looked at that because my feeling is the form will take up a lot of space when you have to add room for displaying 11 checkboxes for those customers groups.

    However, as long as you haven't added customers to that group you could do an update of the table products. Say you want to hide the same products from customer group 3 as you hide from customer group 1. Then this query (should) add customer group 3 to those products for hiding:

     

    update products set products_hide_from_groups = concat(products_hide_from_groups, ',3') where find_in_set('1', products_hide_from_groups) > 0;

     

    You could do that in phpMyAdmin. As usual make a backup of your table products and your whole database before testing this out. It worked for me but my test database is very small :)

    Hi Jan!

    You are right. I don't want a checkbox for each customer group. Only one checkbox per product in the selected customer group. Just like the price field.

    The SQL-trick works just fine, but that's not what I need. Thats more like a "hide product by default" function(which of course is quite nice)...

    //Micke


  3. Hi all!

    I've got 11 customer groups and more than 1000 procucts. Everytime I create a new customer group I select it and type in the prices in Quick Updates (for SPPC).

    Then I have to hide a couple of hundred of products for that customer group. Can Quick Updates be modified so that it can handle hiding of products too? That would save a lot of hours...

    //Micke


  4. Hi All!

    Trying to contol currency from customer group I have put the following in my includes/languages/english.php

      $aresult = tep_db_query("select customers_group_name from " . TABLE_CUSTOMERS_GROUPS . " where customers_group_id = '" . (int)$customer_group_id . " '");
     $aresult_array = tep_db_fetch_array($aresult);
     if ($aresult_array['customers_group_name'] != "Some Group") {
     define('LANGUAGE_CURRENCY', 'GBP');
     }
     else
     {
     define('LANGUAGE_CURRENCY', 'SEK');
     }

    Does'nt work. Is it possible to pull this off somehow?

    //Micke


  5. Hi All!

     

    I'd like to take away the language and currency box from the store front and put it in admin/customers_groups.php.

    A logged in customer will then have the right price, currency and language (besides the other features like tax, payment and shipping modules).

    It's not "the taking away from store front"-part that is difficult. It's the adding to the admin/customers_groups.php that I don't know how to solve - if at all possible... or would it be easier to do it in admin/customers.php?

     

    //Micke


  6. Please check without doing any modifications to our file. DB table gets created automatically during the first test call if all the files are in place.

     

    I have done the installation procedure from the beginning - not changing any files.

    The database is not created and I can not see any messages after setting:

    $show_result = 'true';

    and "attacking" with the URL parameters in the installation instructions.

    Would it do any good to create the database table manually in phpMyAdmin?


  7. Did you make any change to osc_phpids.php? If so, please download this contribution once again and copy this file to your server without making any modification to this file.

     

    If you still get the same error, then please go through each of the step carefully once again. As such there should not be any problem if you have uploaded the PHPIDS directory correctly apart from the files in this contribution.

     

    I changed PHP version to PHP 5.2.6 and now the page loads.

    Must have done something wrong though - I have set:

    $show_result = 'true';

    but no message is showing when I add to the url:

    ?id=1&test=">XXX
    and when I look at the admin log report it says:
    1146 - Table 'databasename_2.phpids_intrusions' doesn't exist

     

    select id, ip, name, impact, value, page, created from phpids_intrusions order by id

     

    [TEP STOP]

    I'll go through the steps all over again.


  8. The SQL import went fine but the module still will not show the movie...

    The XML-file in the images directory is still empty. This happened after upgrading to 2.0a.

    I think I will install 2.0 all over again just to see if I have made a mistake.

    (Maybe the xml-file will come to life again...)


  9. You may be right. I can´t run the sql for featured products either...

    I have another site that runs on the same host using featured products but I thing thats version 1.5.9.

    The SQL in that is:

    create table featured (

    featured_id int(11) not null auto_increment,

    products_id int(11) default '0' not null ,

    featured_date_added datetime ,

    featured_last_modified datetime ,

    expires_date datetime ,

    date_status_change datetime ,

    status int(1) default '1' ,

    PRIMARY KEY (featured_id)

    );

    wich apparently works on my host.

  10. Here's an export of my rotator table:

    CREATE TABLE IF NOT EXISTS `rotator` (

    `rotator_id` int(11) NOT NULL auto_increment,

    `products_id` int(11) NOT NULL default '0',

    `rotator_date_added` datetime default NULL,

    `rotator_last_modified` datetime default NULL,

    `expires_date` datetime default NULL,

    `date_status_change` datetime default NULL,

    `status` int(1) default '1',

    PRIMARY KEY (`rotator_id`),

    KEY `idx_products_id` (`products_id`)

    ) TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=11 ;

     

    --

    -- Data i tabell `rotator`

    --

     

    INSERT INTO `rotator` (`rotator_id`, `products_id`, `rotator_date_added`, `rotator_last_modified`, `expires_date`, `date_status_change`, `status`) VALUES

    (9, 38, '2008-10-07 09:21:12', NULL, NULL, NULL, 1),

    (8, 33, '2008-10-07 09:21:06', NULL, '0000-00-00 00:00:00', NULL, 1),

    (10, 32, '2008-10-07 09:25:56', NULL, '2008-10-21 00:00:00', NULL, 1);

    ... and it's included in both database_tables.php


  11. The first version I tried to install was your 2.0.

    I liked it because you had developed the admin feature and that it did not seam to be tangeled up with other contributions.

    1. I was never able to import the last line in the SQL statement - See earlier post.

    2. The structure of my 2.0a update is copied over the 2.0 install.

    Should i do it all over again according to the 2.0a install instructions?


  12. Hi

    Upgraded to 2.0a. Still not working.

    Now the XML-file in the image directory is empty and the movie is not loaded.

    I borrowed Dive Right In Scubas kampanya.xml and edited it to reflect my site with a few products - uploaded it and downloaded it again.

    Now it reads:

    <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>
    <products>
    </products>

    The system wipes the file clean it seams...

    Too bad! This would be such a nice feature!


  13. i dont know what im doing wrong.i just get a white empty space.

    the xml i image is empty.

    You are not doing anything wrong. I get a "movie not loaded" too...

    We'll have to find out why the movie does not load.

    Moreover, looking in the xml-file - the prices are all 0.00

    Does not matter that you chmod kampanya.xml to 777

    Somehow the system sets all prices to 0...

    //Micke


  14. Hi!

    Very promising!

    However, I get this while trying to run the SQL in phpMyAdmin:

    #1064 - You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_unicode_ci' at line 11
    Anyone got a clue what's wrong?

    //Micke


  15. Hi All!

    I'm trying to use a nice multilevel menu from dynamic drive (and have been trying the Sothink DHTML menu package too...) for the development of a shop using STS 4.5.3.

    Problem: When using the links in the menues (with url:s like index.php, specials.php) the cart seams to be emptied. Maybe the session is lost or something?

    Clue: When I disable STS and put the nice menues in header.php it works as expected.

    Is it possible to have both working somehow? Do I have to edit sts_user_code.php or something?

    //Micke

×